-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,09
-
EURO
51,15% -0,08
-
GRAM ALTIN
6427,03% 0,15
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
Akçaalan İlkokulu 1.D Sınıfı Öğrencileri Coşkuyla Okuma Bayramı Kutladı
Akçaalan İlkokulu 1.D Sınıfı Öğrencileri Coşkuyla Okuma Bayramı Kutladı
Akçaalan İlkokulu 1.D sınıfı öğrencileri ile öğretmenleri Ebru Aksoy okuma tutkularını ve başarılarını kutlamak için muhteşem bir Okuma Bayramı düzenlendi.
Renkli etkinlikte gösteri sahneye yansıtıldı. Hoş Geldin şiiri ile başlayan gösteriler, Alfabe Rontu, Dans Gösterileri, Mevsimler Rontu, Gezegenler Rontu, Karagöz ve veli Oyunu, MFÖ Gösterisi, Okuma Sevinci, Nasrettin Hoca “Parayı Veren Düdüğü Çalar.” Etkinlikleri şeklinde devam eden program dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.
Sınıf öğretmeni Ebru Aksoy, etkinliğin başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin ve velilerin özverili çalışmaları sayesinde bu etkinliği gerçekleştirebildiklerini belirten Aksoy, çocukların okuma alışkanlığını geliştirmek adına bu tür etkinliklerin önemini vurguladı.
Okuma Bayramı için konferans salonunu kullanma imkânı sağlayan Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmet Karakaya'ya da teşekkürlerini ileten Mustafa Toşur, iş birliği ve dayanışmanın önemine değindi. Karakaya'nın destekleriyle daha geniş bir alanda düzenleyebildiklerini belirten Toşur, gelecek etkinlikler için de birlikte çalışma temennisinde yer aldı. Ayrıca, yıl boyunca çalışmalarına destek olan velilere teşekkürlerini ileten öğretmen Ebru Aksoy, veli-öğretmen iş birliğinin çocukların eğitimde büyük bir başarıya sahip olduğunu vurguladı. Aksoy, velilerin desteğiyle öğrencilerin başarılarını daha da artırabileceklerine inandığını belirtti. Akçaalan İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, bu güzel etkinlikle okuma sevgisini ve sınıfta bir kez daha tüm toplum göstermiş oldu. Etkinlik okul müdürü Mustafa Toşur’un öğrencilere okuma belgesi vermesi ve madalyalarını takması ile tamamlandı. Öğrenci velileri de öğretmen Ebru Aksoy’a Emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Kayalıktan düşen kadın kurtarıldı
Serik’ten İtalya’ya Erasmus+ Başarısı
Ayşe Nur Şahinbaş Bilek Güreşinde İl 3.’sü oldu
Kepez İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Kumluca İlçesinde Kaçak Tütün Operasyonu
Kaş İlçesinde Tarihi Eser Kaçakçılığına Yönelik Operasyon
Döşemealtı İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Mahra Melin Pınar’ın Vefat Yıl Dönümünde anıldı
Cornelıa Dıamond'a Bir Dünya Ödülü Daha: 'Müşteri Memnuniyetinde Kusursuzluk
Tarihi Sarıyer Börek Serik'te
Serik’te Otomobil balıkçı barınağına uçtu
Akçaalan İlkokulu’nda Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek Programı
Cuma Namazında yaşlı adam Camide bayıldı
İran Milli Futbol Takımı'ndan, ölen çocuklar için 'çocuk sırt çantalı' mesaj
Üniversiteden Güzel Proje
Tekne kayalara çarpıp parçalandı: İçindekiler yüzerek canlarını kurtardı
Başkan Söker’den Nida Gökoğlu’na geçmiş olsun ziyareti
Serik’te Seyir Halindeki Kamyonet alevlere teslim oldu
Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Futbol takımından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Serik’te ev yangını korkuttu
Serik’te Göz Sağlığı Farkındalığı Yaratmak konulu seminer düzenlendi
Yörük Leylekler Serik’e gelmeye başladı
Regnum Pro am golf turnuvası başladı
Bülent Akan Zirveye Akıyor
Serik Lisesi müzesinin açılışı gerçekleştirildi
Başkan Hacısüleyman: Turizmde büyük kayıp beklenmiyor
Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan 3 Şahıs yakalandı
Serik’te Nevruz Şenlikleri coşkuyla kutlandı
Serik'te AN Mühendislik düzenlenen törenle hizmete girdi
Elektrik kesintileri vatandaşları bezdirdi
Yükleniyor




