Tarih: 13.05.2024 10:59

Serik’te çocuklar Eskiyörük 3. Uçurtma şenliği ile coştular

Facebook Twitter Linked-in

Serik’te çocuklar Eskiyörük 3. Uçurtma şenliği ile coştular

Antalya’nın Serik ilçesince Eskiyörük mahalle muhtarlığı Eskiyörük 3. Uçurtma şenliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Eskiyörük mahallesi Bababelen tepesinde gerçekleştirilen şenliğe Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Antbirlik Başkanı Mustafa Yavuz, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan şenlik, ilkokul 1 ve 4. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen çuval, yumurta, halat çekme ve bayrak yarışmaları ile devam etti.

Şenlikle ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı Ramis Güzel, “Oyunlarımıza 800 ün üzerinde çocuk katıldı.. Şenlik yapmamızın nedeni çocuklarımızı sevindirmek. Biz çocukların sevinmesi ile mutlu oluyoruz. Çocukları seviyoruz. Yarışırken eğlendiler, Ödül kazandılar. Çocuklarımızı 1 günde olsa sosyal medya ve bilgisayarlardan kurtarıp, güzel bir vakit geçirmelerini sağladık.” dedi.

Yarışmalar sırasında çocuklar yanlarında getirdikleri uçurtmalarla gökyüzünü renklendirdi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler bisiklet, paten, ayakkabı, saat, satranç takımı ve mangala ile ödüllendirildi. Öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin ve protokol tarafından verildi.

Şenliğin anneler gününe denk gelmesi nedeniyle Şehit eşi Selma Gürler’e Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin ve Dr. Gülay Şahin tarafından anneler günü hediyesi verildi.

  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —