-
BIST 100
16096,24%-0,14
-
DOLAR
44,32% 0,05
-
EURO
51,46% 0,33
-
GRAM ALTIN
6343,96% -0,97
-
Ç. ALTIN
10685,75% -4,22
Serik’te "Bir Kural, Bir Ömür" kampanyası start aldı
Antalya’nın Serik ilçesinde İçişleri Bakanlığı tarafından,
Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi Belgesi ve Trafik Güvenliği Eylem Planı" kapsamında, motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerinin kazalarını önlemek ve korunmalarını sağlamak amacıyla "Bir Kural, Bir Ömür" kampanyası start aldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından, "2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi Belgesi" ve "2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı" kapsamında, motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerinin kazalarını önlemek ve korunmalarını sağlamak amacıyla "Bir Kural, Bir Ömür" kampanyası başlatıldı.
Bir Kural Bir Ömür Kampanyası kapsamında Serik İlçe Jandarma Komutanlığı 3.Jandarma Trafik 11. Motorlu Trafik Tim komutanlığı tarafından, Deniztepesi Üründü Mahallesinde "Motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine güvenli sürüş teknikleri hakkında bilgilendirme yapıldı, yol kullanıcılarına yönelik yeni çıkacak ve güncellenecek trafik kanun maddeleri hakkında 120 yol kullanıcısına bilgi verildi. Faaliyet kapsamında 30 adet reflektör yelek 40 adet şapka ve çeşitli trafik broşürü dağıtımı yapıldı.
Jandarma personeli tarafından yol kullanıcılarına yönelik; Motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin koruma başlığı ve gözlüğü, yolcuların ise koruma başlığı bulundurması ve kullanması, Trafik işaret ve işaretçilerine uyma, Kırmızı ışıkta geçmek, Sürücü belgesiz, sürücü belgesi geri alındığı ve iptal edildiği halde araç kullanmak, Trafikte akrobatik hareket yapan motosiklet sürücülerine yapılacak işlemler, Akan trafikte yarış yapan motosiklet sürücülerine yapılacak işlemler, Genel trafik kuralları, Araçların hızını yol, hava ve trafik durumuna uydurmaları, Kavşaklarda geçiş önceliği kuralları, Şerit izleme ve doğrultu değiştirme kuralları, Takip mesafesi kuralları, Yakın takip, Ani manevralardan kaçınma, Seyir halinde cep telefonu kullanmama, Hız kuralları, geçme ve geçilme kuralları, Yaya veya okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlama, Yorgun ve uykulu olarak araç kullanmama, Trafikte saygılı olma, Alkollü ve uyuşturucu madde kullanımının sürücüler üzerindeki etkileri konularında eğitim veridi.
Antalya- Polisten kaçan sürücüye 200 bin TL ceza
Oğlu evde ölü bulunan annenin feryadı: Anacığım kalk, torunun geliyor
Kız arkadaşımla neden görüşüyorsun tartışmasında pompalı tüfekle vurulup, yaralandı
Rümeysa öğretmenin ırmakta cansız bedeni bulundu
Katar şehidimiz Ispartalı çıktı
Serik’e Atık Su Tesisi
Serik spor taraftarına çifte bayram yaşattı
AK Parti Serik ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi
Başkan Söker’den Serik Devlet Hastanesine ziyaret
Kamyonet ile hafif ticari araç çarpışı
Serik Spor Sakarya sporu ağırlayacak
Serik İlçe emniyet müdürlüğüne 5 yeni araç hizmete girdi
Kaymakam Şahin güvenlik güçleri ve vatandaşlarla bayramlaştı
Bakan Ersoy geleneği bozmadı: Taksicilerle bir araya gelip bayramlaştı
Antalya Bayram sabahına acı haberle uyandı: 6 kişi öldü 5 kişi yaralandı
CHP Seri ilçe başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi
Belediye zabıta ekipleri denetimlerini artırdı
Serik Devlet Hastanesinde ‘Ramazan’da Sağlık Bilgilendirme’ standı kuruldu
Serik’te Şehit yakınları ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi
Serik’te protokol bayramlaşması yapıldı
Doktor ve Hemşirelere saldıran gözaltındaki üç şahıs serbest bırakıldı
Kepez İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Çanakkale Ruhu Antalya’da Yad edildi
Kaymakam Şahin: Kaymakamlık olarak kamu görevlilerine yönelik her türlü şiddetin karşısındayız
Serik’te 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma töreni düzenlendi
SGK'dan Antalya belediyelerine icra takibi
10 Yıldır aranan cinayet zanlısı Serik’te yakalandı
Serik’te Hasta yakınları doktor ve hemşireye saldırdı
PFDK'dan Serik Spora 110 Bin TL sahayı iyi sulamama cezası
Arama Kurtarma Gönülleri iftar sofrasında bir araya geldi
Yükleniyor



