Tarih: 02.08.2024 17:01

Türk Eğitim Sen 3. Şube Kuruldu

Facebook Twitter Linked-in

 

Türk Eğitim Sen 3. Şube Kuruldu

Antalya’da 1 Nolu ve 2 Nolu şubelerle uzun yıllardır faaliyet gösteren Türk Eğitim Sen (TES) 3. Şubesini kurdu. 1 Nolu şube içinde yer alan Kepez, Üniversite, Serik, Döşemealtı ve Aksu’nun ayırılarak TES Antalya 3. Nolu Şubeye katılması ile oluştu.

Şu anda 2600’ü aşkın üyeye sahip olarak kurulan Türk Eğitim Sen Antalya 3. Nolu Şubesi’nin kurucu başkanı Orhan Güreşçi yeni şube ile ilgili şunları söyledi; “Türk Eğitim Sen Genel Başkanım Sayın Talip Geylan ve Genel Merkez Yönetiminin tensip ve takdirleri ile Türk Eğitim Sen Antalya 3 Nolu Şube kurucu Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. 
Hakkı tutup kaldırmak şiarıyla çıktığımız bu yolda yönetim, denetleme, disiplin kurulu üyelerimiz ve üst kurul delegelerimizle birlikte mensubu olduğumuz Büyük Türk Milletine bayrak yürekli kıymetli üyelerimizle hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Bu uğurda gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberliğin sarsılmaz gücüyle geleceğin güzel yarınlarına ay yıldızın ışığından aldığımız ilhamla koşacağız. İnandığımız değerler manzumesi yolumuzu yürürken bizim taşıyıcı kolonlarımız olacaktır. Kuvayı Milliye ruhuyla hareket edip Devlet Ebed Müddet idealinden ve mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı içerisinde eğitim çalışanlarının tüm sorunlarıyla dertlenecek ve sorunların çözümü için büyük bir gayret içerisinde olacağız. Bu kutlu mücadelede yürek yüreğe bizimle yol yürüyecek tüm yol ve dava arkadaşlarıma selam olsun.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —