• BIST 100

    9002,34%0,52
  • DOLAR

    34,13% -0,07
  • EURO

    37,07% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2954,93% 0,62
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,16

Başkan Söker; “Biz, büyük, güçlü ve güzel bir aileyiz”

AK Parti Serik 8. Olağan kongresinde tek liste halinde yapılan seçimde 283 delegenin oyunu alan Ahmet Söker ilçe başkanlığına seçildi.

Siyaset 14.10.2024 09:28:00 506 0
Başkan Söker; “Biz, büyük, güçlü ve güzel bir aileyiz”

Tosunoğlu Plazada düzenlenen 8. Olagan Kongreye AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu Mustafa Köşe, Kemal çelik, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Muhtarlar, STK Başkanları ve Partililer katıldı. AK Parti Serik ilçe başkanlığı görevinden ayrılan Hasan Yıldırım’ın yerine atanan Ahmet Söker, 8. Olağan kongrede başkanlığa seçildi. 

YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ SAHADAYIZ

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker; “Yaklaşık bir yıl önce göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk iş olarak bizim teşkilatlarımızın temeli mahalle başkanlarımızı tek tek eve kapı kapı gezdik. Serik'teki tüm mahallelerimizin sorunlarını, sıkıntılarına kulak verdik, kulak vermeye çalıştık alakadar olduk. Sonrasında tabii bir yerel seçim süreci yaşadık hep birlikte. Ben burada bu yerel seçim sürecinde katkılarından dolayı tüm dava arkadaşlarımıza, teşkilat üyelerimize ve sevgili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Tabii sandıktan çıkan sonuç bizim başımızın üstünde. Vatandaşlarımızın tercihi her zaman saygılıyız. Tabii kısmen bir takım gördüklerimiz ve eksikler var. Bunları da tek tek takip ediyoruz, not alıyoruz. Seçimler biter bitmez tekrar yarın seçim olacakmış gibi yine sahadayız. AK Parti ilçe teşkilatı olarak geçmişten bugüne yirmi üç yıllık geçmiş yönetim kurulu üyelerimizi tek tek ziyaret ettik. Ziyeretlerimiz esnasında onlarla istişarelerde bulunduk, değerli bilgi ve birikimleriniden istifade etmeye çalıştık. Onların fikirlerine değer verip onların tavsiyeleri ve bize söyleyecekleri yol haritası olabilir düşüncesiyle hep beraber fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonrasında biz mahalle buluşmaları kapsamında meclisimizin de kapanmasıyla birlikte tüm Antalya milletvekillerimiz ve sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'yla biz mahalle programları gerçekleştirdik. 66 mahallemizde gerçekliştirdiğimiz toplantıya kurum müdürlerimizle katılıp, toplantı esnasında vatandaşlarımızdan milletvekillerimize ve bizlere iletilen konuları anında ilgili kurum müdürlerine iletmiş olduk” dedi. 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN SÖZÜNÜN ÜSTÜNE SÖZ, ONUN YÜRÜDÜĞÜ YOL HARİCİNDE YOL BİLMEYİZ

Başkan Söker konuşmasını şöyle sürdürdü; “AK Parti bir siyasi parti ve sadece seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın yanında olduğumuzu hissetirmeye çalıştık ve yaşattık. Biz bu partide tüm ayrıştırmayı, ötekileştirmeyi ve gruplaşmayı ben şahsım nezdinde ve teşkilattaki yol arkadaşlarımla birlikte bitirmek istiyorum. Bizim tek bir liderimiz var oda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun sözünün üstünde söz, onun yürüdüğü yol haricinde yol bilmeyiz. Kongremizin Serik ilçemize, Antalya’mıza, Ülkemize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” 

SİYASET ÜSTÜ ÇALIŞIYORUZ

  Serik’te Tarımın ve Turizmin zirvede olduğunu dile getiren AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik; “Devlet buralarda çok aktif olmak durumunda. Devlet iyi çalışmak zorunda bizlerde iyi çalışmak zorundayız. Bizi çalıştıran bir şey var, bir gücümüz var. Bizim gücümüz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizim gücümüz AK Partidir. Son günlerde Serik ve ilçelerimizde AK Parti il başkanlığımızın çalışmaları doğrultusunda çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Mahallelere devleti de götürüyoruz, Milleti de götürüyoruz, siyaseti de götürüyoruz ama siyaset üstü çalışıyoruz. Sayın bakanımız ve milletvekili arkadaşlarımız birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız için Antalya’mız için ne gerekiyorsa aldık, almayada devam ediyoruz. Antalya’mız için hep birlikte çaba sarf ediyoruz. Bugün bayram havasında gerçekleştirdiğimiz Serik ilçe kongremizin ilçemize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Ahmet Söker başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

AHMET SÖKER KARDEŞİMİZİ  BAŞARILI ÇALIŞMASINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUM

  AK Parti’de ve Antalya’da kongre süreçlerinin bayram havasında geçtiğini dile getiren AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt çavuşoğlu; Bugün ilk günki heyecenla Serik ilçe teşkilatımızın 8. Olağan genel kurulunu gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız da sizlere selamlarını, sevgilerini, en iyi dileklerini gönderdi. Antalya’ya güvendiğini kongremizin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Ahmet Söker kardeşimiz bir yıl önce göreve geldi. Kendisini ve tüm yönetim kurulunun başarılı çalışmalarından dolayı canlı yönetim tebrik ediyorum. Partimizde kongre sürecimiz başladı. Yeni arkadaşlarımız görev alacak. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi durmak yok yola devam. Hep beraber gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Elbette Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti bu noktalara kolay gelmedi. Cumhurbaşkanımızın en güvendiği, bu yolda güvendiği kişiler teşkilatımızda görev yapan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, kadın kolları, gençlik kolları, ana kademeler. Dolayısıyla bugüne kadar Serik'te, Serik'in kuruluşunda bu yana kurucu ilçe başkanımız İzzet abimiz de burada görüyorum, diğer kardeşlerimiz de görüyorum, eski belediye başkanlarımızı, birçok yönetimlerde görev alan arkadaşlarımıza, en başından bu yana görev yapan tüm arkadaşlarımıza, kardeşlerimize cani gönülden teşekkür ediyorum. Halkın rahmetine kavuşan tüm arkadaşlarımıza da bir kere daha Allah'tan rahmet diliyoruz.  Onları da her zaman dualarla yad edeceğiz.” Dedi. 

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ANTALYA’YA ÇOK ÖNEM VERİYOR

Kongrelerin amacı değişim, gelişim, evet yenilenmedir ama sadece insan olarak yenilenmeyle yetinirsek olmaz. Biraz önce kıymetli merkez kararı yönetim kuruluyemiz ve geçmiş dönemlerde Antalya'mıza büyükşehir belediye başkanı olarak çok büyük hizmette olan Menderes kardeşimiz güzel izah etti. Ama esas yenilenmeyi mesajları da alarak zihinlerde de yapmalıyız.Yani tamam çok hizmet yaptık, Gerçekten seksen yılda yapılmayanların kat ve kat fazlasını Serik’e  Antalya'mıza, Türkiye'mize yaptık. Ama eksiğimizle, yanlışımızla yirmi dört tane iktidarda kalmak kolay değil. Ağzınızla kuş tutsanız elbette bir eksiğimiz olur. Ve yirmi dört yılın oluşturduğu statiküller oluşabilir. Eksiğimiz olur, hatamız mutlaka var, yok değil. Önemli olan burada hatalarımızı aza indirmek, yeni bir kongre heyecanıyla beraber daha fazla çalışmak. Antalya'mızda kardeşlik var. Antalya'mızda dayanışma var. Bu dayanışmamızı da her zaman sürdüreceğiz. Bunun neticesinde ne oluyor, Antalyamıza hizmet oluyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Antalya’ya çok önem veriyor. Antalyamız Turizmin başkenti, tarımda öncü. İhraç rakamlarında da hızla büyüyor.” Dedi. 

ANTALYA’DA BELEDİYECİLİK KONUSUNDA ÇOK GERİDEYİZ

Antalya Büyükşehir belediyesinin hizmet noktasında çok geride kaldığını dile getiren Çavuşoğlu; “Antalya’mızın eksikliklerini görüyoruz, ihtiyaçlarını görüyoruz. Neler yapmamız gerektiğini de biliyoruz. Belediyecilik konusunda çok gerideyiz. Bu açığı kapatmalıyız. Antlaya’mıza güzel hizmetlerde yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Antalya Alanya otoban yolunu ihaleye çıkarıyoruz. Antalya Büyükşehir belediyesi geride kalan son beş yılda hiç hizmet yapmamış. Belediyemiz yetersiz kalıyor diye biz Antalya’mızı hizmetlerden yoksun bırakamayız. Antalya’da yağmur yağdığında sel çilesini, Antalya’nın trafik çilesini görüyüroruz. Bunların böyle bir derdi olmayabilir ama bizim millete hizmet derdimiz var, Antalya’mıza Serik’imize sevdamız var. Antalya Alanya otoban yolunun bütün bağlantı yollarını da yapacağız. Boğazkent dediğimiz sanayi kavşağına da köprülü kavşak yapıyoruz. İhalesini yaptık Kasım ayında inşaatına başlıyoruz. Kavşak yapımı süresince biraz trafik yoğunlu olacak hep birlikte bu yoğunluğa katlanacağız ve bittiğinde trafik sorunu inşallah ortadan kalkacak. D400 yolu üzerinde genişletme çalışmaları, kavşaklar yapılacak. Serik hükümet konağımızın yapımı hızlı bir şekilde devan ediyor. Hükümet binası yanında geniş bir meydan yapmalıyız. Vatandaşlarımız araçlarını rahatlıkla park edip hükümet konağında işlerini yapabilsin. Serik ilçemizde eğitime önem veriyoruz yeni okullar yapıyoruz bazılar bitti bazıları da bitmek üzere. Spor salonumuzun açılışını yakın zamanda yapacağız. Serik ilçemizde sinek yoktu, şimdi sinekler basmış durumda. Yol önemli, su önemli bir o kadarda sağlıkta önemli. Emiceler mahallesinde 102 dekar alanda 300 yataklı yeni hastanemizi yapacağız. Aile sağlık merkezimizde yakın zamanda hizmete girecek. Vatandaşlarımıza güzel alanlar kazandırmamız lazım. Serik ilçemize Toki binaları kazandırmaya devam ediyoruz. Yeni ilave Toki konutlarımızın ihalesini yaptık hayırlı uğurlu olsun. 2025 Haziran ayında hemşehrilerimize teslim edeceğiz. Antalya’mız çok huzurlu bir şehir. İlimize gelen turist sayısında yüzde sekiz artış var. Bunun için geleceği düşünerek Antalya ve Gazipaşa havalanlarımızda genişletme çalışmaları yapıyoruz.” Dedi.

ÜLKEMİZİN HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI VAR

Danyada yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin en güvenilir ülke olduğunu belirten Çavaşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Dünya geneli Ekonomide çok ciddi bir dalgalanma ve kriz var. Tüm dünya da enflasyon çok yüksek ülkemizde de yüksek. Cumhurbaşkanımız her konuşmasında söylüyor, faizlerde yüksek evet yüksek kabul ediyoruz. Enflasyon da, faizlerde düşmeye başladı. Bu ülke çok ekonomik krizler yaşadı. 24 yıllık AK Parti iktidarı döneminde dünya geneli çok sayıda krizler oldu, pandemi oldu bunların bir çoğunu biz teyet geçtik, bazılarından azda olsa etkilendik. Dünya geneli yaşanan Covit sürecinde Türkiye güvenilir ülke olmayı başardı. İthalat ve ihracat yapan ülkeler arasında ön sıralarda yer alarak güven verdi. Bunları da aşarız inşallah, daha güçlü çıkarız inşallah. Çalışanımıza da emeklilerimize de hak ettiklerini vereceğiz. Ama erken emekliliğe karşıyım. 42 yaşında emekli olmamalı, çalışmalıyız ve üretmeliyiz. Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Etrafımız resmen ateş çemberi ama Türkiye istikrar abidesi. Türkiye güvenilik bir ülke. Böylesine bir coğrafya da ve dünyada Türkiye’nin çok daha güçlü olması lazım. Türkiye güçlü olursa bölgemizde barış olur, güven olur. Serik ilçe başkanı  Ahmet Söker ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” Konuşmaların ardından tek liste halinde yapılan seçimde 283 delegenin oyunu alan Ahmet Söker, AK Parti Serik ilçe başkanlığına seçildi. AK Parti Serik İlçe Teşkilatı şu şekilde oluştu; 

AHMET SÖKER (BAŞKAN)

ABDURRAHMAN AK

ALİ AY

ALİ KARABAY

ALİ YİĞİT ERKEK

ALİ ŞAHİN

BARIŞ KAYA

CEMALİ ÖZ

EMİNE ALKAN

EMRE USLU

ERCAN KIR

ESMEHAN CAN

ESRA DALIÇ

FATİH KUŞCU

HALİME PALAZ

HASAN ÖZTÜRK

HASAN YILMAZ

İSMAİL YEKEN

MEHMET MERT

MEHMET YILDIZHAN

MUSTAFA CAN ÇİMEN

MUSTAFA KAYA

MUSTAFA SERİN

RAHİM TİLKİ

RAMİS GÜZEL

RECEP BÜYÜKGEBİZ

ŞENOL HİSARKAYA

TURAN İNCE

ÜMİT ÜNAL

YUSUF SAVRAN


Haber Editörü

Namık Kemal Kılınç

oguzofset@gmail.com

Boğazkent’te Araç Dereye Devrildi

Söker Mazbatayı Aldı

Havuza atlarken başını çarpan turist öldü

CHP'den 'emekli' çıkışı

SERİK BELEDİYESİ KENT LOKANTASI YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

Serik’te Marangozluk Yapan Çiftin Başarılı İş Birliği

Kamu görevlisiyiz dediler, vatandaşı dolandılar

Dünya barış kupası heyetinden başkan Böcek'e ziyaret

Zabıtadan dilenci operasyonu

Çavuşoğlu; “Serik ilçemize sevdamız var”

Serik Evinde Puan Kaybetti

Hırsızı ayakkabısı ele verdi

Başkan Söker; “Biz, büyük, güçlü ve güzel bir aileyiz”

Etler Karlıyayla evleri yaylalara alternatif olacak

Bakan Uraloğlu Antalya-Alanya yol projesinin müjdesini verdi

Serik’ten Cumhurbaşkanı’na mektup

Serik’te Eczaneye Giren Hırsız Güvenlik Kamerasına Yakalandı

SERİK BELEDİYESİ 'NDE KURA HEYECANI

ATSO başarıyı ödüllendirdi

Mevlüt Çavuşoğlu: Siyasi partilerin arasında bir yumuşamanın olması ülkemiz hayrınadır

Kaymam Şahin; “Eğitimde hayırseverlerimizin katkılarını çok önemsiyoruz”

Anadolu’nun lezzetleri 13. defa Antalya’da buluştu

Toker: “Korku Değil Huzur, Şiddet Değil Güvenlik İstiyoruz”

Serik Belediyesi Kadınlar Lokali açıldı

Bahçeli: Uzattığım el, 'Türkiye partisi olun' teklifidir

Serikspor’da Yüzler Gülüyor...

Antalya’da 2 Ayrı Tefecilik Operasyonunda 5 Şahıs Tutuklandı

Antalya’da Eylül Ayı Güvenlik Ve Asayiş Rakamları Açıklandı

AK Parti’de Ahmet Söker’le devam

Jandarma 24 Saatte 79 aranan şahsı yakaladı

Yükleniyor

Havuza atlarken başını çarpan turist öldü

SERİK BELEDİYESİ KENT LOKANTASI YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

Serik’te Marangozluk Yapan Çiftin Başarılı İş Birliği

Dünya barış kupası heyetinden başkan Böcek'e ziyaret

Çavuşoğlu; “Serik ilçemize sevdamız var”

Etler Karlıyayla evleri yaylalara alternatif olacak

Bakan Uraloğlu Antalya-Alanya yol projesinin müjdesini verdi

SERİK BELEDİYESİ 'NDE KURA HEYECANI

ATSO başarıyı ödüllendirdi

Mevlüt Çavuşoğlu: Siyasi partilerin arasında bir yumuşamanın olması ülkemiz hayrınadır

Söker Mazbatayı Aldı

CHP'den 'emekli' çıkışı

Başkan Söker; “Biz, büyük, güçlü ve güzel bir aileyiz”

Serik’ten Cumhurbaşkanı’na mektup

Bahçeli: Uzattığım el, 'Türkiye partisi olun' teklifidir

AK Parti’de Ahmet Söker’le devam

SÖKER, “Teşkilat varsa başarı vardır “

SERİK BELEDİYESİ'NDEN 200 KİŞİLİK KREŞ PROJESİ

ÇİMEN, “Bugün burada İktidara yürüyüşümüzün startını verdik”

Çavuşoğlu, Serik'te balıkçılarla buluştu, sorunlarını dinledi

Serik Evinde Puan Kaybetti

Serikspor’da Yüzler Gülüyor...

Serik 3 puanla dönüyor

Metin Öztürk: Bir Survivorcı’nın lafıyla TFF'nin hareket edeceğini sanmıyorum

Serik Spor 1 Attı 3 Aldı

Serikspor FK dan Ziraat Odası ve Antbirlik Başkanına ziyaret

Serik evinde zor kazandı

Serikspor FK ziyaretlerine devam ediyor

DELİGÖZ, “HEDEFİMİZ KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUK”

Serikspor FK lige ilk galibiyetini aldı

İleri tıp merkezlerinde yapılan ameliyatlar artık Serik devlet hastanesinde

Hastanenin çocuk servisinde yenileme çalışmaları yapıldı

Serik Devlet Hastanesinde sünnet olacak çocuklar akülü arabayla ameliyathaneye götürülüyor

Söker, “Sağlık kompleksimizin yıl sonunda teslimi öngörülüyor.”

Serik’te gönüllüler

Eşek sütü içtiğim zaman at gibi koşuyorum

Serik Devlet Hastanesine yeni kalp cerrahı ile dil ve konuşma terapisti atandı

Serik İşitme Engelliler Derneği, Serik devlet Hastanesinde Başhekim Serkan Kurt'u ziyaret etti.

Devlet hastanesi Yaşlıları bilgilendirdi

Ayşe Başkan Fizyoterapi merkezi açıldı

Hacısüleyman: Vergiler gelir ve servetten alınmalı

BEYAZ ALTIN 28 TL

Antalya’da 2024 yılında 248 milyon Avro hibe desteği verilecek

Antalya’da Yörük lezzetleri tanıtıldı

Derin Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı

Anamur Uluslararası Limanı Türkiye’nin en kritik kapısı oldu. Kıbrıs ve Mavi Vatanın kilidi: Anamur

Maliye'den 3 bin kişilik ekiple kuyumculara eş zamanlı denetim

“CATA Lounge Coifffeur” kuaför ve güzellik salonu Belek’te açıldı

Berberler, kuaförler ve güzellik salonları Pazar günleri kapalı olacak

*Belek Doğa Tour'dan Ücretsiz Yerel Rehberlik Hizmeti*

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 8 7 0 1 16 22
2.Samsunspor 8 6 2 0 7 18
3.Beşiktaş 7 5 0 2 10 17
4.Fenerbahçe 7 5 1 1 11 16
5.İstanbul Başakşehir 7 4 1 2 5 14
6.Göztepe 7 3 1 3 5 12
7.Eyüpspor 8 3 2 3 3 12
8.Konyaspor 8 3 3 2 -1 11
9.Bodrum FK 8 3 4 1 -2 10
10.Trabzonspor 7 1 0 6 1 9
11.Alanyaspor 8 2 3 3 -3 9
12.Kasımpaşa 8 1 2 5 -2 8
13.Sivasspor 8 2 4 2 -3 8
14.Antalyaspor 8 2 4 2 -6 8
15.Rizespor 8 2 5 1 -11 7
16.Gazişehir Gaziantep 7 1 4 2 -4 5
17.Kayserispor 7 0 3 4 -7 4
18.Hatayspor 7 0 4 3 -6 3
19.Adana Demirspor 8 0 7 1 -13 1