Tarih: 17.09.2024 14:56

DELİGÖZ, “HEDEFİMİZ KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUK”

Facebook Twitter Linked-in

DELİGÖZ, “HEDEFİMİZ KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUK”

 

Serikspor FK Başkan Vekili ve yönetim kurulu üyeleri Serik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, Serik Belediye Başkanı Op.Dr. Kadir Kumbul, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Duman, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Mevlüt Özen, ATSO Serik temsilcisi Görkem Ulutaş, AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Pazarcılar Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Bayar Savran, Serik ve çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Ali Gülaydın’ı makamında ziyaret eden Deligöz ve Yöneticiler isimleri yazılı Serikspor FK forması hediye ettiler. 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Serikspor FK yönetim kurulu başkan Vekili Halil Deligöz SERİKSPOR FK ilçemizin en büyük değeri ve ortak paydasıdır dedi.

HEDEFİMİZ KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUK 

Deligöz açıklamasında, “Yeni bir takımız. İyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. İlk haftalar biraz uyum sorunu yaşadık ve artık o süreci aştık. Kendi sahamızda taraflarımızla buluşacağımız anı sabırsızlıkla bekliyoruz.

İki maç üst üste kendi sahamızda Giresun ve Buca maçlarını oynayacağız. Bu anlamda yönetim olarak bizlerde kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi partileri ziyaret ettik. 

İlçemizin tüm unsurlarını takımızı desteklemeye davet ediyoruz. En büyük motivasyon kaynağımız olan taraftarlarımızın desteğiyle hep birlikte bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Bu zorlu yolda en büyük destekçimiz taraftarlarımız olacaktır. Tüm hemşerilerimizi pazar günü oynayacağımız Giresun maçında tribünde görmek istiyoruz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —