Tarih: 02.06.2024 14:30

Spor turizm birliği derneği başkanlığına Nida Kiraz seçildi

Facebook Twitter Linked-in

Spor turizm birliği derneği başkanlığına Nida Kiraz seçildi

Antalya’da faaliyet gösteren Spor Turizm Birliği Derneği (STB)’nin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Dernek Başkanlığına Nida Kiraz seçildi.

Belek turizm merkezinde bulunan Papillon Zeugma Hotel’de gerçekleştirilen genel kurulda tek liste ile seçime giren başkan adayı Nida Kiraz, oy birliği ile yeni başkan seçildi.

Papillon Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü görevini yürüten Nida Kiraz, birliğin kurucu üyesi olarak ülke genelinde genişlemeyi hedefleyen tüm projelere açık olduğunu belirtti.

Yeni dönemde futbolun yanı sıra golf, bisiklet, tenis, yüzme, kano ve aktif spor branşlarında önemli ilerlemeler kaydetmek istediklerini vurgulayan Kiraz, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Spor Turizmi Birliği’nin amacı, spor turizmini yaygınlaştırmak ve ülke genelinde sporun farklı dallarına olan ilgiyi artırmaktır. Birlik, sporun turizm sektöründeki rolünü güçlendirmeyi ve ülkenin spor turizmi potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir.

Yönetim Kurulu

Başkan Nida Kiraz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezgin Özer, Arif Gözoğlu, Kenan Kurteş, Süreyya Ertuğrul, İlendiz Gürel, Uğur Bıçakçı, Cihan Kalaycı, Murat Güner

Denetim Kurulu

Ahmet Akyurt, Eşref Akın, Yavuz Bakar

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —