-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,33% 0,09
-
EURO
51,38% -0,18
-
GRAM ALTIN
6181,43% -1,51
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
Antalya'da meslektaşı tarafından öldürülen zabıta için tören
Antalya'da meslektaşı tarafından öldürülen zabıta için tören
ANTALYA'da meslektaşı Erdal Vuran (36) tarafından öldürülen zabıta memuru İsmail Kanmaz (60) için Muratpaşa Belediyesi önünde tören düzenlendi. Kanmaz'ın çocukları ve yakınları, gözyaşı döktü.
Olay, dün saat 13.30 sularında Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi Şehitler Caddesi'nde meydana geldi. Mahallede tahliye edilen bir binada hırsızlık yaşanmaması için görevli bulunan Muratpaşa Belediyesi zabıta memurları İsmail Kanmaz ve Erdal Vuran arasında iddiaya göre, mobbing nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Erdal Vuran, ekmek bıçağıyla İsmail Kanmaz'ı sırt ve boyun bölgesinden 7 kez bıçakladı. Çevredekilerin ayırmaya çalıştığı kavgayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kanmaz, hastanede hayatını kaybetti. Erdal Vuran ise gözaltına alındı. Olayda kullanılan ve çöp kutusuna atılan bıçağa da polis ekiplerince el konuldu.
'ANISI KURUMUMUZDA HEP YAŞAYACAK'
Cep telefonu kamerası ile görüntülenen olayın ardından hayatını kaybeden Kanmaz'ın cenazesi, bugün tören için Muratpaşa Belediyesi önüne getirildi. Tabutu meslektaşlarının omuzlarında getirilen Kanmaz'ın çocukları ve yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Törende konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Çalışma arkadaşımızı üzücü bir olay neticesinde kaybettik. Kamu hizmeti verirken hepimiz büyük riskler altındayız. İsmail arkadaşımız bütün emeğini kamuya, toplumun daha iyi yaşaması adına, temsil ettiği kurumun iyiliğine ayıran bir arkadaşımızdı. Mekanı cennet olsun. Anısı kurumumuzda hep yaşayacak. Kamu hizmeti adına verdiği mücadele geride kalanlara örnek olsun" dedi.
Kanmaz'ın cenazesi, memleketi Serik'te toprağa verilecek. Diğer yandan cinayet şüphelisi Erdal Vuran'ın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Serik’te depo yangını korkuttu
Kaymakam Şahin, 1966 Cumalıspor kulübü futbolcularını ağırladı
Gazipaşa, Akseki ve İbradi kaymakamlarından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Antalya- Polisten kaçan sürücüye 200 bin TL ceza
Oğlu evde ölü bulunan annenin feryadı: Anacığım kalk, torunun geliyor
Kız arkadaşımla neden görüşüyorsun tartışmasında pompalı tüfekle vurulup, yaralandı
Rümeysa öğretmenin ırmakta cansız bedeni bulundu
Katar şehidimiz Ispartalı çıktı
Serik’e Atık Su Tesisi
Serik spor taraftarına çifte bayram yaşattı
AK Parti Serik ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi
Başkan Söker’den Serik Devlet Hastanesine ziyaret
Kamyonet ile hafif ticari araç çarpışı
Serik Spor Sakarya sporu ağırlayacak
Serik İlçe emniyet müdürlüğüne 5 yeni araç hizmete girdi
Kaymakam Şahin güvenlik güçleri ve vatandaşlarla bayramlaştı
Bakan Ersoy geleneği bozmadı: Taksicilerle bir araya gelip bayramlaştı
Antalya Bayram sabahına acı haberle uyandı: 6 kişi öldü 5 kişi yaralandı
CHP Seri ilçe başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi
Belediye zabıta ekipleri denetimlerini artırdı
Serik Devlet Hastanesinde ‘Ramazan’da Sağlık Bilgilendirme’ standı kuruldu
Serik’te Şehit yakınları ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi
Serik’te protokol bayramlaşması yapıldı
Doktor ve Hemşirelere saldıran gözaltındaki üç şahıs serbest bırakıldı
Kepez İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Çanakkale Ruhu Antalya’da Yad edildi
Kaymakam Şahin: Kaymakamlık olarak kamu görevlilerine yönelik her türlü şiddetin karşısındayız
Serik’te 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma töreni düzenlendi
SGK'dan Antalya belediyelerine icra takibi
10 Yıldır aranan cinayet zanlısı Serik’te yakalandı
Yükleniyor




