Tarih: 13.09.2024 11:19

SERİK'TE KPSS İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

SERİK'TE KPSS İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

 

15 Eylül 2024 Pazar günü saat 10.15’te yapılacak Ortaöğretim KPSS sınavı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Sınav, Tekeli Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Orhangazi Meslek Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Şehit Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek. Yaklaşık 2.300 adayın katılacağı sınavda 360 personel görev alacak.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Sınavın huzurlu geçmesi için çeşitli önlemler alındı. Cumartesi akşamı itibarıyla sokak arası düğün ve nişan gibi etkinlikler saat 23.00’te sona erecek. Sınav yapılacak okulların çevresinde ses kontrolleri yapılacak ve devriye ekipleri görevlendirilecek. Her okulda zabıta ekipleri güvenliği sağlayacak, olası bir sorunda polis müdahalede bulunacak.

SINAV SORUMLUSU MEHMET ALİ KULA'DAN AÇIKLAMA

Üniversite sınav sorumlusu Mehmet Ali Kula, herhangi bir sorun yaşanması durumunda adaylar ve velilerin 0543 417 3089 numaralı telefondan kendisine ulaşabileceklerini belirtti.

BAŞKAN KUMBUL'DAN BAŞARI DİLEĞİ

Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, KPSS öncesinde adaylara başarılar diledi: “Geleceğinize yön verecek bu önemli sınavda tüm gayret ve çabalarınızın karşılığını almanızı temenni ediyorum,” dedi.

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

Başkan Kumbul, huzurlu bir sınav ortamı için gereken önlemleri aldıklarını vurguladı: “Serik Belediyesi olarak KPSS sürecinizde yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek için gerekli tedbirleri aldık. Sınav günü, ulaşım ve diğer ihtiyaçlarınızla ilgili gereken desteği sağlamaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —