-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Karakoyun’a Güvenoyu
Belek taksiciler kooperatifi genel kurulu yapıldı. Belekli taksiciler Ahmet Karakoyun’la devam dedi.
Belek Taksiciler Kooperatifi genel kurulu kooperatif merkezinde yapıldı. Seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Ahmet Karakoyun taksicilerin güvenoyunu alarak 2 yıllığına yeniden başkan seçildi.
Genel kurula, Kaymakam Cemal Şahin, Serik Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, Serik Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefaret Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP Serik ilçe Başkanı Osman Üstünmet ve kooperatif üyesi taksiciler katıldılar.
Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra mevcut Başkan Ahmet Karakoyun tarafından gündem maddeleri tek tek okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda alınan karara göre taksicilerin yıllık aidatı 10 bin TL. olarak belirlendi.
Karakoyun, “Yeni Binamızı Hizmete Açacağız”
2 yıllığına yeniden seçilen mevcut Başkan Ahmet Karakoyun yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Yeniden beni bu göreve layık gören taksici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başlamakta olan yeni turizm sezonunun tüm üyelerimize, arkadaşlarımıza, esnaflarımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy'un destekleri ile Orman Bakanlığımızdan kooperatifimize tahsis edilen 1 dönümün üzerindeki yerde yapacağımız yeni hizmet binamızı önümüzdeki dönemde inşaatını bitirip hizmete açacağız. Turizm Bakanımıza Mehmet Ersoy'a, Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Sedat Karagöz’e ve destek olan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Şahin, “Önemli Hizmetler Veriyorsunuz”
Genel kurula katılan Serik kaymakama Cemal Şahin ise; “Genel kurulumuzun ve genel kurulda alınan kararların taksici esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizler bölgemiz, ilçemiz ve turizm sektörümüz için önemli hizmetler veriyorsunuz. Bizler kurum olarak her zaman sizlerin yanınızdayız tekrar genel kurulumuzun sizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Belek taksiler kooperatifi yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
Başkan: Ahmet Karakoyun
Yöneyim Kurulu: Seyit Çetin, İrfan Özen, Ali Aydın, Mutlu Ünal, Şeref Yıldız, Rafet Nizam, İbrahim Ünal, Ahmet Topal, Ali Ateş, Ziya Ünal
Denetim Kurulu: Gökhan Kaya, Hatice Yıldırım, Osman Kaya.
Serik spor taraftarına çifte bayram yaşattı
AK Parti Serik ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi
Başkan Söker’den Serik Devlet Hastanesine ziyaret
Kamyonet ile hafif ticari araç çarpışı
Serik Spor Sakarya sporu ağırlayacak
Serik İlçe emniyet müdürlüğüne 5 yeni araç hizmete girdi
Kaymakam Şahin güvenlik güçleri ve vatandaşlarla bayramlaştı
Bakan Ersoy geleneği bozmadı: Taksicilerle bir araya gelip bayramlaştı
Antalya Bayram sabahına acı haberle uyandı: 6 kişi öldü 5 kişi yaralandı
CHP Seri ilçe başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi
Belediye zabıta ekipleri denetimlerini artırdı
Serik Devlet Hastanesinde ‘Ramazan’da Sağlık Bilgilendirme’ standı kuruldu
Serik’te Şehit yakınları ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi
Serik’te protokol bayramlaşması yapıldı
Doktor ve Hemşirelere saldıran gözaltındaki üç şahıs serbest bırakıldı
Kepez İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Çanakkale Ruhu Antalya’da Yad edildi
Kaymakam Şahin: Kaymakamlık olarak kamu görevlilerine yönelik her türlü şiddetin karşısındayız
Serik’te 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma töreni düzenlendi
SGK'dan Antalya belediyelerine icra takibi
10 Yıldır aranan cinayet zanlısı Serik’te yakalandı
Serik’te Hasta yakınları doktor ve hemşireye saldırdı
PFDK'dan Serik Spora 110 Bin TL sahayı iyi sulamama cezası
Arama Kurtarma Gönülleri iftar sofrasında bir araya geldi
Kaymakam Şahin Uzay Kongresi hazırlıklarını yerinde inceledi
Kapkaç Şüphelileri yakalandı
Aksu İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Elmalı İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 7 kişi tutuklandı
Vali Şahin’den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yıl Dönümü Mesajı
Bir hafta içinde aranan 367 kişi yakalandı
Yükleniyor



