-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Uzun “İyi Parti olarak siyaset anlayışımız halkımızın yanında yanlışın karşısında olmaktır”
Uzun “İyi Parti olarak siyaset anlayışımız halkımızın yanında yanlışın karşısında olmaktır”
İyi Parti Serik İlçe Başkanı Erhan Uzun Serik’te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 26 Aralık Salı günü resmi olarak İyi Parti Serik İlçe Başkanlığı görevine getirilen Erhan Uzun basın toplantısında, ilçe siyaseti, parti çalışmaları, hedefleri ve yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Partilere birlik beraberlik mesajı veren İyi Parti Serik İlçe Başkanı Erhan Uzun konuşmasında şunları söyledi; “Geçtiğimiz hafta itibariyle İyi Parti Serik İlçe Başkanı olarak atandım, buradan daha önce partimize hizmet etmiş olan bütün yol arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bundan sonra da partimize hizmet eden yol arkadaşlarımın hepsiyle, hiç bir arkadaşımı dışarıda bırakmadan aynı azim ve kararlılıkla çalışacağımızı belirtmek isterim.
Önümüzde 31 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan bir yerel seçim sürecimiz var. Yakın zamanda toplumun her kesimine yayılabilen güçlü bir yönetim oluşturacağız. Yönetim kurulumuz açıklandığı andan itibaren Serik'te bir değişimin olacağını hissettireceğiz. İyi Parti olarak siyaset anlayışımız halkımızın yanında yanlışın karşısında olmaktır. Şunu da belirtmek isterim ki Benim siyasi geçmişimde hiç bir zaman kırıklık yoktur ve olmamıştır da. Ben makamı şahsi menfaati için değil, vatandaşımın menfaati için kullanırım beni tanıyan herkes gerektiğinde o makamları terk ettiğimi bilirler. Kısacası ben sırtımı milletime dayarım. Milletimin menfaatine olan konularda da kimseden çekinmem. Şu an 31 Mart'a kadar muhalefetin ilçe başkanıyım, 31 Mart'tan sonrada ilçemde yaşayan partili veya partisiz bütün hemşerilerimin ilçe başkanı olacağım.
Serik ilçemiz sürekli büyüyen göç alan enerjisi ve potansiyeli yüksek bir ilçedir, bu sebeple halkımızın ihtiyaçları ve ilçemizin sorunları her geçen gün katlanarak artmaktadır. Fakat ilçemizi yönetenler bunları görmediği gibi bu sorunlara çare olmaktan da çok çok uzaktadırlar. Serik ilçemizde 10 yıldır Ak Parti görevdedir maalesef ilçemiz belediyesi çeşitli dedikodular, skandallar, belediyeye gelen haciz memurları ve kamuoyuna yansıyan rüşvetlerle gündemdedir. Ak Parti Serik'te adeta fetret devri yaşamakta ve yaşatmaktadır. Bunu seçilen belediye başkanlarının, meclis üyelerini ve teşkilatı şikayetlerinden aynı zamanda teşkilatın ve meclis üyelerinin de belediye başkanlarını şikayet etmelerinden net bir şekilde anlıyoruz. Bütün bu olaylar hemşerilerimizin gözü önünde yaşanmıştır ve yaşanmaktadır. İşte biz bu noktada İyi parti olarak güçlü bir yönetim ve güçlü belediye başkanı adayımızla bütün bu dedikodulara, skandallara, çekişmelere son vererek halkımızın sorunlarını tek tek çözeceğiz. Ak parti Serik'e iyi gelmemiştir. Biz Serik Belediyemizi bu kötü imajından kurtarıp ‘İyi Belediyecilik’ anlayışımızla tanıştırarak Serik Belediyesi denince akla hizmetten başka hiç bir düşüncenin gelmeyeceği bir ortam sağlayacağız. Genel başkanımız ve parti kurullarımız yakın zamanda; kazanabilecek, siyaseti, belediyeciliği bilen, deneyimli ve tüm hemşerilerimizin üzerinde hem fikir olacağı, vatandaşımızın rahatlıkla yanına gidebileceği, isteklerini ve şikayetlerini çözüme ulaştıracak bir adayımızı açıklayacaktır. Son olarak bizimle birlikte bu hassasiyetleri taşıyan tüm hemşerilerimizin İYİ parti ailesine katılmasını diliyorum.”
Erhan Uzun Kimdir?
Kendi sözleri ile İyi Parti Serik İlçe Başkanı Erhan Uzun: “1982 yılı Serik doğumluyum. İlkokul ortaokul ve lise eğitimini Serik'te tamamladım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Daha önce özel sektörde, STK ve kamu kurumlarında yöneticilik yaptım, şu an çiftçilik yapmaktayım. Evli ve üç çocuk babasıyım.”
Mahra Melin Pınar’ın Vefat Yıl Dönümünde anıldı
Cornelıa Dıamond'a Bir Dünya Ödülü Daha: 'Müşteri Memnuniyetinde Kusursuzluk
Tarihi Sarıyer Börek Serik'te
Serik’te Otomobil balıkçı barınağına uçtu
Akçaalan İlkokulu’nda Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek Programı
Cuma Namazında yaşlı adam Camide bayıldı
İran Milli Futbol Takımı'ndan, ölen çocuklar için 'çocuk sırt çantalı' mesaj
Üniversiteden Güzel Proje
Tekne kayalara çarpıp parçalandı: İçindekiler yüzerek canlarını kurtardı
Başkan Söker’den Nida Gökoğlu’na geçmiş olsun ziyareti
Serik’te Seyir Halindeki Kamyonet alevlere teslim oldu
Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Futbol takımından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Serik’te ev yangını korkuttu
Serik’te Göz Sağlığı Farkındalığı Yaratmak konulu seminer düzenlendi
Yörük Leylekler Serik’e gelmeye başladı
Regnum Pro am golf turnuvası başladı
Bülent Akan Zirveye Akıyor
Serik Lisesi müzesinin açılışı gerçekleştirildi
Başkan Hacısüleyman: Turizmde büyük kayıp beklenmiyor
Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan 3 Şahıs yakalandı
Serik’te Nevruz Şenlikleri coşkuyla kutlandı
Serik'te AN Mühendislik düzenlenen törenle hizmete girdi
Elektrik kesintileri vatandaşları bezdirdi
İran Milli Takımı Antalya’da
Sahte MİT Görevlisi suçüstü yakalandı
Silahlı Suç Örgütüne Yönelik Operasyon: 3 kişi tutuklandı
Kaymakam Şahin’den Muhammet Konur’a geçmiş olsun ziyareti
Serik’te depo yangını korkuttu
Kaymakam Şahin, 1966 Cumalıspor kulübü futbolcularını ağırladı
Gazipaşa, Akseki ve İbradi kaymakamlarından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Yükleniyor



