Tarih: 13.09.2024 10:30

Çetin: “proje, vizyon, elle tutulur hizmet yok”

Facebook Twitter Linked-in

Çetin: “proje, vizyon, elle tutulur hizmet yok”

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, şehri yönetmekten aciz, vatandaşın sıkıntılarından bihaber, proje üretmez, icraat yapmaz hale gelmiş durumda. 6 ayda geldiğimiz durumda da geçmiş 60 aydaki yaşantılarını devam ettiriyorlar. Ortada proje, vizyon yok, elle tutulur hizmet yok" dedi.

Çetin: “Böcek, Şehri Yönetmekten Aciz”

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, şehri yönetmekten aciz, vatandaşın sıkıntılarından bihaber, proje üretmez, icraat yapmaz hale gelmiş durumda. 6 ayda geldiğimiz durumda da geçmiş 60 aydaki yaşantılarını devam ettiriyorlar. Ortada proje, vizyon yok, elle tutulur hizmet yok" dedi.

'KİMSE İSTEDİĞİ YERE İSTEDİĞİ SAATTE ULAŞAMAZ DURUMDA'

Su hatlarının sürekli arıza verdiğini söyleyen Ali Çetin, “İnsanlar bir yerden bir yere gidemez durumda. Kimse istediği yere istediği saatte ulaşamaz durumda. Ne yeni bir yol, ne kavşak var. Trafik sorunu işin içinden çıkılmaz bir durumda. Seçim vaatlerinde trafik ve ulaşım sorununu çözeceğini söyleyen Böcek, işin içinden çıkılmaz bir trafik durumuyla Antalyalıları karşı karşıya bıraktı. Duraklar saatlerce gelmeyen otobüsler nedeniyle çok kalabalık" dedi.

'NAMUS SÖZÜ VERDİĞİ ALTIN PORTAKAL'I GERÇEKLEŞTİREMEDİ'

Böcek'in belediyeye uğramadığını, projelerin başında yer almadığını iddia eden AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, “Hala sivrisinek konuşuyorsak, bu başkanın ayıbıdır. Altın Portakal'ı özüne döndürmekten bahsederken nereye gittiği belli olmayan, ne zaman yapılacağı belli olmayan, skandallarla gündeme gelen bir festivalle karşı karşıya kaldık. Yıl sonuna kadar yapacağım diye namus sözü verdiği Altın Portakal'ı gerçekleştiremedi. Kıyılarımızı artıma tesislerine yapmadığı yatırımla, tesislerdeki fazlayı denize boşaltmaya başladı. Denize boşaltıldığı görüntüler paylaşıldı. Bu ayıp Antalya gibi bir yerde Böcek'e yeter" diye konuştu.

'SAYIN BAŞKAN DİKKAT ET KIŞ GELİYOR'

Kentte altyapı eksikliği olduğunu dile getiren Çetin, “Yağmurlarda rögarlar temizlenmediği için bir can kaybı yaşandı. Biz geldikten sonra yağmur suyu drenaj hattına yatırım yaptık. Altgeçitler bakımsızlıktan, ilgisizlikten yüzme havuzu durumuna döndü. Kendisini kış gelmeden uyarıyoruz. Sayın başkan dikkat et kış geliyor. Antalyalıları ortada bırakmayın, bir can kaybı daha yaşanmasın diye şimdiden uyarıyoruz. Reklam ve algı belediyeciliğini çok güzel yapıyorlar. Zannedersiniz ki belediye sürekli çalışıyor, Böcek yerinde durmuyor. Sosyal belediyecilik yapıyoruz diyen başkan sosyal medya belediyeciliğini çok güzel yapıyor" dedi.

'BORÇ EDEBİYATI YAPMAYA DEVAM EDİYOR'

Kaza sonrası çalışmayan Tünektepe Teleferiği ile ilgili konuşan Çetin, teleferiğin akıbetinin ne olacağının belli olmadığını söyledi. Başkan Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Alanyaspor tesisleri hala bekliyor. Bu konuda bir tecrübesizliğiniz varsa bizim yaptığımız tesisleri inceleyip benzer bir çalışmayı yürütebilirsiniz. İlçe belediye başkanları acizliğini ortaya koymaya, borç edebiyatı yapmaya devam ediyor. Sadece kendilerinin yönettiği belediyelerde bile hala borç batağından kurtarılamadı. Yönettikleri belediyeleri idare edemez hale geldi. SGK borçlarını zaten ödemiyorlar. Bunlarda proje, çalışma yok ama algı çok. Biz şehrimizin sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Yatırımlarımız her geçen gün büyüyor ve artıyor."

'ANTALYA HER GEÇEN GÜN, SAAT VAKİT KAYBEDİYOR'

Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Köse ise Antalya için kendilerine ulaşan hangi mesele varsa onay verdiklerini söyledi. Köse, “Menderes Türel hangi parayı aldıysa Böcek, fazlasını alıyor. Muhittin Böcek döneminde bir tane hizmet, vizyon proje diyebileceğimiz bir şey var mı? Türel döneminde yapılanların 100'de 1'i yok. Çiçek, böcek belediyeciliği yapacaksınız, 2- 3 festival yapıp, bayramlarda konser düzenleyeceksiniz. Antalya her geçen gün, saat vakit kaybediyor. Dünya şehri olacakken, geriye gidiyor? Buna Antalyalıların bir dur demesi lazım. AK Parti'ye oy çıktı diye yollar kazılıyor bırakılıyor. Tasarruf tedbiriyle sizi kısıtlayan yok. Bu şehir için ne gerekiyorsa biz varız ama artık makamlardan çıkıp bir görelim" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —