• BIST 100

    10484,77%-1,35
  • DOLAR

    42,33% 0,19
  • EURO

    49,30% 0,09
  • GRAM ALTIN

    5516,99% -2,45
  • Ç. ALTIN

    9210,19% -3,00

YILDIRIM, “ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Siyaset 24.03.2023 13:46:00 894 0
YILDIRIM, “ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

YILDIRIM, “ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Serik ilçe Başkanı Hasan Yıldırım, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olarak adaylık başvurusu Ak Parti ve MHP heyetleri tarafından YSK’ya teslim edildi. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Öncelikle girmiş olduğumuz mübarek Ramazan ayının milletimize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

KOLAY BİR COĞRAFYADA DEĞİLİZ

Ülkemiz etrafı sorunlar yumağı ile örülmüş, bir çok gücün kontrol etmek istediği stratejik bir konumdadır. Hal böyle olunca bu topraklarda mücadelemiz hiç bitmedi bitmeyecek, ancak bizler her zaman Türk Milleti olarak birlik ve bareberlikle birçok zorluğun üstesinden gelmeyi başardık, başarmaya devam edeceğiz.

DEPREM HEPİMİZİ DERİNDEN YARALADI

Ülkemizde son yıllarda yangınlar, seller gibi afetlerin ardından 6 Şubatta meydana gelen “Asrın Felaketi” olarak tanımlanan deprem hepimizi derinden üzdü. Büyük milletimizin her ferdi depremden sonra da her türlü imkanlarını seferber etti, ellerinde bulunan imkanları deprem felaketini yaşayan insanlarımıza ulaştırma çabası içerisinde oldular, yardımlaşma zirveye çıktı. Bu vesile ile deprem bölgesinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum.

Devletimiz de başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bakanlarımız, valilerimiz, belediyelerimiz, askerlerimiz,  STK’lar ilk andan itibaren oradaydılar.  Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle “yaralar sarılmadan, oradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderilmeden bizlere dinlenmek haram” diyerek tüm imkanları seferber edildi.

SERİK’LİLER OLARAK YARDIM İÇİN  SEFERBER OLDUK

Serik’liler olarak bir yandan  yardım göndermede yarışırken diğer yandan  ilçemize  gelen depremzede vatandaşlarımıza kucağımızı açtık, imkanlarımızı seferber ettik.  Onların sıkıntı ve sorunları ile ilgilenmeye çalıştık. İnşallah bu yaralar en kısa sürede sarılacak.

Deprem sonrasında ilk gün Zabıta binamızda deprem koordinasyon merkezi kuruldu. İnsanlar koşarcasına yardım malzemesi getiriyordu. Sanki o koşmasa yardım yetişmeyecek gibi canla başla yardımda bulundular. İnsanlarımız ellerinde ne imkanları varsa oraya getirdiklerine şahit olduk. Sürekli tırların doldurularak o bölgeye gittiğini gördük.  Özellikle ben Belediyemize teşekkür ediyorum. Bütün imkanlarını seferber ettiler. En son belediye Başkanımız ile Hatay’a gittiğimizde fen işlerini makine ve ekipmanlarının çalışmalarını orada görme imkanı bulduk. Bunun yanında İlçemize gelen vatandaşlarımızdan biz dışarıda kaldık ilgilenen olmadı dedirttirmemek için kamu kurumlarımız, belediyemiz, teşkilatımız, vatandaşlarımızla birlikte elimizden gelen her gayreti gösterdik. Onlar bizim misafirlerimiz. Bu konuda vatandaşlarımızdan hiçbir ücret talep etmeden evlerini açanlar oldu. Turizmcilerimiz kapılarını açtı. Yani Çanakkale savaşı ruhu insanlarımızda nasıl oluşuyorsa deprem sonrasında da aynı ruhu vatandaşlarımızda gördük. Bu Türk milletinin en belirgin ve karakteristik özelliği. Kötü günlerde tek yürek birlik olmayı biliyoruz. Nasıl Çanakkale savaşında atalarımız ölüme bile bile gittiyse, 15 Temmuz da tankın önüne yatıp kendilerini siper ettiyse, burada da insanlarımız ellerinden geldiğince bütün imkanlarını aynı ruhla ve birliktelikle Afet bölgesindeki  insanlarımıza  destek olmak için adeta yarıştılar. Herkesten Allah razı olsun.

CUMHURBAŞKANIMIZ BUGÜNE KADAR NE SÖZ VERDİYSE ONU YERİNE GETİRMİŞTİR

Cumhurbaşkanımızın sözü var İnşallah 1 yıl içerisinde yenilenen alanlarda konutları bitirecek ve çalışmalar hızla devam ediyor.  Cumhurbaşkanımız bugüne kadar ne söz verdiyse onu yerine getirmiştir.

 

 

14 MAYIS’TA ÖNEMLİ BİR SEÇİMİMİZ VAR

Bu seçim hepimizi derin üzüntüye sokan,  deprem felaketinin gölgesinde  yapılacak bir seçim. Bu nedenle seçim havasından ziyade deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın , illerimizin, ilçe ve köylerimizin yaralarının bir an önce sarılması için çalışmaların gayretlerin olacağı bir dönemde seçime gideceğiz.

Salı günü, İl Başkanlığımızda genişletilmiş ilçe başkanları ve parti meclisi toplantımızı yaptık.  Acımızın olduğu bu süreçte geçmiş seçimler aksine müzikli seçim çalışması ve toplu mitingler yapılmayacağız.

 AK Parti teşkilat partisidir. Bizler Serik Teşkilatı olarak , Seçim koordinasyon merkezimizi oluşturduk,  tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de seçim hazırlıklarımızı tam olarak yaptık.  Sadece seçim zamanı değil diğer zamanlarda da vatandaşlarımızla iç içe ve birlikteyiz. İyi günde mutluluklarını paylaşıyoruz, Kötü günde acılarını paylaşarak azalmasını sağlamaya çalışıyoruz. Biz böyle bir teşkilat ve partiyiz. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu böyle devam edecek.

 

SEÇİM TECRÜBESİ OLAN  BİR PARTİYİZ

AK Partinin bir özelliği daha var. Biz seçim tecrübesi yaşamış bir partiyiz. Teşkilatlarda görev alan arkadaşlarımız ve bizler, her zaman,  “ben kenarda kaldım, ben istediğim yerde değilim” gibi bir duyguya kapılmadan nerde görev verildiyse görev aldık, almaya devam ediyoruz.

Bir de şöyle bir avantajımız var. AK Parti öyle çok yatırımlar o kadar güzel şeyler yaptı ki , yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı aynı zamanda. Düşünebiliyor musunuz  biz savaş jeti yapıyoruz, sanki bir bisiklet yapmış gibi. O kadar alıştık ki. Alt yapılar, hastaneler, Şu an Serik adete bir şantiye gibi. Millet bahçesi, yeni okullar, hükümet konağı gibi bir çok projeler var. Bunları önümüzdeki günlerde kamu oyu ile de paylaşacağız.

BİZ SANDIKLARI MİLLETİMİZİN NAMUSU OLARAK GÖRÜYORUZ

Biz teşkilat partisiyiz. Seçmen listeleri 2 Nisan’a kadar askıda. Seçmen listesinin kesinleşmesi ile sandık sayıları belli olacak. Serik’in nüfusu deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız ile birlikte arttı. Deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız da artık bizim hemşerilerimiz oldu. Yeni çıkacak sandık listesine göre biz güncelleme yapıp sandık görevlilerimiz belirleyeceğiz. Şu an tüm sandıklardaki görevlilerimiz belli.  Seçim ilan edilmeden önce Serik ilçe teşkilatı olarak hazırız. Sandıktan  milletimizin iradesinin doğru olarak çıkmasını sağlamayı düstur edindik. Biz sandıkları milletimizin namusu olarak görüyoruz. Bu konuda AK Parti Serik ilçe teşkilatı olarak elimizden geleni yapacağız.

Bu hafta yapılacak temayül yoklaması öncesinde, partimizden milletvekili aday adaylarımızı teşkilatımızda ağırlayıp kendilerini ve projelerini dinliyoruz. Kriterlerden bir tanesi olan teşkilat temayülümüz elektronik ortamda yapılıp, ortaya çıkan sonuçlar diğer kriterlerle birlikte Genel Merkezimiz tarafından değerlendirilip kesin listeler oluşacak.

RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN

Bu vesileyle , bereketin ve dayanışmanın simgesi  Ramazan ayının ülkemize, milletimize sağlık, huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimizin ramazanını tebrik ediyorum.

Serik Devlet Hastanesinde Dünya Diyabet Günü etkinliği düzenlendi

Başkan Güngör: Manavgat, 24 milyon gecelemeyle rekor kırdı

Belek Mahallesi doğalgaza kavuşuyor

Güney Kore’de Türk zaferi

Vali Şahin: Asayiş olaylarının yüzde 99,15'i aydınlatıldı

Milletvekili Coşar: Kadın cinayetleri durmuyor, cezasızlık algısı yaygınlaşıyor

Antalya’da 2025-2026 yılı kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi

Antalya'da 72 saatte 219 aranan kişi yakalandı

Serik spor alt yapısındaki çocuklar sahiplerini arıyor

Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu’ndan Cullınan Belek Otel’e anlamlı ziyaret

Büyük Önder İçin Mevlid-i Şerif okutuldu

UCI Gran Fondo World Serıes Antalya büyük bir başarıyla gerçekleşti

Serik’te 4 bin 500 fidan toprakla buluştu

Serik’te otomobil ile motosiklet çarpıştı : 1 ölü

Gözler Kadriyespor'da

Serik’e 150 Toki konutu yapılacak

Serik'te zabıta ekipleri sokakta buldukları çantayı sahibine teslim etti

Serik’te 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni düzenlendi

Serik’te trafik magandalarına geçit yok

Serik ilçesinde iki aracın çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Serik’te düğünde çıkan kavgada sandalyeler ve yumruklar havada uçuştu

Gazipaşa, yat turizminin merkezi oluyor

Nefesleri kesen maçı Serik Spor 3-2 kazandı

Başkan Güneş: Milli şuurun inşası için yeniden yola çıkıyoruz

Kendisini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 2 şüpheli şahıs yakalandı

Vali Hulusi Şahin'in 10 Kasım Mesajı

Serik'te Eski Hapishane Kültür Merkezi Oldu

Milletvekili Coşar: Gerçek enflasyon vatandaşın mutfağında hissediliyor

Irmağa Düşmekten Çam Ağaçları Kurtardı

Serik Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliğinden ayrıldı

Yükleniyor

Serik Devlet Hastanesinde Dünya Diyabet Günü etkinliği düzenlendi

Belek Mahallesi doğalgaza kavuşuyor

Antalya’da 2025-2026 yılı kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi

Serik’te 4 bin 500 fidan toprakla buluştu

Serik’e 150 Toki konutu yapılacak

Serik'te zabıta ekipleri sokakta buldukları çantayı sahibine teslim etti

Serik’te 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni düzenlendi

Gazipaşa, yat turizminin merkezi oluyor

Vali Hulusi Şahin'in 10 Kasım Mesajı

Serik'te Eski Hapishane Kültür Merkezi Oldu

Büyük Önder İçin Mevlid-i Şerif okutuldu

Anahtar Parti, 1. yaşını coşkuyla kutladı

Başkan Söker: “3 Kasım Demokrasi yolculuğunda siyasi bir milattır”

CHP Antalya İl Başkanlığı seçimini CHP Genel Merkezi kazandı

CHP Serik ilçe teşkilatından Genel Başkan Özel’e ziyaret

İYİ Parti Erhan Uzun’la devam dedi

Çelik ve Söker, Serik’te vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Seri İlçe başkanlığına Avukat İbrahim Turhat seçildi

CHP Antalya Mv. Aliye Coşar Alara Çayı Yine HES Tehdidi Altında

“24 Yıldır Milletimizin Hizmetindeyiz, 2053’e ve 2071’e Kararlılıkla Yürüyoruz”

Güney Kore’de Türk zaferi

Serik spor alt yapısındaki çocuklar sahiplerini arıyor

UCI Gran Fondo World Serıes Antalya büyük bir başarıyla gerçekleşti

Gözler Kadriyespor'da

Nefesleri kesen maçı Serik Spor 3-2 kazandı

IRONMAN 70.3 Türkiye 2025 The Land of Legends’ta gerçekleşti

Serik Spor A.Ş Adanademir sporu eli boş gönderdi

Serik Spor A.Ş’de Sergey Yuran ile yollar ayrıldı

Serik Spor Ziraat Türkiye kupasına havlu attı

UCI Gran Fondo World Series Antalya yarışı için geri sayım başladı

Serik Devlet Hastanesinde Organ Bağışı etkinliği düzenleniyor

Serik Devlet Hastanesinde KADES uygulaması tanıtımı yapıldı

KBB Uzmanı Dr. Kara Serik Devlet Hastanesinde göreve başladı

Dr. Bodur Serik Devlet hastanesinde göreve başladı

Serik Devlet Hastanesinde Bir İlk, Anevrizma Ameliyatında Estetik ve Konfor Ön Planda

“Normal Doğum Eylem Planı” hayata geçti

Özkan Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Serik Devlet Hastanesinde '14 Kasım Dünya Diyabet Günü' etkinliği düzenlendi

11 yaşındaki Serikli Muhammet, yaşıtının kalbiyle hayata tutundu

Mucize bebek Özlenen, 2 yaşında

Başkan Güngör: Manavgat, 24 milyon gecelemeyle rekor kırdı

Nurten Öztürk, Türkiye’de Yılın Sosyal Etki Lideri oldu

Hacısüleyman: Vergiler gelir ve servetten alınmalı

BEYAZ ALTIN 28 TL

Antalya’da 2024 yılında 248 milyon Avro hibe desteği verilecek

Antalya’da Yörük lezzetleri tanıtıldı

Derin Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı

Anamur Uluslararası Limanı Türkiye’nin en kritik kapısı oldu. Kıbrıs ve Mavi Vatanın kilidi: Anamur

Maliye'den 3 bin kişilik ekiple kuyumculara eş zamanlı denetim

“CATA Lounge Coifffeur” kuaför ve güzellik salonu Belek’te açıldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7