9432,55%-0,61
38,40% 0,20
43,69% -0,02
4094,52% -0,84
6581,38% -0,97
Aputkan, “Boğazkent ve Belek’teki alanların tahsisini alacağız”
Serik belediyesi Temmuz ayı olağan toplantısı belediye Başkanı Enver Aputkan başkanlığında yapıldı.
Serik belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı Saygı duruşu ile başladı. Toplantıda 4 gündem maddesi ele alındı. Gündemin 4. maddesinde yer alan Çevre ve Şehircilik, İklim değişikliği ve tarım ver Orman Bakanlığı yetkisinde bulunan belediye sınırları içerisindeki kamping ve ormanlık alanlar ile Boğazkent sahilinde bulunan 12 noktanın Serik belediyesince kiralanması için Belediye başkanı Enver Aputkan’a oy birliği ile yetki verildi.
Başkan Aputkan, ”Belek mahallesi günübirlik tesisleri arkasında bulunan 96 dönüm ormanlık alanın Orman Bakanlığından tahsis talebinde bulunuldu. 7 Temmuz Cuma günü tahsis sözleşmesi imzalanacağız. Buraya da vatandaşlarımız için piknik alanı yapacağız.” dedi.
Bunun dışında raporlar bölümünde yer alan Millet Bahçesi içerisinde bulunan caminin Diyanet İşleri Bakanlığına tahsisi yapılması için komisyondan geldiği gibi oy birliği ile kabul edildi.