-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,31% 0,23
-
EURO
50,79% 0,06
-
GRAM ALTIN
6864,45% 0,25
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
Kumbul: “Öğretmenlerimize Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır”
Başkan Kumbul; “Öğretmenlerimiz, çocuklarımıza sadece bilgi aktarmıyor, aynı zamanda hayatlarına dokunarak, onlara rehberlik ediyor ve güven vererek büyük bir sorumluluk üstleniyorlar.”
Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul ve birim müdürleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ilçede bulunan resmi ve özel eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğretmenlerin bu özel gününü kutladı. Ziyaret sırasında öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, öğretmenler günü vesilesiyle yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatı olan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Geleceğimizin mimarları olarak öğretmenlerimizin emeği ve özverisi, ülkemizin geleceği için büyük önem taşımaktadır. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, ‘Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.’ Bu sözün ne kadar anlamlı ve doğru olduğunu, her gün sınıflarımızda ve okullarımızda görüyoruz. Öğretmenlerimiz, çocuklarımıza sadece bilgi aktarmıyor, aynı zamanda hayatlarına dokunarak, onlara rehberlik ediyor ve güven vererek büyük bir sorumluluk üstleniyorlar.
Öğretmenlik, dünyanın en kutsal mesleklerinden biridir. Öğretmenlerimiz, sabırla, sevgiyle ve anlayışla çocuklarımızı geleceğe hazırlarken, onların yeteneklerini keşfetmelerine ve potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyorlar. Bu nedenle, ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bu özel günün anısına öğretmenlerimize küçük birer hediye takdim ettik. Bu hediyeler, öğretmenlerimize olan minnettarlığımızın ve sevgimizin birer sembolüdür.
Tekrar tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, her birine saygı ve sevgilerimi sunuyorum."
Ziyaretler sırasında öğretmenlerle sohbet eden Başkan Kumbul ve birim müdürleri, öğretmenlerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Öğretmenler, bu anlamlı ziyaret ve hediyeler için Başkan Kumbul ve ekibine teşekkürlerini iletti.
#ÖğretmenlerGünüKutlama
Doktor ve Hemşirelere saldıran gözaltındaki üç şahıs serbest bırakıldı
Kepez İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Çanakkale Ruhu Antalya’da Yad edildi
Kaymakam Şahin: Kaymakamlık olarak kamu görevlilerine yönelik her türlü şiddetin karşısındayız
Serik’te 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma töreni düzenlendi
SGK'dan Antalya belediyelerine icra takibi
10 Yıldır aranan cinayet zanlısı Serik’te yakalandı
Serik’te Hasta yakınları doktor ve hemşireye saldırdı
PFDK'dan Serik Spora 110 Bin TL sahayı iyi sulamama cezası
Arama Kurtarma Gönülleri iftar sofrasında bir araya geldi
Kaymakam Şahin Uzay Kongresi hazırlıklarını yerinde inceledi
Kapkaç Şüphelileri yakalandı
Aksu İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Elmalı İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 7 kişi tutuklandı
Vali Şahin’den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yıl Dönümü Mesajı
Bir hafta içinde aranan 367 kişi yakalandı
Kadınlar Güreşte 3 Madalya
Kamyonet kasasından düşen kadın yaşamını yitirdi
Tour Of Antalya Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Serik’te Ramazan Gecelerine Satranç Heyecanı
Serik’te Ramazan şölenine yoğun ilgi
Başkan Söker’den 112 Acil Sağlık istasyonuna anlamlı ziyaret
Turizmde üç bayrama 'savaş' etkisi
Serik Sporu Umutlandıran galibiyet
Deniz Özgökdemir’den STAM Olimpiyatlarında büyük başarı
Kaymakam Şahin Kıbrıs Gazisinin iftar sofrasına misafir oldu
İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Bu merkezde hayat var
Hacı Nizamettin Demirel Camii Ve Hacı Rabiye Demirel Kur’an Kursu Hizmete Açıldı
Bankoğlu Futbol Takımı Yarı Finalde
Yükleniyor



