9311,88%-2,19
39,38% 0,14
45,50% -0,32
4336,25% 1,23
6989,75% 1,74
Mustafa Akın, “Serik’e yepyeni bir vizyon katmak için adayım”
CHP Serik Belediye Meclis Üyesi Mustafa Akın, Serik belediye Başkanlığı için aday adalığı başvurusunu yaptı.
Kalabalık bir grupla parti binasına gelen Akın, müracaat evraklarını parti binasında İlçe Başkanı Şeref Çimen’e teslim etti.
Akın yaptığı açıklamada, “Sayın başkanlarım, değerli Cumhuriyet Halk partililer, kıymetli misafirler ve basın mensupları, sizleri sevgi saygı ve hürmetle selamlıyor hepinize hoş geldiniz diyorum.
Sevgili Serikli hemşerilerim, bugün burada Serik için, Seriğe umut olmak için, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi Serik belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum.
Önce sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. İsmim Mustafa Akın. İlk orta ve lise eğitimimi Serik’te aldım. Pamukkale Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldum. Evliyim. İki çocuk babasıyım. 25 yıllık İnşaat mühendisiyim, 19 yıllık şirket sahibiyim, 7 yıldır Serik müteahhitler dernek başkanıyım, aynı zamanda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4. sınıf öğrencisiyim. Antalya Büyükşehir ve Serik Belediye meclis üyeliği yapıyorum. 25 yıllık inşaat mühendisliği ve Kadriye belediyesinde 14 yıllık imar ve fen işleri müdürlüğü yaparak belediyecilik tecrübelerimi kazandım. Tecrübelerimi sizlerin de desteğiyle Serik için kullanmak istiyorum.
Seriğin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarına deneyimli kadrolarla birlikte çözüm üretmek için buradayım. Doğma büyüme bir Serikli olarak Seriğin içinde yaşayan, iş yapan, sorunlarını sıkıntılarını çok iyi bilen birisiyim. Bir tarafında Manavgat bir tarafında Antalya olan, turizmin göbeğinde olup bunun nimetlerinden faydalanamayan, çehresi bir türlü değişmeyen Seriğimizin değişimi ve gelişimi için ben de elimi taşın altına koymak istiyorum.
Hayatım boyunca doğruluktan ve dürüstlükten ödün vermedim Kadriye Belek Boğazkent plan tadilatlarında yapılan haksızlığa Serik halkına yapılan yanlışlığa karşı elimden geleni yaptım. Sadece sahiller konusunda değil tapu sorunu, içme suyu sorunu, trafik sorunu gibi birçok sorunun çözümü için doğruluk ve dürüstlükten ödün vermeden tüm bilgi ve birikimimle Seriğe hizmet için ben bu görevi yapmaya talibim.
Tüm gayretimle ve heyecanımla gece gündüz çalışarak, Serik halkımızın desteklerini ve dualarını alarak bir olma birlik olma ilkesi ile Seriğe hizmet için yola çıkmak istiyorum. Amacım Seriğin sadece kronikleşmiş sorunlarına çare olmak değil Seriğin dönüşümünü sağlamak Seriğe yepyeni bir vizyon katmak için Seriğimizin çocuklarına gençlerine yaşlılarına dokunacak projeler üretmek. Turizmin potansiyelini Seriğe dönüştürmek, tarımın ticaretin eğitimin kentleşmenin sorunlarına Serik içinde çözüm bulmak için sizlerin huzurunda söz veriyorum.
Bu vesile ile tüm aday adayı arkadaşlara başarılar dileriz.Ayrıca birlik bütünlük içinde seçimlere girebilmemiz için partiye kayıtlı üyelerimizin oyları ile belediye başkan adayımız belirlenmelidir. Şahsım adına üye bazlı yapılacak olan bir ön seçimde aday kim çıkarsa çıksın, başkan adayının arkasında hiçbir karşılık gözetmeden seçimlere kadar maddi manevi çalışacağıma söz veriyorum. Söz uçar yazı kalır diye de bu konu ile ilgili dilekçemi ilçe başkanlığımıza teslim edeceğim.
Kendimi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ve ilkeleri doğrultusunda milletini seven ülkesine ve milletine bağlı sosyal demokrat değerlere yürekten inanan çağdaş, Laik bir devletin önemini kavrayan, kişisel dini inançlara saygı duyan, özgürlük ve bağımsızlık konularına büyük bir titizlikle önem veren, bir birey olarak görüyorum.
Aksu çayı ile köprü çayı arasında biriz ve beraberiz
Hep birlikte biz bu işi başaracağız başaracağız başaracağız
Sizleri saygı sevgi ve hürmetle selamlar, beni yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkür ederim. “