-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,33% 0,07
-
EURO
51,50% 0,09
-
GRAM ALTIN
6281,10% 0,07
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
Mehmetçik sevdalısı Döndü Teyzenin vefatı sevenlerini üzdü
Zeytin Dalı Hareketini desteklemek için biriktirdiği yaşlılık maaşını Mehmetçiğe bağışlayarak gönüllerde taht kuran Serikli Döndü Tozlu(98) yaşında vefat etti.
Döndü Tozlu’nun vefat haberinin ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, taziye mesajı yayınlayarak Tozlu ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
98 yaşında vefat eden Döndü Tozlu için Milli Savunma bakanlığı resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “2018 yılında Zeytin Dalı Harekâtı başladığında, yediden yetmişe tüm milletimiz hayır duaları ile Türk Silahlı Kuvvetlerimize desteğini ortaya koymuştu. Milletimizin gücünü ve desteğini arkasına alan kahraman Mehmetçiğimiz, teröristlerin Suriye'nin kuzeyinde oluşturmak istedikleri terör koridorunu paramparça etmişti. Milletimizin tek yumruk, tek yürek olduğu o günlerde Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan Döndü Tozlu teyzemiz de asla ama asla unutamayacağımız bir fedakârlık örneği ile Mehmetçiğin gönlüne taht kurmuştu. O tarihlerde 92 yaşında olan Döndü teyzemiz, biriktirdiği yaşlılık maaşını Zeytin Dalı Harekâtı’nı desteklemek için Mehmetçik Vakfına bağışlamış ve "asker millet" olan Türk milletinin tarih boyunca Mehmetçiğin yanında olduğunu bir kez daha hafızalara kazımıştı. Bizlerin her zaman hayırla yâd ettiği Döndü teyzemiz, 7 Kasım 2024 tarihinde 98 yaşında aramızdan ayrılarak ebediyete irtihal etti. Vefat haberini büyük bir üzüntüyle aldığımız Döndü teyzemizin Serik ilçesindeki evine, o çok sevdiği Mehmetçikleri taziye ziyaretinde bulundu. Millî Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler ve TSK Komuta Kademesi'ni temsilen; 3'üncü Piyade Eğitim Tugayı ve Antalya Garnizon Komutanı Piyade Albay Hüseyin Yılmaz ile beraberindeki askerî personelimiz, Döndü teyzemizin ailesine başsağlığı dileklerimizi ulaştırdı. Mehmetçiklerimiz daha sonra Döndü teyzemizin Akbaş Mahallesi'ndeki kabrini de ziyaret ederek dua etti. Her zaman yüce gönüllü, fedakâr ve vatansever bir büyüğümüz olarak hatırlayacağımız Döndü teyzemize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mehmetçik; seni her zaman saygı, sevgi ve hürmetle yâd edecek”
Kaymakam Şahin, 1966 Cumalıspor kulübü futbolcularını ağırladı
Gazipaşa, Akseki ve İbradi kaymakamlarından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Antalya- Polisten kaçan sürücüye 200 bin TL ceza
Oğlu evde ölü bulunan annenin feryadı: Anacığım kalk, torunun geliyor
Kız arkadaşımla neden görüşüyorsun tartışmasında pompalı tüfekle vurulup, yaralandı
Rümeysa öğretmenin ırmakta cansız bedeni bulundu
Katar şehidimiz Ispartalı çıktı
Serik’e Atık Su Tesisi
Serik spor taraftarına çifte bayram yaşattı
AK Parti Serik ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi
Başkan Söker’den Serik Devlet Hastanesine ziyaret
Kamyonet ile hafif ticari araç çarpışı
Serik Spor Sakarya sporu ağırlayacak
Serik İlçe emniyet müdürlüğüne 5 yeni araç hizmete girdi
Kaymakam Şahin güvenlik güçleri ve vatandaşlarla bayramlaştı
Bakan Ersoy geleneği bozmadı: Taksicilerle bir araya gelip bayramlaştı
Antalya Bayram sabahına acı haberle uyandı: 6 kişi öldü 5 kişi yaralandı
CHP Seri ilçe başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi
Belediye zabıta ekipleri denetimlerini artırdı
Serik Devlet Hastanesinde ‘Ramazan’da Sağlık Bilgilendirme’ standı kuruldu
Serik’te Şehit yakınları ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi
Serik’te protokol bayramlaşması yapıldı
Doktor ve Hemşirelere saldıran gözaltındaki üç şahıs serbest bırakıldı
Kepez İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Çanakkale Ruhu Antalya’da Yad edildi
Kaymakam Şahin: Kaymakamlık olarak kamu görevlilerine yönelik her türlü şiddetin karşısındayız
Serik’te 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma töreni düzenlendi
SGK'dan Antalya belediyelerine icra takibi
10 Yıldır aranan cinayet zanlısı Serik’te yakalandı
Serik’te Hasta yakınları doktor ve hemşireye saldırdı
Yükleniyor



