Tarih: 16.06.2024 15:07

Serik'te protokol bayramlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Serik'te protokol bayramlaştı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkan V. Halil Demir, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Usta, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk, AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP Serik ilçe başkanı Osman Üstünmet, daire müdürleri, STK başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki bayramlaşmada katılımcıların bayramlarını kutlayan Serik Kaymakamı Cemal Şahin şunları söyledi; “Bir bayramda daha beraberiz. Sağlık içerisinde yakınlarımızla bayramımızı inşallah geçireceğiz. Bugün aynı zamanda babalar günü. Ben babaların babalar gününü tebrik ediyorum. Tabii ki bayramlar milletçe bir araya geldiğimiz, kaynaştığımız müstesna günlerden biri. Daha nice bayramları kutlamayı Allah'tan niyaz ediyorum. 

Bazı ilçelerin bayramlaşma uygulamasını görüyorum. Burada krurum müdürleri, STK başkanları, Siyasi Parti başkanlarımız var. Bütün bayramlaşmaları mesainin son günü öğleden sonra daha geniş bir katılımla yapabiliriz. Malum yaz ayındayız. Hava sıcak, insanların işleri var. Tatil ve Seyahat planları var. Memleketinde ziyaretleri var. Önümüzdeki yıllarda böyle bir değişiklik yapabiliriz”

Buradaki törenin ardından Kaymakam Şahin ve protokol üyeleri sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Serik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Protokol burada polis, jandarma personeli, hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları ile bayramlaştı.

Bayramlaşma programının ardından Kaymakam Şahin, şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —