Tarih: 21.05.2024 10:39

ÜNLÜ YILDIZ RICKY MARTIN, REGNUM CARYA'DA SAHNE ALACAK

Facebook Twitter Linked-in

ÜNLÜ YILDIZ RICKY MARTIN, REGNUM CARYA'DA SAHNE ALACAK


Ünlü Yıldız Ricky Martin, Antalya’nın Serik ilçesi Belek turizm merkezinde bulunan Regnum Carya’da konser verecek.

10. yılını kutlayan Regnum Carya, Regnum Live in Concerts serisi kapsamında 31 Temmuz 2024 tarihinde müziğin en büyük uluslararası yıldızlarından biri olan RICKY MARTIN'i ağırlayacak.

Sevilen sanatçı, hayranlarıyla yeniden buluşmak ve en sevilen şarkılarını Belek'teki Regnum Carya'nın muhteşem Pearl Etkinlik Alanı'nda seslendirmek üzere Türkiye'ye dönüyor. 

Dünyaca ünlü Porto Rikolu sanatçı, yorumcu, aktör Martin, dünya çapında 95 milyondan fazla albüm sattı ve aralarında iki GRAMMY ve dört Latin GRAMMY® ödülünün de bulunduğu çok sayıda ödüle layık görüldü. Latin Kayıt Akademisi tarafından en genç yaşta "Yılın Kişisi" seçilerek tarihe geçti. 

Ricky Martin müzisyenliğinin yanında aynı zamanda başarılı bir aktördür.  FX'in "The Assassination of Gianni Versace" ve American Crime Story "deki rolüyle EMMY® adaylığı kazandı ve Broadway'de yeteneğini sergiledi. Forest Whitaker, Anika Noni Rose ve Hugh Bonneville ile birlikte Netflix için "Jingle Jangle "da rol aldı ve şu an Laura Dern, Kristen Wiig, Allison Janney ve Carol Burnett ile birlikte çok övülen Apple TV dizisi "Palm Royale "de izlenebilir.

Regnum Live in Concert serisi daha önce Jennifer Lopez, Dua Lipa, Christina Aguilera, Tom Jones, Rita Ora, Jason Derulo, James Arthur, Tom Odell, Pink Martini ve Anne Marie gibi dünya yıldızlarının unutulmaz konserlerine ev sahipliği yaptı.

Martin daha önce Antalya’da 2016 yılında EXPO açılışında konser vermişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —