Tarih: 24.10.2024 15:13

SERİK BELEDİYESİ, ÇALIŞANLARIN HAKLARINI TESLİM ETMEYE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bu süreçte, emekçilerin alacaklarını ödemek ve mağduriyetlerin son bulması için önemli adımlar atıldı.

 İlk etapta, belediye aleyhine dava açmayan ve Serik'te avukatı bulunan emekçilerle anlaşmalar sağlanarak, Toplu İş Sözleşmesinden kaynaklanan alacakları ödendi.

AVUKATLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Belediye Başkanımız Op. Dr. Kadir Kumbul tarafından uzlaşma sürecinde, Serik’te çalışan avukatlar; Av. Lütfiye Erdem, Av. Murat Tonbul, Av. Atilla Yapıcı, Av. İbrahim Tunç, Av. Hüseyin Dalıç,        Av. Mükerrem Kumbul, Av. Mehmet Cüneyt Güzel ve Av. Mümine Tanrıverdi’nin gösterdiği yapıcı tavırlar, sorunun çözümünde karşılıklı anlayış ve iş birliği içinde hareket ederek, emekçilerin haklarının teslim edilmesine yardımcı oldukları için kendilerine teşekkür ederek plaket sundu.

BAŞKAN KUMBUL: “EMEKÇİLERİN HAKLARINI TESLİM ETMEK İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDİYORUZ.”

Başkan Kumbul, yaptığı açıklamada, emekçilerin haklarını teslim etmek için önemli adımlar atmaya devam ettiklerini vurguladı. Kumbul; "Karşılıklı anlayış ve iş birliği ile hareket ederek, dava açmayan çalışanlarımızın alacaklarını ekonomik sıkıntılarımıza rağmen ön planda tutarak ödedik. Diğer çalışanlarımıza da kısa süre içerisinde söz verdiğimiz tarihten önce ödemelerini gerçekleştireceğiz. Emekçilerin yaşam standartlarını iyileştirmek ve haklarını korumak, bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor." dedi.

Belediye başkanı Kadir Kumbul, bu ifadeleriyle, belediyenin çalışan haklarına olan duyarlılığını ve kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Serik Belediyesi’nin bu yaklaşımı, çalışanların güvenini kazanırken, aynı zamanda belediyenin sosyal sorumluluk ve iş barışı anlayışını da pekiştiriyor. Bu nedenle atılan her adım, çalışanların refahını artırmak adına büyük bir önem taşıyor.

Sonuç olarak, Serik Belediyesi’nin bu gelişmeleri, çalışan haklarının korunmasına yönelik kararlılığını ve sosyal sorumluluk anlayışını gözler önüne seriyor. Serik Belediyesinin attığı bu adımlar, diğer kurumlara da örnek teşkil ederken, emekçilerin moral ve motivasyonunu da aynı doğrultuda artırıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —