Tarih: 25.07.2024 10:22

TEKELİ ORTAOKULU’NUN LGS YILDIZLARI

Facebook Twitter Linked-in

TEKELİ ORTAOKULU’NUN LGS YILDIZLARI 

Geçtiğimiz günlerde açıklanan LGS sonuçlarına göre Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin elde ettiği başarı sevinçle karşılandı. Tekeli Ortaokulu; 45 öğrencisini Fen Liselerine, 39 öğrencisini Ertuğrul Gazi ve  diğer merkezi sınavla öğrenci alan nitelikli liselere yerleştirdi. Tekeli ailesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da başarmanın gururu yaşanıyor.

Tekeli Ortaokulu Okul Müdürü Özay Ala ise elde edilen başarılar ile ilgili olarak şunları ifade etti; Elde ettikleri başarılarla performansını en üst seviyede ortaya koyan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Her öğrenciyi olabileceği en üst seviyeye çıkarmak için öğretmen, öğrenci, aile ve okul birlikte çaba sarf etmekteyiz. Birçok öğrencimizin yüksek puanlarla fen liselerine, sınavla öğrenci alan liselere yerleşmesi okulumuz ve ilçemiz adına gurur vesilesi olmuştur. Bu zorlu süreçte böylesi önemli bir başarının elde edilmesinde emeği geçen, özverili çalışmalarıyla göz dolduran öğretmenlerimize özellikle teşekkür ediyorum. Başarıya katkı sağlayan idareci arkadaşlarıma, Okul Aile Birliği Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna ve velilerimize çok teşekkür ediyor, bütün öğrencilerimin gözlerinden öpüyor bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum.

Okul Aile Birliği Başkanı Binnaz Büyükkurt:”Başarılarıyla okulumuza ve Serikimize de büyük sevinç yaşatan öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor, ailelerini tebrik ediyorum. Başarı, Tekeli Ortaokulu ailesinin bir ekip olarak planlı ve programlı çalışmalarının bir sonucudur. Ekibin başında bulunan Okul Müdürü Özay Ala başta olmak üzere idarecilerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yıl okulumuzun kendi binasına taşınma sürecinden dolayı oldukça yoğun bir yıl yaşadık. Ancak bu yoğunluğa rağmen bu süreçte idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz büyük bir gayret göstererek çalışmalarına devam etmiş ve amaçlarına ulaşmışlardır. Bu zorlu müdadelenin karşısında emeklerinin karşığını almışlardır. Gelecek eğitim hayatınızda hepinize başarılar dilerim.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —