Tarih: 27.06.2024 10:04

Karatecilerin Kuşak terfi sınavı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde karate eğitimi alan sporcular için kuşak terfi sınavı yapıldı. Sınavlar sonucunda sporcular bir üst kuşağa atladılar.

Konu ile ilgili bilgi veren Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlut Özen şunları söyledi: " Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde 100. Yıl Spor Salonunda kurumumuz karate antrenörü Ali Fuat Tezeller eşliğinde karate çalışmalarımız devam etmektedir.

İlçemizde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak gerçekleştirdiğimiz Karate Kuşak Terfi Sınavı; sporcularımız ve velilerimizin yoğun ilgisiyle 100. Yıl Spor Salonumuzda yapıldı. Beyaz kuşaktan sarı kuşağa, sarı kuşaktan turuncu kuşağa terfi eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Karate branşında kuşaklar olgunlaşma ve mükemmelleşmenin sembolüdür.

İlçemizde karate branşı yoğun ilgi̇ görmektedir. Kuşak sınavında başarılı olan sporcularımız ileri tarihlerde yapılması planlanan Antalya Karate İl Birinciliği müsabakalarında ilçemizi̇ temsil edecekler. Sporcularımızın yetişmesinde emekleri̇ olan Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kadrolu Karate antrenörümüz Ali Fuat Tezeller başta olmak üzere tüm velilerimize de teşekkür ediyoruz."

Kuşak sınavında başarılı olan sporcuların kuşaklarını havaya atmaları ile kuşak terfi sınav programı sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —