-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,00
-
EURO
51,26% 0,00
-
GRAM ALTIN
6404,86% -0,01
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Yusuf Mecek, “Serik hak ettiği hizmete kavuşacak”
Yusuf Mecek, “Serik hak ettiği hizmete kavuşacak”
Belek eski belediye başkanı Yusuf Mecek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde İyi Partiden Serik belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.
Serik’te Nativa Grand Cafede gazeteciler ile bir araya gelen Yusuf Mecek, “Belediye Başkan aday adaylığımı paylaşmak istediğini söyledi.
Mecek yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi yerel siyaset ilçemizde de hızlanmaya başladı. Belediye Başkanlığına aday olan ve olacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim. Şahsımın da aday adaylığını, bugünde siz değerli basınımızla paylaşmak istedim.
Öncelikle ben neden tekrardan aday adayı olduğumdan bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz gibi ilçemizde çözüme kavuşmayı bekleyen o kadar çok sıkıntı var ki artık bu sıkıntılar çekilmez bir hal almaya başladı. En başta tapu sorununa değinmek istiyorum. Serik’imizin merkez mahallelerinde halen tapusuz, 18 uygulaması olmayan, tüm mahallenin birbirine hisseli olduğu bir şehir yapılanması var. Bu sorunlar çözüme kavuşmadığı için yatırım yapılamamakta okul, park ve hizmet alanı açılamamaktadır. Ayrıca hemşerilerimiz ev yaptırmada, inşaata vermede çok büyük sorun yaşamaktadır.
Trafik sorunumuz ortada. Çekilmez, işkenceye dönmüş otopark sıkıntımız var. Gedik, Dörtyol ve Sanayi kavşaklarının halen alt ve üst geçitleri yapılmamış vaziyette. Trafik artık kaldırmıyor. Çözüm de üretilmiyor. Bir şeyi yapmak için yapmayacaksın. Kalıcı olacak, vatandaşın işini kolaylaştıracak memnuniyetini artıracak. Zaten trafik kaldırmıyor bir de geniş kaldırım derdine düşüyoruz. Tamam tabi ki de kaldırım olacak ama orantılı ve kullanışlı olsun. Esnafın vatandaşın faydasına olsun. Ayrıca şehrin içerisinden geçen D400 karayoluna yapılması planlanan alt ve üst geçitler hala yapılmadı. Trafik özellikle otel servis saatlerinde çok büyük sıkıntı haline döndü.
Siyasi vaatler içerisinde kalmış olan yüzlerce sorunumuz var. Halen bir hamamı, halen bir sinema ve tiyatro salonu, halen bir aşevi olmayan ilçemiz; sosyalleşme noktasında da sıkıntılar çekmektedir. Göz boyamak için yapılan projeler emin olun ki vatandaşa yansımıyor. Vatandaşın derdine deva olmuyor.
Aslında Serik dünya markası olma yolunda ilerleyen bir şehir. Bütün oteller Serik’e bağlı ama Serik ismini duyamıyoruz. İnsanlar Türkiye Belek, Antalya Belek diye biliyor. Serik’i kimse bilmiyor. Serik’i tüm dünyaya tanıtmak lazım.
Serik Sporumuz, güreşimiz, stadyum, Beach parkların tahsisi, yeni hükümet konağının konumu, adliye otoparkı, Çınaraltı meydanı, eski belediye binası, köstebek yuvasına dönmüş yollar, turizm ve ilçenin bütünleşmesi, içme suyu projeleri, sosyal belediyecilik, ilçemizin giriş ve çıkış yollarının tersliği, esnafımızın sıkıntıları, gençlerimizin ve kadınlarımızın sıkıntıları, belediye personelimizin sıkıntıları mobbing uygulamaları vb. hepsinin çözümünü ortaya koyacak bilincimizle, güçlü kadromuzla hizmet etmek için yeniden aday olmaya karar verdim.
Siz değerli basın mensubu arkadaşlarım aracılığıyla da şunu belirtmek isterim; 66 mahallemiz aynı anda şeffaf, eşit bir şekilde hizmetini alacak, çağdaş modern bir Serik’i yaratmak için gece gündüz çalışacağız. Serik hak ettiği hizmete kavuşacak.” Diyerek konuştu.
Mecek 2019 seçimlerinde de İyi Parti CHP ittifakı adayı olmuştu.
Katar şehidimiz Ispartalı çıktı
Serik’e Atık Su Tesisi
Serik spor taraftarına çifte bayram yaşattı
AK Parti Serik ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi
Başkan Söker’den Serik Devlet Hastanesine ziyaret
Kamyonet ile hafif ticari araç çarpışı
Serik Spor Sakarya sporu ağırlayacak
Serik İlçe emniyet müdürlüğüne 5 yeni araç hizmete girdi
Kaymakam Şahin güvenlik güçleri ve vatandaşlarla bayramlaştı
Bakan Ersoy geleneği bozmadı: Taksicilerle bir araya gelip bayramlaştı
Antalya Bayram sabahına acı haberle uyandı: 6 kişi öldü 5 kişi yaralandı
CHP Seri ilçe başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi
Belediye zabıta ekipleri denetimlerini artırdı
Serik Devlet Hastanesinde ‘Ramazan’da Sağlık Bilgilendirme’ standı kuruldu
Serik’te Şehit yakınları ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi
Serik’te protokol bayramlaşması yapıldı
Doktor ve Hemşirelere saldıran gözaltındaki üç şahıs serbest bırakıldı
Kepez İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Çanakkale Ruhu Antalya’da Yad edildi
Kaymakam Şahin: Kaymakamlık olarak kamu görevlilerine yönelik her türlü şiddetin karşısındayız
Serik’te 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma töreni düzenlendi
SGK'dan Antalya belediyelerine icra takibi
10 Yıldır aranan cinayet zanlısı Serik’te yakalandı
Serik’te Hasta yakınları doktor ve hemşireye saldırdı
PFDK'dan Serik Spora 110 Bin TL sahayı iyi sulamama cezası
Arama Kurtarma Gönülleri iftar sofrasında bir araya geldi
Kaymakam Şahin Uzay Kongresi hazırlıklarını yerinde inceledi
Kapkaç Şüphelileri yakalandı
Aksu İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Elmalı İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 7 kişi tutuklandı
Yükleniyor




