-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Serik’’te 5 Mayıs 2025’te Nikah Yoğunluğu, Çiftler bu tarihi seçti
Antalya’nın Serik ilçesinde 05.05.2025 tarihinde nikah yoğunluğu yaşanıyor.
05.05.2025 tarihi, hem rakamsal simetrisi hem de kolay hatırlanabilirliği sayesinde Serik’te 50 çiftin nikah günü oldu. Serik belediyesi evlendirme memurluğunda sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk yaşandı.
Takvimlerin 5 Mayıs 2025’i göstermesiyle birlikte, Serik ilçesinde 05.05.2025 gibi kolay hatırlanan ve simetrik yapısıyla dikkat çeken tarihi anlamlı bir başlangıca dönüştürmek isteyen çiftler, aylar öncesinden rezervasyon yaptırarak bu özel günü nikah masasında kutladı.
Nikah tarihini sembolik ve akılda kalıcı bir güne denk getirmek isteyen çiftler için 05.05.2025, rakamsal uyumu nedeniyle cazip hale geldi. Özellikle “çift sayılarla uyumlu” ve “şans getirdiğine inanılan” bu tarz
Yoğun talep nedeniyle nikah daireleri hem hafta başı olmasına hem de mesai günü olmasına rağmen tam kapasiteyle çalıştı. Nikah işlemlerinin saat 23.00 a kadar devam edeceği, müracaat eden çiftlerin geri çevrilmeyeceği ve gün sonunda 50 civarında nikah kıyılacağı öğrenildi.
Serik Belediyesi Nikah salonunda Sacide Nur Topçu ile Mehmet Göksu çiftinin nikahlarını kıyan Serik belediye Başkanı Op.Dr. Kadir Kumbul, Serik Belediyesinde 05.05.2025 tarihinde nikah yoğunluğu yaşandığını söyledi.
Kadınlar bu tür tarihlere çok önem veriyor. Gelin hanım çok isabetli bir karar almış. 05.05.2025 unutulmayacak bir tarih. Ben kendimde 07.07.2007 tarihinde evlenmiştim. O yüzden evlenme tarihimi hiç unutmuyorum. Böyle güzel bir olaya bende vesile olduöğum için çok mutluyum. Şu ana kadar 30 civarında nikah kıyıldı ama bu akşam saat 23.00 a kadar sürecek olan nikah kıyma işlemlerinde 50 nikahı tamamlayacağız. Yeni müracaat eden çiftlerimizi de geri çevirmeyeceğiz.
Damat Mehmet Göksu, “Bugünü yaşamak çok güzel bir şey. Allahım herkese nasip etsin. İnşallah mutlu ve mesut bir yuvamız olur.”
Gelin Sacide Nur Topçu ise, “Evlenmek inşallah herkese basip olur. Ama doğru kişi ile yapılınca daha güzel oluyor. Ben hayatımda doğru kişiyi seçtiğime inanıyorum. 05.05.2025 tarihi anlamlı ve unutulmaz bir tarih olduğu için bugünü seçtik.” dedi.
Serik’ten İtalya’ya Erasmus+ Başarısı
Ayşe Nur Şahinbaş Bilek Güreşinde İl 3.’sü oldu
Kepez İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Kumluca İlçesinde Kaçak Tütün Operasyonu
Kaş İlçesinde Tarihi Eser Kaçakçılığına Yönelik Operasyon
Döşemealtı İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Mahra Melin Pınar’ın Vefat Yıl Dönümünde anıldı
Cornelıa Dıamond'a Bir Dünya Ödülü Daha: 'Müşteri Memnuniyetinde Kusursuzluk
Tarihi Sarıyer Börek Serik'te
Serik’te Otomobil balıkçı barınağına uçtu
Akçaalan İlkokulu’nda Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek Programı
Cuma Namazında yaşlı adam Camide bayıldı
İran Milli Futbol Takımı'ndan, ölen çocuklar için 'çocuk sırt çantalı' mesaj
Üniversiteden Güzel Proje
Tekne kayalara çarpıp parçalandı: İçindekiler yüzerek canlarını kurtardı
Başkan Söker’den Nida Gökoğlu’na geçmiş olsun ziyareti
Serik’te Seyir Halindeki Kamyonet alevlere teslim oldu
Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Futbol takımından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Serik’te ev yangını korkuttu
Serik’te Göz Sağlığı Farkındalığı Yaratmak konulu seminer düzenlendi
Yörük Leylekler Serik’e gelmeye başladı
Regnum Pro am golf turnuvası başladı
Bülent Akan Zirveye Akıyor
Serik Lisesi müzesinin açılışı gerçekleştirildi
Başkan Hacısüleyman: Turizmde büyük kayıp beklenmiyor
Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan 3 Şahıs yakalandı
Serik’te Nevruz Şenlikleri coşkuyla kutlandı
Serik'te AN Mühendislik düzenlenen törenle hizmete girdi
Elektrik kesintileri vatandaşları bezdirdi
İran Milli Takımı Antalya’da
Yükleniyor



