Tarih: 29.06.2024 10:16

TEKELİ ORTAOKULUNDAN HÜZÜNLÜ AYRILIŞ

Facebook Twitter Linked-in

TEKELİ ORTAOKULUNDAN HÜZÜNLÜ AYRILIŞ

Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmamhatip Ortaokulu’ndan tayini çıkan öğretmenlere duygulu uğurlama yapıldı. 

Tekeli İmamhatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Derya Atik, Tekeli Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ömer Güleç’in isteğe bağlı atama sürecinde görev yerleri değişerek başka okullara atanmışlardır. Ayrıca Tekeli Ortaokulunda görevlendirmesi bulunan Teknoloji Tasarım Öğretmeni Seher Bektaş okuldaki görev sürecini tamamlamıştır. Bu sebeple okul idaresinin Tekeli Ortaokulu konferans salonunda düzenlemiş olduğu, tüm öğretmenlerin de katıldığı toplantıda Okul Müdürü Özay Ala tarafından kurumdan ayrılan öğretmenlere plaketleri takdim edilmiştir.

Okul müdürü Özay Ala: “Okulumuzda görevini layıkıyla yapan değerli tüm arkadaşlarımı teşekkür ediyorum. Sizlerin huzurunda aramızdan ayrılan bu iki değerli öğretmen arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılması sebebiyle de kurumum adına üzüntü yaşıyorum. Biliyorum ki, ataması yapılan bu iki değerli öğretmen arkadaşım yeni kurumlarında da başarılarına başarı katacaktır. Görevlerini ziyadesiye yapacaklarına inanıyorum. Okulumuzdaki eğitim öğretim sürecince kurumumuza yapmış oldukları katkılardan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Türkçe Öğretmeni Derya Atik söz hakkı alarak: “Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmamatip Ortaokulunda çalıştığım süreçte güzel tecrübeler, dostluklar edindim. Öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerim ve velilerim ile başarılı çalışmalarım oldu. Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmamatip Ortaokulun ailesinde bulunmaktan gurur duyuyorum. Haklarınızı helal ediniz, benden yana hakkınız varsa helal olsun.” dedi.

İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Ömer Güleç de söz hakkı alarak: “Tekeli Ortaokulunda bulunduğum 24 yıllık süre içerisinde çok güzel arkadaşlıklar, öğrenciler ve veliler edindim. Onlarla güzel paylaşımlar yaşadık. Benim için çok duygulu, hüzünlü bir konuşma oldu. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada bulunmaktan mutluluk duydum. Haklarınıza helal ediniz, benden yana hakkınız varsa helal olsun.” Dedi

Teknoloji Tasarım Öğretmeni Seher Bektaş:” Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmamatip Ortaokulunda tanıdığım herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerle kısa süre de olsa çalışmak çok gurur vericiydi. Özellikle idareci arkadaşlarıma, zümreme ve tüm öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —