-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,04
-
EURO
51,04% 0,09
-
GRAM ALTIN
7312,18% -0,32
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Belek Taksi Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı
Belek Taksi Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı
Belek Taksi Kooperatifi 2023 yılı mali genel kurulu yapıldı.
Belek Kolcu Restaurantta yapılan genel kurulun divan başkanlığını Hüsnü Yılmaz yaptı. Genel Kurulu AK Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Bayar Savran, Serik ve çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Ali Gülaydın, AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Kadriye Taksiciler Koop. Başkanı Abdullah Kocabıyık, Boğazkent Taksiciler Koop. Başkanı Hüseyin Ay, AK Parti Belediye Başkan Adayı Veli Vural, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı, Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık, taksi koop. Üyeleri ve davetliler katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Divan Başkanı tarafından okunan gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.
Belek Taksi Kooperatifi Başkanı Ahmet Karakoyun, “Mali genel kurulumuza katılan başta üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim. Yeni sezon öncesi tüm taksici meslektaşlarımıza hayırlı sezonlar diliyorum. Turizm Bakanımız sayın Mehmet Nuri Ersoy’un Şöförler Odası Başkanımızın desteği ile Belek Beachpark yolu üzerinde bulunan 4 dönümlük arazi tahsisini sayın Cumhurbaşkanımız onayladıktan sonra bizlere tahsis olacak. Burayı Taksi koop. Olarak kullanacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse konuşmasında, “
Taksici esnafımızın problemlerini biliyoruz. Belediye başkan adayımız Veli Vural Hocam çok güzel söyledi. Belediye başkanı dediğiniz aslında bir adam asamaz, bir de para basamaz. Onun dışındaki her şeye muktedirdir. Yeter ki canı çeksin, gönlü istesin. Allah'ın izniyle buradaki sıkıntıları da el birliğiyle el yordamıyla hep beraber aşarız.
BELEK ASLINA BAKARSANIZ SADECE SERİK’İN DEĞİL ASLINDA DÜNYANIN ORTAK PAYDASI
Belek aslına bakarsanız sadece Serik’in değil aslında dünyanın ortak paydası diyebiliriz. Yani dünyanın neresine giderseniz gidin belki insanlar Antalya'yı tanımıyorlar ama Belek’i muhakkak tanıyorlar. Dolayısıyla Belek markasını büyütsek, Belek markasını güzelleştirmek, Belek’i daha popüler bir yer haline getirmek hepimizin ortak görevi. Burada sizlere de çok önemli bir görev düşüyor. Şöyle bir şansımız var. Turizm Bakanımız aslına bakarsanız sayın Mehmet Nuri Ersoy aynı zamanda Belek’lide. Geçtiğimiz dönemde maalesef biz tam bir iş birliğini gerçekleştiremedik. Belki üzerimize düşen vecibeleri tam olarak yerine getiremedik. Ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsunuz. Benim çok açmama gerek yok. Bu konuda bununla ilgili özür diliyorum.
TURİZM BAKANI VE SAYIN MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU’NUN DESTEKLERİYLE DERTLERİNİZE DERMAN OLACAĞIZ
Ama önümüzdeki süreçte size net olarak şunu söylüyorum. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart akşamı Hakan Tütüncü olacak. Bunu ney bir şekilde görüyoruz. Haberi taksicilerden almak lazım. Ben burada kendi beyanımı konuşmuyorum. Taksicilerden aldığımız haber bize şunu söylüyor. 31 Mart akamı Hakan Tütüncü en az 5 puan farkla belediye başkanıdır. Veli Vural’da Serik belediye Başkanıdır. İkisini bir araya getireceğiz. Turizm bakanı ve sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun destekleriyle dertlerinize derman olacağız.” dedi.
CHP Serik İlçe Başkanı Turhat Serbest bırakıldı
Son Dakika: Başkan Turhat İfadesi alınmak üzere emniyete çağrıldı
RAMAZAN SATRANÇ TURNUVALARI HEYECANI DEVAM EDİYOR
Serik Spor uzatma dakikalarında yıkıldı
Başkan Söker: Siyasi görüşler farklı olabilir ancak devletin başını yok saymak kimsenin haddi değil
Çalıştığı İş yerini 8,5 milyon lira dolandırdı
Serik Spor Pendik sporu ağırlıyor
Serik’te Ebru-Hat ve Naht sanatı sergisi açılışı gerçekleştirildi
AK Gençlerden Serik’te Ramazan Yollarda Etkinliği
Başkan Söker Aşağıkocayatak mahallesi sakinlerine misafir oldu
Kaymakam Şahin öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Söker: Her kapıyı çalıyor, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz
SERGED’den Ramazan ayında birlik ve dayanışma iftarı
Antalya’da Şubat Ayı Güvenlik Ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Vali Şahin, Alanya Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Belek’te şampiyon Liam Murray
Doktor Fuat Bigat için hastanede tören düzenlendi
Milletvekili Çelik ve Başkan Çetin’den Başkan Söker’e ziyaret
Junior World Cup Antalya 3–12 Nisan 2026’da Gerçekleşecek
Atatürk’ün Serik’e gelişinin 96. Yıldönümü coşkuyla kutlandı
Çocuk Doktoru Bigat kanser hastalığına yenik düştü
AK Parti Serik İlçe teşkilatı Gönül Sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi
Kadın Sanatçıların Eserleri Cross (Çapraz) Sergisinde
Vali Şahin: Kadın, Kültürümüzün ve Milletimizin Ana Öğesidir
Konyaaltı İlçesinde Kaçak Alkol Operasyonu
Başkan Söker’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Futsal’da Grup birincisi oldu
Ambulans şoförü Gülser: Direksiyonda saniyelerle yarışıyoruz
Antalya polisinin gururu kadın atış eğitmenleri
Başkan Turhat: Unutulmamalıdır ki, Türkiye’de değişim kadınların öncülüğünde olacak
Yükleniyor




