10941,79%3,14
41,94% -0,14
48,80% -0,19
5565,60% -0,13
9439,52% -0,12
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Antalya’ya gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, programı kapsamında ilk olarak Aksu Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ardından Antalya Valiliği’ne geçen Bakan Memişoğlu, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Vali Hulusi Şahin ile Antalya’daki sağlık hizmetlerinin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Antalya Valiliği Hükümet Konağı’nda gerçekleşen ziyarette Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na; Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu ve Kemal Çelik, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin eşlik etti.
Valilik ziyaretinin ardından Antalya Şehir Hastanesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Sağlıklı Türkiye Yüzyılı Sağlık Yöneticileri Toplantısı”na katılan Bakan Memişoğlu, toplantının ardından Belek’te gerçekleştirilen 12. Dünya Acil Cerrahi Kongresi’ne katıldı.