Tarih: 13.09.2024 12:42

Serik’li hayran Funda Arar’ın ismini tarlaya yazdı

Facebook Twitter Linked-in

Serik’li hayran Funda Arar’ın ismini tarlaya yazdı

 

Antalya’nın Serik ilçesinde sanatçı Funda Arar hayranı olan çiftçi genç, traktörüyle sevdiği sanatçının ismini tarlasına yazdı.

Serik ilçesi Yeşilyurt mahallesinde çiftçilik yapan 29 yaşındaki Atakan Şahin isimli hayran, yaklaşık 10 yıl önce gittiği konserde Funda Arar’a büyük hayranlık beslemeye başladı. 

Arar ile birkaç kez de yan yana gelip fotoğraf çektirme şansı bulan Şahin, son olarak da 100 dönümlük tarlasının 30 dönümünü traktörle sürerek Funda Arar’ın ismini yazdı. 

Konuyla ilgili açıklama yapana Şahin, “Çocukluğum Funda Arar’ın şarklarını dinlemekle geçti. Onun şarkıları ile büyüdüm. Funda Arar’a bu hayranlığım son nefesime kadar devam edecek. Türkiye’deki tüm konserlerine gidiyorum. Bu yaz Alanya, Antalya ve Bodrum konserlerine de gittim. Önümüzdeki günlerde konseri var ona da gideceğim.”

Tarlaya yazdığı yazıyı yazmanın kolay bir iş olmadığını ve 1 gün ismi tarlaya yazmak için çalıştığını belirten Şahin, “Çiftçilikle uğraşıyoruz. Bu hayranlığımı göstermek için traktörle yazı yazıp farkındalık oluşturmak istedim. Salı günü traktörle tarla içerisinde özenle yazıyı yazdım. Kolay gibi görünse de yapması zor bir iş. Tamamen kendi traktörümle ve ekipmanlarımla yazmam 1 günümü aldı. Önce krokisini çıkardık ve ona göre planladık. Traktörün pulluk kısmıyla yazdım.” 

Şahin ayrıca Funda Arar’la buluşmayı çok istediğini sözlerine ekledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —