-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,02
-
EURO
51,25% -0,04
-
GRAM ALTIN
6279,42% -2,22
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Başkan Doğan: ‘Şampiyonluk sözümü tutmanın gururunu yaşıyorum’
Nesine 2. Lig Kırmızı Grupta Tokat deplasmanında Erbaaspor’u 6-0 yenerek
grupta şampiyon olup tarihinde ilk defa birinci lige yükselen Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyepor Kulüp Başkanı Cenk Doğa ve Teknik Direktör Mehmet Altıparmak şampiyonluğu Serik halkına armağan ettiler.
BAŞKAN DOĞAN: BAYRAKLARI ÇIKARTIN ŞAMPİYON SERİK SPOR DEMİŞTİM VE SÖZÜMÜ TUTTUM
Serik halkına şampiyonlukla birlikte 1.Lige yükselme sevinci yaşatmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyepor Kulüp Başkanı Cenk Doğan; Çok zorlu bir sezon geçirdik. Hiçbir şey kolay olmadı. Serik’i inandırmak, Serik halkını inandırmak kolay olmadı. Ama çocukların gayreti teknik heyetimizin gayreti neticesinde şampiyonluğa ulaştık. Futboldaki siyaseti, siyasi dili, hakem baskılarını, haksızlıkların tamamını yenerek alın terimizle bu şampiyonluğu kazandık. Çok mutluyuz ve şimdi kutlama yapma zamanı tüm Serik halkı bu sevinci yaşasın. İlk göreve geldiğim gün kürsüde söylemiştim bayrakları çıkartın Şampiyon Serik spor diye sözümü de tutmanın mutluluğunu yaşıyorum.” Dedi.
TEKNİK DİRKTÖR ALTIPARMAK: SON MAÇA KADAR HEYECANLI VE ÇEKİŞMELİ GEÇEN BİR SEZON OLDU
Şampiyonluklara alışık olduğunu belirten Teknik Direktör Mehmet Altıparmak: “Taraftarıyla, futbolcusu ve yönetimiyle çok istekli olan bu takımın şampiyon olması gerekiyordu. Baştan sona müthiş bir mücadele ettik. Son maça kadar heyecan ve çekişme içerisinde geçen bir ikinci yarı oldu. Deplasmanda şampiyonluğa yakışır bir futbol oynayarak farklı skorla müsabakayı kazanıp hem şampiyon olduk hem de birinci lige yükselmeyi başardık.” Dedi.
KARİYERİMDE 7. KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADIM
Uzun yıllar sonra Serik Spor’un bir üst lige çıkması dolasıyla bir ilki yaşarmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Altıparmak; “Serik Sporla birlikte elde etmiş olduğum şampiyonluk sayesinde benim Farklı kulüplerde 7. Şampiyonluk başarısı elde etmiş oldum. Serik Spor’un ilk defa birinci lige çıkan takım kadrosunun hocası olmak bizim için ayrı bir gurur tablosu oldu. Sezon boyunca şampiyonluk yolunda mücadele eden sporcu kardeşlerimi, teknik heyetimizi, sağlık ekibimizi ve kulüp çalışanlarımızı yürekten kutluyorum. Şampiyonluk Serik halkına armağan olsun. Şampiyonluk yolunda bizlerin her zaman yanında olan değerli kulüp başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Söker’den Nida Gökoğlu’na geçmiş olsun ziyareti
Serik’te Seyir Halindeki Kamyonet alevlere teslim oldu
Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Futbol takımından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Serik’te ev yangını korkuttu
Serik’te Göz Sağlığı Farkındalığı Yaratmak konulu seminer düzenlendi
Yörük Leylekler Serik’e gelmeye başladı
Regnum Pro am golf turnuvası başladı
Bülent Akan Zirveye Akıyor
Serik Lisesi müzesinin açılışı gerçekleştirildi
Başkan Hacısüleyman: Turizmde büyük kayıp beklenmiyor
Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan 3 Şahıs yakalandı
Serik’te Nevruz Şenlikleri coşkuyla kutlandı
Serik'te AN Mühendislik düzenlenen törenle hizmete girdi
Elektrik kesintileri vatandaşları bezdirdi
İran Milli Takımı Antalya’da
Sahte MİT Görevlisi suçüstü yakalandı
Silahlı Suç Örgütüne Yönelik Operasyon: 3 kişi tutuklandı
Kaymakam Şahin’den Muhammet Konur’a geçmiş olsun ziyareti
Serik’te depo yangını korkuttu
Kaymakam Şahin, 1966 Cumalıspor kulübü futbolcularını ağırladı
Gazipaşa, Akseki ve İbradi kaymakamlarından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Antalya- Polisten kaçan sürücüye 200 bin TL ceza
Oğlu evde ölü bulunan annenin feryadı: Anacığım kalk, torunun geliyor
Kız arkadaşımla neden görüşüyorsun tartışmasında pompalı tüfekle vurulup, yaralandı
Rümeysa öğretmenin ırmakta cansız bedeni bulundu
Katar şehidimiz Ispartalı çıktı
Serik’e Atık Su Tesisi
Serik spor taraftarına çifte bayram yaşattı
AK Parti Serik ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi
Başkan Söker’den Serik Devlet Hastanesine ziyaret
Yükleniyor


