9390,51%1,20
38,74% 0,39
43,40% 0,27
4146,90% 1,06
6711,63% -0,27
Serik’te esnaflık yapan anneleri ziyaret eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, esnaf kadınların anneler gününü kutlayarak kendilerine çiçek hediye etti.
Güzel, annelerin fedakarlıklarının altını çizerek, ‘Büyük bir sabır ve fedakârlıkla dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum.
Esnaf annelerimiz hem anne hem de esnaf olarak iki zor ve önemli işi bir arada yürütmeye çalışıyorlar. Annelerimiz, annelik yanına, esnaf olarak, istihdama katkı sunan birer işveren olarak, birer emekçi, eğitimci olarak, üretici olarak çalışan olarak sadece ailenin değil, milletimizin de en önemli parçasıdır.
Anneler, karşılıksız sevginin, sabrın, affediciliğin, fedakârlığın bütünleştiği tüm güzellikleri içinde barındıran en değerli varlıklarımızdır. Her türlü zorluklara, sıkıntılara sabırla göğüs gererek bizleri yetiştiren, ailelerimize, gerektiğinde ülkesine her şartta ve koşulda sahip çıkan annelerimiz toplumumuzun en temel taşıdır.
Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, zorluklara boyun eğmeyen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca, gücümüz yettiğince sevgi ve saygı ile kucaklamalıyız. Ailelerimize, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet ederek onların emeklerine layık olduğumuzu göstermeliyiz.
Bizleri dünyaya getiren, yetiştiren, büyüten, ülkemize, ailemize hizmet etme imkanı sağlayan; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere, şehit annelerimize, esnaf annelerimize ve tüm annelerimize şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyorum. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.’ dedi