Tarih: 09.10.2023 15:31

Serik belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon merkezi son sürat çalışıyor

Facebook Twitter Linked-in

Serik belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon merkezi son sürat çalışıyor

 

Serik belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon merkezi son sürat çalışmalarına devam ediyor.

Serik belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon merkezi Belek mahallesinde 01 Nisan 2023 tarihinde hizmete açıldı. Sokakta bulunan başıboş sahipsiz köpek ve kedilere hizmet veren merkezde açıldığı tarihten bu yana Serik belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı merkezde Veteriner Hekim Rıfat Çelik ve 5 personel tarafından 230 köpek 420 kedi kısırlaştırıldı. Ayrıca 83 sahipsiz hayvan sahiplendirildi.

Bu merkezde sokak hayvanlarına parazit mücadelesi, koruyucu aşı uygulamaları, kısırlaştırma, tanı ve tedavi hizmetleri veriliyor.

Veteriner Hekim Rıfat Çelik, “Belediyemize bağlı merkezde sokak hayvanlarına parazit mücadelesi, koruyucu aşı uygulamaları, kısırlaştırma, tanı ve tedavi hizmetleri veriyoruz. Bunun yanında açıldığımız günden bu yana 230 köpek 420 kedi kısırlaştırıldı. Ayrıca 83 sahipsiz hayvan sahiplendirildi. Vatandaşlarımız Belek’teki merkezimize sokak hayvanlarını yapılacak her türlü işlem için getirebilirler. Sokak hayvanlarını merkezimizde her türlü tedaviyi yapıp iyileştirdikten sonra ortamlarına geri bırakıyoruz.” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —