Tarih: 15.07.2024 10:36

Demokrasi ve Milli Birlik Günü okçuluk yarışması düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Demokrasi ve Milli Birlik Günü okçuluk yarışması düzenlendi

Serik Kaymakamlığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında; Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okçuluk etkinliği düzenlendi.

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 13 Temmuz 2024 Cumartesi günü Cumhuriyet İlkokulu/ Ortaokulu salonunda organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Okçuluk Etkinliği Beden Eğitimi Öğretmeni ve Okçuluk Antrenörü Cihangir Subaşı koordinesinde gerçekleştirildi.

15 Temmuz Okçuluk Etkinliği sonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye girenler : 1. Nurseli Kozan 2. Ayşegül Yıldırım 3. Abdullah Cengiz 4. Talha Emir Karataş oldular.

Ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini; Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Okçuluk Antrenörü Cihangir Subaşı ve sporcuların aileleri verdiler.

Ödül töreninde konuşma yapan Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen şunları söyledi; "GSB Spor Okulları ve ASİST projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Okçuluk Antrenörü Cihangir Subaşı koordinesinde açtığımız Okçuluk kursuna devam eden sporcularımızın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlediğimiz Okçuluk etkinliğinde emeği geçen başta antrenörümüz Cihangir Subaşı olmak üzere salonu tahsis eden Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü 'ne teşekkür ederim.15 Temmuz Okçuluk etkinliğine katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ederim. Bu vesileyle 15 Temmuz Şehitlerimiz ile birlikte tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. "

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —