Tarih: 22.08.2024 09:17

ATATÜRK CADDESİ TRAKTÖR GALERİSİ Mİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

ATATÜRK CADDESİ TRAKTÖR GALERİSİ Mİ OLDU

İlçenin en çok kullanılan caddesi olan Atatürk caddesi her geçen gün iyiye gideceğine kötüye gitmeye başladı. Ne olacak bu caddenin sonu.

İnsanlar araçlarını park edecek yer bulamazlarken, kaldırımlardan da yürüyemez hale geldi. 

PTT Şubesi park alanını komple parselledi. Bütün araçları PTT karşısındaki otopark ta. Orayı PTT bütün araçlarını park etsin diye yapılmadı. Sen kendi otoparkını kiraya veriyorsun, sonrada vatandaşların park edecekleri alana bütün araçlarını park ediyorsun. Vatandaşlar bu konudan çok rahatsız. Zaten tek sıra araç park etsen bile sıkıntı varken, bu şekilde sıkıntı haddinden fazla halde. Bu soruna artık bir dur denilmesi gerekiyor sanırım.

BANKALAR TRAKTÖR GALERİCİLİĞİNE Mİ BAŞLADI

Gelelim bankalar önündeki kaldırımlara, artık bankalarda galericilik işine başladı sanırım. Her bankanın önünde traktörler kaldırımları işgal etmiş vaziyette. Tamam traktör kredisi veriyorsunuz onu anladık ta traktörün kendisinin bankanın önünde işi ne kaldırımı neden işgal ediyor. Traktörün resmini as camına insanlar oradan görsünler. Kaldırın traktörleri kaldırımlardan da vatandaşlar rahat rahat yürüsünler.

Kim bu caddenin sorumlusu. Büyükşehir belediyesi mi yoksa Serik belediyesi mi. Buradan sorumlulara çağrı yapıyorum. Kimse buranın sorumlusu bir an önce bu konulara çözüm bulsun.



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —