Tarih: 29.06.2024 10:23

BAŞKAN KUMBUL, BELEDİYE BİNASI İLE SAHADAKİ ÇALIŞMALAR ARASINDA MEKİK DOKUYOR

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN KUMBUL, BELEDİYE BİNASI İLE SAHADAKİ ÇALIŞMALAR ARASINDA MEKİK DOKUYOR

Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni projelerin hayata geçirilmesi için yürütülen faaliyetleri yakından takip eden Başkan Kumbul, diğer yandan da toplumun her kesiminden tebrik için gelen misafirleri kabul ediyor.

Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Toplumun her kesiminden tebrik için gelen misafirleri ilgiyle karşılayan Başkan Kumbul, halihazırda devam eden çalışmaları ve yeni projelerin hayata geçirilmesi süreçlerini de titizlikle takip ediyor.

Başkan Kumbul’a tebrik ziyaretleri de büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Siyasetin önde gelen isimleri, kurum yöneticileri, iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri , muhtarlar, vatandaşlar Başkan Kumbul’u ziyaret ediyor. Her bir misafirini kapıda karşılayıp ilgiyle ağırlayan Başkan Kumbul, “Gönlümüz de kapımız da her zaman ve herkese açık. Hayırlı olsun temennileri ve nazik ziyaretleri için her bir vatandaşıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle düzenli olarak koordinasyon toplantıları gerçekleştiren Başkan Kumbul, bir yandan sahadaki çalışmaları bizzat yerinde inceliyor. Yeni projelerin ve hizmetleri bir an önce vatandaşlarla buluşturmak istediğini vurgulayan Başkan Kumbul, “ilçemize yeni eser ve hizmetler kazandırmak için özenle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Devam eden faaliyetlerin bir an önce tamamlanması, yeni projelerin de hızla hayata geçirilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü, Serik’in her alanda daha da kalkınması, gelişmesi ve marka değerinin yükselmesini istiyoruz” ifadesini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —