-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,15% -0,10
-
EURO
50,48% 0,14
-
GRAM ALTIN
7106,04% -0,41
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Şampiyonluk ateşi Antalya’da yakıldı
Şampiyonluk ateşi Antalya’da yakıldı
Antalya Galatasaraylılar Derneği tarafından Double Tree by HILTON Otelde düzenlenen 23.Şampiyonluk Galasının onur konuğu Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek oldu.
Şampiyonluk Kupasının da getirildiği organizasyonun sunuculuğunu sinema ve tiyatro oyuncusu Abdullah Sürekli yaptı. Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Dr Gökmen Güzel, "Seri şampiyonlukların yaşanacağı yeni bir dönemin ilk yılını tamamladığımızı düşünüyorum. Başkanımız Galatasaray'ın geleceğine dönük önemli projelere imza attı. Eldeki verilere göre, mevcut durumdan çok daha iyi noktalara gelmememiz için hiçbir neden gözükmüyor. Bu başarılı dönemin de yeni bir Avrupa Şampiyonluğu ile taçlanacağına inanıyorum "
Başkan Özbek'te daha önce verdiği sözü yerine getirerek 100.Yıl da kazanılan şampiyonluk kupasını Antalya’ya getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, Galatasaray’ı daha iyi noktalara götürebilmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtip camianın birlik ve beraberlik içerisinde olmasının mutlak gereklilik olduğunu anlattı. Özbek, Avrupa’da yeniden kupa kazanmak istediklerini ifade etti. İcardi'nin imzaladığı formayı Galatasaraylı işadamı "Fatih Korkmaz" önemli bir fedakarlıkla aldı. Mezdeke grubunun da sahne aldığı gecenin finalinde de Türk pop müziğinin popüler ismi Ömür Gedik, Galatasaray marşlarıyla taraftarları coşturdu ve büyük istek üzerine de defalarca, İcardi’yle özdeşleşen "Aşkın olayım" şarkısını katılımcıların da eşlik etmesiyle söyledi. Davetliler Dursun Özbek ve şampiyonluk kupasına yoğun ilgi gösterdiler.
Kamyonet kasasından düşen kadın yaşamını yitirdi
Tour Of Antalya Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Serik’te Ramazan Gecelerine Satranç Heyecanı
Serik’te Ramazan şölenine yoğun ilgi
Başkan Söker’den 112 Acil Sağlık istasyonuna anlamlı ziyaret
Turizmde üç bayrama 'savaş' etkisi
Serik Sporu Umutlandıran galibiyet
Deniz Özgökdemir’den STAM Olimpiyatlarında büyük başarı
Kaymakam Şahin Kıbrıs Gazisinin iftar sofrasına misafir oldu
İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Bu merkezde hayat var
Hacı Nizamettin Demirel Camii Ve Hacı Rabiye Demirel Kur’an Kursu Hizmete Açıldı
Bankoğlu Futbol Takımı Yarı Finalde
Vali Şahin: Koruyucu aileler geleceğe ümit olan rol modellerdir
Antalya Merkezli 5 İlde düzenlenen operasyonda 84 şahıs yakalandı
İstiklal Ruhu 105 Yaşında
Serik’te Ramazan şöleni ikinci kez gerçekleştirilecek
Kaymakam Şahin’den İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü mesajı
Başkan Söker’den İstiklal Marşı’nın kabulüne anlamlı mesaj
Serik Devlet Hastanesi’nde İstiklal Marşı Okundu
Başkan Turhat Gözaltı sonrası basın açıklaması yaptı
Tour of Antalya Heyecanı The Land of Legends’ta Başladı
Serik’te İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği düzenlendi
Zafer Alkaya: Önümüzde pembe bir tablo yok. Doğru kararlar almalıyız
Antalya Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışmasında Duyusal Analiz Süreci Tamamlandı
CHP Serik İlçe Başkanı Turhat Serbest bırakıldı
Son Dakika: Başkan Turhat İfadesi alınmak üzere emniyete çağrıldı
RAMAZAN SATRANÇ TURNUVALARI HEYECANI DEVAM EDİYOR
Serik Spor uzatma dakikalarında yıkıldı
Başkan Söker: Siyasi görüşler farklı olabilir ancak devletin başını yok saymak kimsenin haddi değil
Yükleniyor




