Tarih: 17.05.2024 13:51

Eşek sütü içtiğim zaman at gibi koşuyorum

Facebook Twitter Linked-in

Eşek sütü içtiğim zaman at gibi koşuyorum

 

Antalya’nın Serik ilçesinde Lokopeni hastası Sait Kocakaya, hastalığına iyi geldiği iddiası ile eşek sütü içmeye başladı.

Eşeğin sütünü kendisi sağarak için Kocakaya, kendisi gibi hastalığı olanlara eşek sütünü içmeleri konusunda tavsiyede bulunuyor.

Lokopeninin beyaz kan hücrelerinin çalışmaması olarak belirten Kocakaya, “Trombosit, beyaz kan insan vücudunda eksildiği zaman tüm vücudun fonksiyonlarının çalışmasını engelliyor. Bunun için hastaneye gitmek zorunda kalıyorsun. Sinirli oluyorsun, agresifleşiyorsun. Bunun için bende eşek sütü içiyorum. O zaman 6 ay boyunca ilaçları kullanmaya gerek kalmıyor. Vücutta trombosit eksikliği olduğu için 6 ayda bir kan alman gerekiyor. Tıp dilinde 5 yılda bir ama ben 6 ayda bir alıyorum. Vücudumda halsizlikler oluyor. Ama eşek sütü, köpek sütü veya deve kuşu yumurtası yediğim zaman aksine vücudun enerji kazanıyor. Yorulmak bilmiyorsun. Yerinde duramıyorsun. Bu nedenle 6 ayda bir 1 çay bardağı taze yani eşeğin yanına gidip eşekten sağarak içeceksiniz. Dondurulmuş, bekletilmiş olmayacak. Bu şekilde çok güzel faydası var. Ben faydasını gördüm. Enerjimi eşek sütüne borçluyum.”dedi.  

Kocakaya, eşek sütünü sağarak içtiği görüntüleri cep telefonu kameralarına kaydetti. Görüntülerde Kocakaya, “Ben vitamin hastasıyım. Bana bu şifa oluyor. Sağıyorum ve içiyorum. Şifa olsun. Akıyor, akıyor maşallah. 6 ayda bir bardak içtiğim zaman at gibi koşuyorum. Herkese tavsiyem bu. Daha önce 2 bin liraya alıp içiyordum. Şu an buraya eşeği getirmişler, taze taze içiyorum. Bereket akıyor, bereket. Küçük çocuklara daha faydalı. Çocuk bunu içtiğinde 5 yaşına kadar faydası var.” Diyerek konuşuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —