Tarih: 13.08.2024 13:57

Başkanlardan pehlivanlara plaket

Facebook Twitter Linked-in

Başkanlardan pehlivanlara plaket

Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinde Deste Küçük Boyda birinci olan Osman Gökçen ile Büyük ortaboy da birinci olan Celal Bayar Çilenker için CHP ilçe başkanlığında plaket töreni düzenlendi.

CHP Serik ilçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen törene CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, Serik belediye başkanı Op.Dr. Kadir Kumbul, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Demir, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Törende konuşan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, “Bilindiği gibi tarihi Kırkpınar yağlı pehlivan güreşlerinde derece alan onurumuz, gururumuz, pehlivanlarımıza plaket vermek için buradayız. Sizlerin huzurunuzda Serik’in gururu Pehlivanlarımızın gururu, pehlivanlarımızı tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.” dedi. 

Serik belediye başkanı Op.Dr. Kadir Kumbul, “Öncelikle Serik Belediye Başkanı olarak daha önce söylediğimiz gibi altyapıdan olmak şartıyla sporun her türlüsünü destekliyoruz. Değerli kardeşlerim belediye adına bizleri gururlandırdı. Bizler de daha önce kendi belediyemizle kendilerini kabul ettik, tebrik ettik. Bu anlamda kendilerine daha önce de ifade ettiğim gibi her zaman kendilerini destekleyeceğiz. Bütün sporcularımızı destekleyeceğiz. Seriğimizin göğsünü kabartan arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz. Gurur duymaya devam edeceğiz. Biz altyapı anlamında, destek anlamında, maddi manevi her anlamda arkanızda olacağımızı buradan ifade edebiliriz. Tekrardan sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından genç pehlivanlara CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, Serik belediye başkanı Op.Dr. Kadir Kumbul tarafından plaket verildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —