Tarih: 28.08.2024 16:01

Serik’te akrabalar arasında çıkan kavganın şüphelileri adliyeye çıkarıldı

Facebook Twitter Linked-in

Serik’te akrabalar arasında çıkan kavganın şüphelileri adliyeye çıkarıldı

 

Antalya’nın Serik ilçesinde aralarında husumet bulunan iki akraba aile arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili şüpheli 3 kişi adliyeye çıkarıldı.

Serik İlçesi Yeşilyurt mahallesi Araplar mevkiinde meydana gelen Ferit Çilenker (50)’in öldüğü, E.Ç., A.Ç. ve C.Ç. nin yaralandığı olayla ilgili göz altına alınan 4 kişiden R.Ç. Jandarmadaki ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakılırken, A.Ç., N.Ç., H.Ç. ise Jandarmadaki işlemlerinin ardından Silahla Kasten Adam Öldürme ve Silahla Kasten Yaralama suçundan adliyeye çıkartıldı.

Jandarma ve Jandarma Komandolar adliye önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

Olayda yaralanarak Serik Devlet hastanesinde ilk tedavileri yapılan A.Ç. Antalya Şehir hastanesine, C.Ç. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. E.Ç. ise tedavisinin ardından taburcu edildi. A.Ç. nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ferit Çilenker’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze dün akşam namazı sonrası Jandarma Komandoların güvenlik önlemi altında Yeşilyurt mahalle mezarlığına defnedildi. 

Jandarma yaptığı aramada olayda kullanıldığı değerlendirilen 8 av tüfeğini muhafaza altına aldı.

Jandarma olayın devam etmesi ve büyümesini engellemek amacıyla Yeşilyurt mahallesinde jandarma ve Jandarma Komando timleri ile güvenlik önlemi aldı.

Haber: Namık Kemal Kılınç

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —