• BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51

Kumbul: ‘Temiz Girdik, Temiz Kalacağız, Temiz Çıkacağız’

Siyaset 30.03.2024 18:05:00 1328 0
Kumbul: ‘Temiz Girdik, Temiz Kalacağız, Temiz Çıkacağız’

Kumbul: ‘Temiz Girdik, Temiz Kalacağız, Temiz Çıkacağız’

CHP adayı Dr. Kadir Kumbul; “Bir Cumhuriyet çocuğu olarak halkın görevlisi olduğumu, belediyenin malının, parasının sahibinin halk olduğunu hiçbir zaman unutmayacağım. Nasıl temiz olarak girdiysek temiz olarak kalacağız ve temiz olarak bu işten çıkacağız.”

Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için dün Çınaraltı Meydanı’nda başlayan resmi mitingler bugünde CHP ve BBP mitingleri ile devam etti.

Cumartesi günü yapılan ilk miting CHP Serik Belediye Başkan Adayı Dr. Kadri Kumbul’un mitingi oldu. Saat 13.00’da başlayan programa; CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Sururi Çorabatır, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, eski milletvekilleri, ilçe başkanları, parti il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile meydanı dolduran vatandaşlar katıldılar.

Çimen, ‘31 Mart Akşamı Çınaraltı’nda Düğünümüz Var’

Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasında sonra açılış konuşmasını yapan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen; “Birleşe birleşe, her eli sıka sıka, her mahalleye gide gide, her mahallede toplantı yapa yapa bugünlere geldik. Ben ne demiştim? 31 Mart akşamı Çınaraltı’nda düğünümüz var demiştim. Ben bunu sizlere söylerken sizlerin yüreğindeki, gözlerinizdeki ışığı görerek söyledim. Çünkü bu halk inanmıştı. Serik’in evladı, yiğidi hiç şaibesi olmamış, altın gibi kalbi olan Kadir Kumbul Başkanım selam olsun sana.” dedi

Dr. Kumbul, ‘Bize Yoldaş Oldunuz, Kardeş Oldunuz, Şeref Verdiniz’

Mitingde son konuşmayı yapan CHP Serik Belediye Başkan Adayı Dr. Kadri Kumbul şunları söyledi; “Öncelikle mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder, milletimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim. Yaklaşık 3 aydır ilçemizi sokak sokak, mahalle mahalle, dağ taş, yağmur çamur demeden gezdik, dolaştık. Her bir vatandaşımıza ulaşmaya çalıştık.

Bozdoğan’dan, Boğazkent’e, Yeşilvadi’den Kadriye’ye her bir vatandaşımızla kucaklaştık, dertleştik. Sizler bizi,  biz sizleri dinledik. Bizleri bugün olduğu gibi bağrınıza bastınız. Gönül dostu oldunuz. Bize yoldaş oldunuz, kardeş oldunuz.  Bugün burada Çınaraltı’nda Serik siyasetinin er meydanında bizleri dinlemeye geldiniz. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.”

‘İnsanımız Çalışkandır, Üretkendir’

“Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir’. İlçemiz de Antalya’nın en güzel ilçelerinden birisidir. Dünyanın en güzel sahili bizdedir. Aksu ırmağı ile Köprüçayı arasındaki doğal güzellikler bizde, Dünyanın en güzel turistik tesisleri bizde. Bu kentte tarih boyunca büyük uygarlıklar kurulmuştur.  Silyon ve Aspendos ilçemizdedir. İlçemizin insanı çalışkandır, üretkendir.  Topraklarımız verimlidir. Serik gerek örtü altı gerekse açık tarımsal üretim de ülkemizin önemli bir üretim merkezidir.”

‘İnsanımız İmkansızlıklara Rağmen Vazgeçmemiştir’

“İnsanımız imkansızlıklara rağmen hayvancılıktan vazgeçmemiştir. Bir taraftan deniz turizmi bir taraftan tarih ve kültür turizmi öte yandan doğa turizmine ev sahipliği yapmaktayız. İlçemizde 11 bin 700 büyükbaş, 77 bin adet de küçükbaş hayvan yetiştirilmektedir. Oysa hedefimiz bu rakamların on katı olmalıdır. 108 bin 810 dekar alanda seracılık,  77 bin 600 dekar meyve bahçesi ve 166 bin 393 dekarda açık alanda tarım yapılmaktadır.”

‘Bu Zenginliklerden Payımızı Alamıyoruz’

“Kısacası ilçemiz turizm, tarım ve hayvancılığın bir arada yapılabildiği ender yerlerden birisidir. Böyle bir ilçede yaşadığımız için şanslı olmamıza rağmen, bir o kadarda şanssız sayılırız. Çünkü bu zenginliklerden payımızı alamıyoruz. İşte biz bu kadar zengin kaynaklardan nasıl daha iyi yararlanabiliriz, belediye olarak halkımızın hayatına nasıl katkı yapabiliriz sorularına birlikte cevap arayacağız. Şimdilik güncel sorun ve beklentiler olarak gördüğümüz 66 proje geliştirdik. Bunları sizlerle paylaştık.”

‘Nasıl Temiz Olarak Girdiysek Temiz Olarak Bu İşten Çıkacağız.”

“Biz öncelikle şeffaf olacağız. Belediyenin gelirlerinin, giderlerinin neler olduğu düzenli olarak halkımızla paylaşılacağız. Hizmet ederken hedefim belediyemizin yolsuzlukla anılmaması olacaktır. Bunu da sağlayacağıma inanıyorum. Hep söyledim. Nasıl temiz olarak girdiysek temiz olarak bu işten çıkacağız.”

‘Benim Anlayışımda Devletin Malı Milletin Malıdır’

“Bir Cumhuriyet çocuğu olarak halkın görevlisi olduğumu, belediyenin malının, parasının sahibinin halk olduğunu hiçbir zaman unutmayacağım. İsraftan kaçınacağız. İtibarlı görünmek için israf etmeyeceğiz. Kaynaklarımızı verimli kullanacağız. Milletin parasını yerinde kullanacağız. Hiçbir zaman saraylı edasında olmayacağız.”

‘Tüm Belediye Birimleri Hizmete Hazır Olacaktır.”

“Belediyemiz de iyi bir yapılanma ile işgücünü de verimli hale getireceğiz. Yıllarca belediyede çalışıp hizmet üreten ve işini liyakatla yerine getiren belediye çalışanlarının işi aşı benim teminatım altında olacaktır. Belediyede bankamatik çalışanı asla olmayacaktır. İşi ehline vereceğiz.  Halkımız belediye çalışanından, çalışan da halkımızdan memnun olacaktır.  Hızlı bir hizmet anlayışımız olacak. Tüm belediye birimleri hizmete hazır olacaktır.”

‘50 Yıl 100 Yıl Sonrasını Düşünerek Hareket Edeceğiz’

“Biz ilçemizin geleceğine dönük planlamalarda, kararlarda 50 yıl 100 yıl sonrasını düşünerek hareket edeceğiz. Ben geçmişte belediye başkanlığı yapmış tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu dünyadan göçenlere de Allahtan rahmet diliyorum. Hepsi ilçemize hizmet etmişlerdir. Taş üstüne taş koyana kendimi borçlu sayarım, minnet duyarım.

‘Ortak Akılla Hareket Edeceğiz’

“Bir iş yaparken ortak akılla hareket edeceğiz. Kent konseyi kuracağız. Serik’in geleceğini ilgilendiren önemli kararları verirken bu konseyle hareket edeceğiz. Beni seçtiğiniz taktirde bana verdiğiniz kamu gücünü, sizi korkutma, sindirme amacıyla kullanmayacağım.  Biz tüm sorunları yasal çerçevede çözeceğiz.”

‘Kimse İle Ayrımız Gayrımız Olmayacak’

“Her bir vatandaşımıza hizmette eşit davranacağız. Kimse ile ayrımız gayrımız olmayacak. Kimse öteki olmayacak. Ben bir Cumhuriyet Halk Partisi adayıyım. Ancak bu seçim bir yerel seçimdir ve hizmet yarışıdır. Bu nedenle, farklı siyasi düşünceden hemşehrilerimizin oylarına talibim. Ama seçimden sonra benim parti rozetim olmayacak.  Zaten benim geçmişime sizler şahitlik etmiş bulunmaktasınız.”

‘İnsanlarımızın Umudu Olmaya Geldim’

“Her seçim hem ülkemiz, hem de ilçemiz için yeni bir başlangıç olabilir. 10.000 TL emekli maaşı ile geçinemeyen emeklilerimizin, Umudunu yurt dışında arar hale gelen gençlerimizin, Asgari ücretle geçinmeye çalışan turizm çalışanlarımızın, Üretim maliyetleri yüksek diyen çiftçilerimizin, Hayat pahalı diyen tüm insanlarımızın umudu olmaya geldim.”

‘Bu Güzel İlçeye, Bu Güzel İnsanlara Hizmet Etmek Benim İçin Bir Şeref Olacaktır’

“Şimdi yetki sizdedir. Artık söz söyleme sırası size geçmiştir. Sizlerin desteği ile Allah nasip eder de yarın akşam sandıktan çıktığımız taktirde; 5 yıl boyunca gece gündüz demeden, sizler için, memleketim için,  canla başla aşkla çalışacağım.

Bir oy Kadir Kumbul a bir oy meclis üyelerimize bir oy da Muhittin Böcek başkanıma istiyorum. Cumhuriyetimize, bu güzel ülkeye, bu güzel ilimize, bu güzel ilçeye, bu güzel insanlara hizmet etmek benim için bir şeref olacaktır.

Martın sonu bahar, bu bahara sizlerle hep birlikte girmek, 1 Nisan sabahı umut dolu bir güne uyanmak dileğiyle.  Onur ve gururu birlikte paylaşacağımız ilçemizin güzel insanları, vereceğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum. Cumhuriyetle kalın, Atatürk’le kalın.”

Belek’te uygunsuz yapılara müdahale yolda

Serik Spor Futbol A.Ş Erzurum’dan eli boş döndü

Kocayatak Kavşağı’nda üstgeçit çalışmaları hızla ilerliyor

Başkan Söker, Ramazan’da gönülleri birleştirdi

Dağlık alanda bulunan yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı

Serik’te arazide kaybolan yaşlı kadın bulundu

Serik’te yaşlı kadın Hayvanlarını otlatmaya gitti bir daha haber alınamadı

Yukarıkocayatak Ortaokulunda Ramazan coşkusu yaşandı

Serikli Başpehlivan Osman Kan Muratpaşa belediyesi adına yarışacak

Serik’te 2025 Yılı Üretimlerine 53,4 Milyon TL Destek

Türk Tenisinde Wta 125 3 Hafta Seri: Türkiye’nin En Yüksek Ödüllü Kadınlar Turnuvası Antalya’da Başlıyor

Döşemealtı İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Banu-Ufuk Cömertoğlu okulunda Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Gelecek etkinliği düzenlendi

Antalya emniyeti KOM şubenin son bir haftalık çalışmalarını paylaştı

Başkan Çiçek’ten Antalyaspor’a destek çağrısı

Serik Spor taraftarı Pazarlı’yı unutmadı

Antalya'da kaymakam atamaları

Hacı Mustafa Bankoğlu ortaokulu futbol takımı il ikincisi oldu

Vali Şahin, Ramazan’ın İlk İftarını Şehit Aileleri ve Gazilerle açtı

Pro Golf Tour Heyecanı Manavgat’ta Başladı

Sergül Unlu Mamulleri işletmesinde Ramazan Pidesi 20 TL

Antalya’nın İlk Sivil Şehidi Mustafa Haşmet törenle anıldı

Antalya’da Nitelikli dolandırıcılık suçundan 1 şahıs yakalandı

Kepez İlçesinde Şafak07 Huzur-02 operasyonu yapıldı

Alanya’da cinayet olayına karışan 3 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi

Kepez ilçesinde tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Serik’te Jandarma esrar ele geçirdi

Yaşlı kadın yangında yaşamanı yitirdi

Mustafa Boran: Daha iyi sonuçlar alarak Serik Sporu ligde bırakmayı hedefliyoruz

Serik Spor Futbol A.Ş evinde Arca Çorum Spora 3-2 yenildi

Yükleniyor

Belek’te uygunsuz yapılara müdahale yolda

Kocayatak Kavşağı’nda üstgeçit çalışmaları hızla ilerliyor

Başkan Söker, Ramazan’da gönülleri birleştirdi

Serik’te 2025 Yılı Üretimlerine 53,4 Milyon TL Destek

Antalya'da kaymakam atamaları

Sergül Unlu Mamulleri işletmesinde Ramazan Pidesi 20 TL

Antalya’nın İlk Sivil Şehidi Mustafa Haşmet törenle anıldı

MHP’Lİ Durgundan Milli Parklar Teklifine Destek: doğal mirasımız ecdadın emanetidir

Serik’te 2026 yılı ilkbahar Şap aşılama çalışması başlatıldı

Vefat eden sağlık çalışanı için Serik Devlet hastanesinde tören düzenlendi

AK Parti Antalya İlçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi

BAŞKAN SÖKER’DEN ÖNEMLİ TAPU AÇIKLAMASI

Başkan Niyazi Alkan: İlk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyoruz

Ali Çetin: Üye sayımız 279 bin 232'ye ulaştı

AK PARTİ SERİK TEŞKİLATI’NDAN TARİHİ ÜYE ARTIŞI

Milletvekili Coşar: Yargı Paketleri, İktidarın Yargı Reformu Adındaki Aldatmacasıdır

Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Başaran: Biz milletin A planıyız hiç kimsenin B planı değiliz

Başkan Turhat: Kapalı kapılar ardında pazarlık sürecin önündeki en büyük engeldir

Çavuşoğlu: Biz hizmet ile onlar yolsuzlukla anılıyor!

Milletvekili Coşar: Söz Var, Tren Yok; Havalimanı Var, Uçak Yok; Hamaset Var, Yatırım Yok

Serik Spor Futbol A.Ş Erzurum’dan eli boş döndü

Serikli Başpehlivan Osman Kan Muratpaşa belediyesi adına yarışacak

Türk Tenisinde Wta 125 3 Hafta Seri: Türkiye’nin En Yüksek Ödüllü Kadınlar Turnuvası Antalya’da Başlıyor

Başkan Çiçek’ten Antalyaspor’a destek çağrısı

Serik Spor taraftarı Pazarlı’yı unutmadı

Hacı Mustafa Bankoğlu ortaokulu futbol takımı il ikincisi oldu

Pro Golf Tour Heyecanı Manavgat’ta Başladı

Mustafa Boran: Daha iyi sonuçlar alarak Serik Sporu ligde bırakmayı hedefliyoruz

Serik Spor Futbol A.Ş evinde Arca Çorum Spora 3-2 yenildi

Serik Spor Futbol A.Ş – Arca Çoorum Spor maçı ilk yarı 2-1 bitti

Başkan Söker: Serik Devlet Hastanemiz Hayırlı Olsun

Başhekim Serkan Kurt’a başarılı operasyon

Serik Hastanesine 11 Adet acil müdahale yatağı kazandırıldı

Kaymakam Şahin’den ilçe sağlık müdürlüğüne ziyaret

Serik Devlet Hastanesinde Organ Bağışı etkinliği düzenleniyor

Serik Devlet Hastanesinde KADES uygulaması tanıtımı yapıldı

KBB Uzmanı Dr. Kara Serik Devlet Hastanesinde göreve başladı

Dr. Bodur Serik Devlet hastanesinde göreve başladı

Serik Devlet Hastanesinde Bir İlk, Anevrizma Ameliyatında Estetik ve Konfor Ön Planda

“Normal Doğum Eylem Planı” hayata geçti

Banu-Ufuk Cömertoğlu okulunda Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Gelecek etkinliği düzenlendi

Mete Vardar’dan kredi kartı düzenlemesiyle ilgili önemli uyarı

Başkan Güngör: Manavgat, 52 ilden fazla vergi ödeyen ilçe

Antalya’da Ayrıştırılabilir kurumsal atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor

Bakan Bolat'tan esnafa 4 yeni haber

Başkan Güngör: TOBB nefes kredisinde kredi hacmi 50 Milyar TL’ye yükseltildi

Serik’te Zeytin Hasadı ve Zeytinyağı Üretimi başladı

Başkan Güngör: Manavgat, 24 milyon gecelemeyle rekor kırdı

Nurten Öztürk, Türkiye’de Yılın Sosyal Etki Lideri oldu

Hacısüleyman: Vergiler gelir ve servetten alınmalı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 23 14 3 6 18 48
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 23 7 9 7 -10 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 23 6 12 5 -14 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 23 3 10 10 -25 19
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 22 3 16 3 -22 12