-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,46% 0,10
-
EURO
51,22% 0,07
-
GRAM ALTIN
6438,29% 0,34
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
Şahin “Kul hakkı yemeyin”
Şahin “Kul hakkı yemeyin”
Serik belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Şahin, Dün Serik İsmail Oğan stadyumunda oynanan 1461 Trabzonspor FK maçının ardından hakem hataları ile ilgili açıklama yaptı.
Şahin Yaptığı açıklamada, “Allah her zaman haklının ve kul hakki yemeyenin yanındadır. Dürüstlük herkese nasip olmaz.
Bir şehrin hayalleri ile oynamaya; hakemlik kriterlerinin ön koşullarından olan "Futbol Hakemliği Yapabilir veya Lens ile Futbol Hakemliği Yapabilir" koşulunu bile karşılamayan gözleri kör olmuş bir insana görev verdiğiniz için tebrik ediyoruz.
GÖZLEMCİ NOT DEĞER VE ZORLUK DERECELERİ belirlenir iken ; yayını bile yapılmayan 2.ligin her maç başı iç denetim raporları sadece GÖZLEMCİ raporlarına göre mi hazırlanıyor ? Maçları izleyiniz . Üst liglerde nasıl VAR sistemi var ise bu liglerde neden zorunlu değil .
Alt yapılardan futbolcular gelmez ve yetişmez bu şekilde . Üretim olmaz ,hakka hukuka ırz eden hakemler ile anca maçlardan sonra yorumlar yapılır ve kulüp yöneticileri ceza alır .
Bu gibi insanlar (hakemler ) köklü bir geçmişe sahip TFF yi temsil ediyor ve TFF yi zor duruma bırakmaktan başka bir şey yapmıyorlar .
hakemlik için herkesin fikir birliğine vardığı karakteristik özellikleri özetlersek; tutarlılık, uyum, kararlılık, denge, dürüstlük, karar verme (yargılama), güven ve motivasyon iyi bir hakemin özelliklerini oluşturmaktadır. Hakemin bu özellikleri taşıyıp taşımadığını kontrolü yapılıyor ise iç denetim raporu için ; maçlarımızı ayrıntılı izleyiniz .
Ankara Demir maçında bir önceki karşılamasının 4.hakemini ; bir sonraki maça hakem olarak gönderiliyorsa ; 1461 Trabzon maçının hakemi gerçekten hakem kritiklerini taşıyor ise hepimizin hakem olmasını istiyoruz . Futbolcumuza küfür eden 1461 Trabzon Teknik Direktörünü de spor böyle mi oluyor sormak gerekiyor ?
Bizler her zaman yerli ve milli üretimin gücünü savunan ,vatansever insanlarız .”dedi.
Kayalıktan düşen kadın kurtarıldı
Serik’ten İtalya’ya Erasmus+ Başarısı
Ayşe Nur Şahinbaş Bilek Güreşinde İl 3.’sü oldu
Kepez İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Kumluca İlçesinde Kaçak Tütün Operasyonu
Kaş İlçesinde Tarihi Eser Kaçakçılığına Yönelik Operasyon
Döşemealtı İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Mahra Melin Pınar’ın Vefat Yıl Dönümünde anıldı
Cornelıa Dıamond'a Bir Dünya Ödülü Daha: 'Müşteri Memnuniyetinde Kusursuzluk
Tarihi Sarıyer Börek Serik'te
Serik’te Otomobil balıkçı barınağına uçtu
Akçaalan İlkokulu’nda Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek Programı
Cuma Namazında yaşlı adam Camide bayıldı
İran Milli Futbol Takımı'ndan, ölen çocuklar için 'çocuk sırt çantalı' mesaj
Üniversiteden Güzel Proje
Tekne kayalara çarpıp parçalandı: İçindekiler yüzerek canlarını kurtardı
Başkan Söker’den Nida Gökoğlu’na geçmiş olsun ziyareti
Serik’te Seyir Halindeki Kamyonet alevlere teslim oldu
Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Futbol takımından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Serik’te ev yangını korkuttu
Serik’te Göz Sağlığı Farkındalığı Yaratmak konulu seminer düzenlendi
Yörük Leylekler Serik’e gelmeye başladı
Regnum Pro am golf turnuvası başladı
Bülent Akan Zirveye Akıyor
Serik Lisesi müzesinin açılışı gerçekleştirildi
Başkan Hacısüleyman: Turizmde büyük kayıp beklenmiyor
Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan 3 Şahıs yakalandı
Serik’te Nevruz Şenlikleri coşkuyla kutlandı
Serik'te AN Mühendislik düzenlenen törenle hizmete girdi
Elektrik kesintileri vatandaşları bezdirdi
Yükleniyor




