• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Dr. Kadir Kumbul’dan miting gibi aday adaylığı başvurusu

Siyaset 2.12.2023 16:50:00 2513 0
Dr. Kadir Kumbul’dan miting gibi aday adaylığı başvurusu

Dr. Kadir Kumbul’dan miting gibi aday adaylığı başvurusu

 

Serik devlet hastanesi Baş hekim yardımcısı Uzman doktor Kadir Kumbul, Serik belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kumbul, CHP Parti binası önünde aday adaylığını kalabalık halk ve partili topluluğuna hitap ederek açıkladı.

97 YILLIK ÖZLEMİN BİTMESİ İÇİN DE SÖZ VERİYORUM

Programın açılış konuşmasını yapan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen yaptığı konuşmada, “Biz bu yola inandık. Gençlerimizle, Kadınlarımızla bütün Serik halkı ile bu yola çıkmaya karar verdik. Biz bu seçimi alacağımıza ben çıkmadan önce de söz vermiştim. 97 yıllık özlemin bitmesi için de söz veriyorum. Serik 97 yıl sonra belediyesine kavuşacaktır. Var mıyız? Biz varsanız biz de varız. Ya alacağız dedik, ya alacağız dedik. Başka çaresi yok dedik. Serik’i arkamıza aldıysak, bu yola çıktıysak biz bu seçim olacağız. Başka çaremiz yok. Değerli Serikliler bizim şu ana kadar dört tane resmi başvurusu aldığımız, birbirinden değerli çok kıymetli aday adaylarımız var. Bu tarihte de ilktir. Bu şerefe nail olduğum için sizlere hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Başkanının konuşmasının ardından sahneye çıkan Kumbul ise konuşmasına, “Her sabah güneşten önce uyanan, elleri emek kokan, elleri ekmek kokan, saçları cennet kokan, annelerim, ablalarım hoş geldiniz. Geleceğimizin umudu, yarınların vazgeçilmezleri, gençlerimiz hoş geldiniz. İlçemizin çok kıymetli, cefakar, emekçi, koca yürekli abilerim, kardeşlerim, hoş geldiniz. Adları işçi, soyadları emekçi, 97 yıldır sosyal demokrat belediye özlemini çeken çok değerli partili arkadaşlarım, sizler de hoş geldiniz. Buraya gelen, bugün buraya gelen herkese yürekten canı gönülden teşekkür ediyorum.” diyerek başladı.

23 YILLIK HEKİMLİK HAYATIMDA İNSAN AYRIMI YAPMADAN, GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SİZLERİN DERTLERİNİZE DEVA OLABİLMEK ADINA CANLA BAŞLA ÖZVERİYLE ÇALIŞMAYA HEP GAYRET ETTİM

Konuşmasında kendisinden bahseden Kumbul, “Sevgili hemşehrilerim, ben 1976 yılında Serik’in Orta mahallesinde doğdum. İlköğretim hayatıma Tekeli ilkokulunda başladım. Lise, üniversite, tıp ve uzmanlık eğitimleri sonrasında ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde hekim olarak görev yaparak tekrar doğduğum yere memleketime Serik’imize döndüm. Uzun süredir kendi ilçemde Serik Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirdiğim 23 yıllık hekimlik hayatımda insan ayrımı yapmadan, gece gündüz demeden sizlerin dertlerinize deva olabilmek adına canla başla özveriyle çalışmaya hep gayret ettim. Bu vesileyle doktor olup Ülkeme hizmet etmemde emeği olan başta anneme, babama, öğretmenlerime, üniversite hocalarıma, son 12 yıldır da ilçemizde devlet hastanemizde çalışmama vesile olan devlet büyüklerime, siyaset içinden ya da siyaset dışından abilerime, ablalarıma şükran ve minnetlerimi sunuyorum.”

DOĞDUĞUM, BÜYÜDÜĞÜM BU TOPRAKLARA OLAN GENİŞ ÇAPLI HİZMET SEVDAMIN İLK ADIMINI BUGÜN SİZLERLE BERABER ATIYORUM

Aday adaylığı sürecini aktaran Kumbul, “Değerli hemşehrilerim, kamuoyunda adaylığım ile ilgili sürekli olarak bir gündem oluşturuldu. Ben ailemle mütevazı bir hayat yaşayan hayatımın sonuna kadar da böyle yaşamayı amaç edinen bir evladınız bir kardeşinizim. Adaylığım söz konusu olduğu andan itibaren sessiz kalmaya gayret ettim. Ancak kamuoyunun kamuoyundaki tüm kesimlerin yoğun talebine kayıtsız kalamadım ve çok severek yaptığım Hekimlik mesleğimi bir kenara bırakarak Seriğimiz için yola çıktım. Doğduğum, büyüdüğüm bu topraklara olan geniş çaplı hizmet sevdamın ilk adımını bugün sizlerle beraber atıyorum.”

İLÇEMİN HAK ETTİĞİNİ ALMASI İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA HAZIRIM

Tüm vatandaşlarımıza her alanda hizmet etmek ilçemizi hak ettiği yere taşımak istiyorum. Kalbi ve samimi desteğiniz bu onurlu yolda bana güç ve güven vermiştir Serik benim nazarımda çok değerlidir. Her şeyin en iyisine, her şeyin en güzeline layıktır. İlçemin hak ettiğini alması için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım.

BU YOL MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN YOLUDUR

Ne demişti şair? Memleket isterim gök mavi, dağ yeşil, tarla sarı olsun. Kuşların, çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim. Ne başta dert, ne gönülden hasret olsun. Kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim. Ne zengin fakir, ne senden farkı olsun. Kış günü herkesin evi barkı olsun. Memleket isterim. Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun olursa bir şikayet ölümden olsun. İşte benim de bir memleket hayalim var. Bu hayalim için sizlerle genciyle, yaşlısıyla, yediden yetmişe herkesle bu yola çıkıyorum. Bu yolda sizlerle beraber yürümek istiyorum. Bu yol, bu yol onurlu bir yoldur. Bu yol adaletten, halktan, haktan yana bir yoldur. Bu yol cumhuriyetimize sahip çıkanların Misak-ı Milli'ye inananların yoludur. Bu yol Seriklilerin ilçemize gönül vermişlerin yoludur. Bu yol eşitliğe inananların sen ben değil biz diyenlerin yoludur. Bu yol Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur. Sizleri benimle birlikte bu yolda yürümeye, yol arkadaşım olmaya davet ediyorum ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Serik Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan ediyorum. Ayrıca demokrasiye, demokrasinin güzelliğine, demokrasinin gerekliliğine inanan bir insanım. Bu sebeple Cumhuriyet Halk Partimizin birbirinden değerli güzide diğer aday adayı arkadaşlarıma da buradan başarılar diliyorum.

KANUNSUZLUĞA VE KURALSIZLIĞA DA PRİM VERMEDEN ZAMAN KAVRAMINA SAKLANMADAN ÇALIŞMAK ANA HEDEFİM OLACAKTIR

Sizlerin huzurunda söz veriyorum. Ön seçim ya da kamuoyu yoklaması. Cumhuriyet Halk Partisi hangi arkadaşımı aday gösterirse göstersin. El ele, omuz omuza hep birlikte Serik Belediye Başkanlığını kazanmak için tüm gücümle onunla birlikte çalışacağım. Partim beni aday gösterir. Sizler de beni belediye başkanlığına layık görürseniz vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu yaşamalarını sağlamak için ilçenin sorunlarını ivedilikle belirleyip samimi bir şekilde çözüm yolu bulmak için insan ayrımı yapmadan adaletten taviz vermeden onurlu ve haysiyetli bir çalışma gayretiyle onun içinde olacağımın bilinmesini istiyorum. Bürokratik hantallığa aldırış etmeden, kanunsuzluğa ve kuralsızlığa da prim vermeden zaman kavramına saklanmadan çalışmak ana hedefim olacaktır.

BİRLİKTE DEĞİŞTİRDİK. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Buradan yine sizlerin huzurunda söz veriyorum. Ayrıştıran değil, birleştiren, dışlayan değil, kucaklayan, sokağın sesine kulak tıkayan değil, yediden yetmişe herkesin sesini dinleyen bir ekip olacağız. Birlikte değiştirdik. Birlikte başaracağız. Birlikte kazanacağız Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kendimi, kendimi önce Allah'a sonra sizlere emanet ederek başlıyoruz.” Diyerek konuştu.

 

Eğitimci-Yazar Mehmet Ali Durna’nın Büyük Başarısı

Antalya Teknokent Ar-Ge 4 binası ve girişim ofisi törenle açıldı

Vali Şahin Alanya’da taşkın bölgelerinde incelemelerde bulundu

Gurme Et Restoran hizmete açıldı

Kocabıyık Güven Tazeledi

Serik Spor şeytanın bacağını kırdı

Serik’te Sel sularında mahsur kalan 27 köpek kurtarıldı

Sel suları Serik’te ev ve ahırları bastı

Serik Belediyesi ekipleri temizlik çalışması başlattı

Serik Sporda üç önemli soruna neşter vuruldu

Serik Borsa İstanbul Turizm MTAL Öğrencileri Erasmus+ ile Yunanistan’da Sağlıklı Yaşam Deneyimi Yaşadı

İlçe Müftüsü Köksal: On Bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının gölgesi üzerimize düştü

Antalya'nın Vizyon Projesi: Dünya Uzay Kongresi Ekim'de Nest’te!

Köprü Çayı ırmağında su seviyesi yükseldi mahalle yolu kapandı

Turizmin Kalbi Belek’e Dev Yatırım Hamlesi

Antalya'da debisi yükselen derelerde taşkın riski oluştu, meteoroloji sel uyarısı yaptı

Antalya’nın Fethi Ve Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin yıl dönümü programları değerlendirildi

Alanya’da Jandarman Tarihi Eser operasyonu

112 Acil çağrı hizmetleri il koordinasyon komisyonu toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Antalya İlçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi

Engelli Sporcular İçin Düzenlenen Türkiye Açık Para Golf Turnuvası sona erdi

Regnum Pro-Am başladı

Fenerbahçeli taraftar domates kasalarının üzerine 'N'Golo Kante' yazdırdı

İki Kamyon çarpıştı: 1 kişi yaralandı

Serik’te kontrollü üretimde kalıntı sonuçları yüz güldürdü

Gaz sızıntısından etkilenen anne ve oğlu hastanelik oldu

Engelliler Golf Turnuvası 16 yıl sonra tekrar Antalya’da düzenleniyor

İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı

Serik'İn simgesi olan iki çınar ağacı koruma altına alındı

İsmail Ogan Stadyumu Çorum maçında kapılarını açacak

Yükleniyor

Antalya Teknokent Ar-Ge 4 binası ve girişim ofisi törenle açıldı

Gurme Et Restoran hizmete açıldı

Kocabıyık Güven Tazeledi

Sel suları Serik’te ev ve ahırları bastı

Serik Belediyesi ekipleri temizlik çalışması başlattı

Serik Borsa İstanbul Turizm MTAL Öğrencileri Erasmus+ ile Yunanistan’da Sağlıklı Yaşam Deneyimi Yaşadı

İlçe Müftüsü Köksal: On Bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının gölgesi üzerimize düştü

Antalya'nın Vizyon Projesi: Dünya Uzay Kongresi Ekim'de Nest’te!

Turizmin Kalbi Belek’e Dev Yatırım Hamlesi

Antalya’nın Fethi Ve Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin yıl dönümü programları değerlendirildi

AK Parti Antalya İlçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi

BAŞKAN SÖKER’DEN ÖNEMLİ TAPU AÇIKLAMASI

Başkan Niyazi Alkan: İlk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyoruz

Ali Çetin: Üye sayımız 279 bin 232'ye ulaştı

AK PARTİ SERİK TEŞKİLATI’NDAN TARİHİ ÜYE ARTIŞI

Milletvekili Coşar: Yargı Paketleri, İktidarın Yargı Reformu Adındaki Aldatmacasıdır

Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Başaran: Biz milletin A planıyız hiç kimsenin B planı değiliz

Başkan Turhat: Kapalı kapılar ardında pazarlık sürecin önündeki en büyük engeldir

Çavuşoğlu: Biz hizmet ile onlar yolsuzlukla anılıyor!

Milletvekili Coşar: Söz Var, Tren Yok; Havalimanı Var, Uçak Yok; Hamaset Var, Yatırım Yok

Serik Sporda üç önemli soruna neşter vuruldu

Engelli Sporcular İçin Düzenlenen Türkiye Açık Para Golf Turnuvası sona erdi

Regnum Pro-Am başladı

Fenerbahçeli taraftar domates kasalarının üzerine 'N'Golo Kante' yazdırdı

Engelliler Golf Turnuvası 16 yıl sonra tekrar Antalya’da düzenleniyor

İsmail Ogan Stadyumu Çorum maçında kapılarını açacak

TGF’den Sponsorlara teşekkür yemeği

Golf Turu 1. Ayak sona erdi

Serik Spor A.Ş Iğdır Spora 3-1 mağlup oldu

Golfün Şampiyonu Max Kramer Oldu

Başkan Söker: Serik Devlet Hastanemiz Hayırlı Olsun

Başhekim Serkan Kurt’a başarılı operasyon

Serik Hastanesine 11 Adet acil müdahale yatağı kazandırıldı

Kaymakam Şahin’den ilçe sağlık müdürlüğüne ziyaret

Serik Devlet Hastanesinde Organ Bağışı etkinliği düzenleniyor

Serik Devlet Hastanesinde KADES uygulaması tanıtımı yapıldı

KBB Uzmanı Dr. Kara Serik Devlet Hastanesinde göreve başladı

Dr. Bodur Serik Devlet hastanesinde göreve başladı

Serik Devlet Hastanesinde Bir İlk, Anevrizma Ameliyatında Estetik ve Konfor Ön Planda

“Normal Doğum Eylem Planı” hayata geçti

Mete Vardar’dan kredi kartı düzenlemesiyle ilgili önemli uyarı

Başkan Güngör: Manavgat, 52 ilden fazla vergi ödeyen ilçe

Antalya’da Ayrıştırılabilir kurumsal atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor

Bakan Bolat'tan esnafa 4 yeni haber

Başkan Güngör: TOBB nefes kredisinde kredi hacmi 50 Milyar TL’ye yükseltildi

Serik’te Zeytin Hasadı ve Zeytinyağı Üretimi başladı

Başkan Güngör: Manavgat, 24 milyon gecelemeyle rekor kırdı

Nurten Öztürk, Türkiye’de Yılın Sosyal Etki Lideri oldu

Hacısüleyman: Vergiler gelir ve servetten alınmalı

BEYAZ ALTIN 28 TL

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 22 17 1 4 40 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 22 5 6 11 -1 26
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 22 6 11 5 -5 23
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 22 4 9 9 -9 21
14.TÜMOSAN KONYASPOR 22 4 10 8 -10 20
15.İKAS EYÜPSPOR 22 4 12 6 -17 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12