• BIST 100

    15446,37%1,25
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,19% -0,10
  • GRAM ALTIN

    6374,59% -0,30
  • Ç. ALTIN

    10426,81% 0,75

Türkiye Şampiyonu vücut geliştirmeciden haber alınamıyor

Yaşam 18.02.2023 14:51:00 1421 0
Türkiye Şampiyonu vücut geliştirmeciden haber alınamıyor

Türkiye Şampiyonu vücut geliştirmeciden haber alınamıyor

 

Hatay ilinin Antakya ilçesinde spor salonu bulunan ve Kahramanmaraş merkezli depremde spor salonunun bulunduğu bina yıkılarak enkaz altında kalan Şampiyon sporcunun ailesi Türkiye Vücut geliştirme şampiyonu Ahmet Retip Müretoğlu’na hala ulaşılamadığını ve oğullarının bir an önce ölü yada diri olarak bulunmasını istiyor.

Kore ve İstanbul itfaiye ekiplerinin Şampiyonun spor salonuna ulaştıkları ancak enkazda Ahmet Retip Müretoğlu’na ulaşılamadı. 

Depremin 5. Günü Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan oğlunun evine gelen Müretoğlu ailesi konuyla ilgili DHA muhabirine açıklama yaptı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki baba Murat Müretoğlu, “Gece evde yatarken bir sarsıntı ile uyandım. Eşim Asiye’yi kaldırdım. O sırada torunum Asiye’de evdeydi. Onu aramaya başladık. Onu bulup odadan çıkmamızla birlikte evin duvarı olduğu gibi yatağın üzerine çöktü. Evde kalorifer petekleri yerlere düşmüştü. Dışarı çıkarken sağa sola savrulduk. Üzerimizde giyecek bir şey yoktu. Terlikle dışarı çıktık. Merdivenlerden inerken apartmanın diğer sakinleri de apartmanı boşaltmak için bağırıyorlardı. Dışarı çıkarken bir zulüm, sanki bir cehennem yaşadık. Bir rüyaymış gibi. Koşarak 500 metre ileride oturan kızımızın evine gittik. Bu sırada kızımdan baktık karşıdan geliyor. Sevindik, sarıldık. Her yer yıkılmıştı. Sokaklar harabe olmuştu. Kızımın evi de arkaya doğru yatmış. Deprem anında biz evde 3 kişiydik. Ben, hanımım ve torunum. Oğlumda bizde kalıyordu ama o gece oğlum 42 yaşında Ahmet Retip’in spor salonu var. O gün gece spor salonuna gitti temizlik yapacağını söyledi. İşi bitince annesini aramış ve yağmur yağdığı için bu gece gelmeyeyim ben spor salonunda yatayım demiş. Depremden sonra spor salonuna gittik ama bina komple yıkılmıştı. Daha sonra Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan oğlum Şevket haberi duyar duymaz arabasıyla yanımıza geldi. Birlikte enkazın başında beklemeye başladık. Kore arama kurtarma ekipleri geldi köpeklerle enkazda aramaya başladı. Ama hala oğluma ulaşılamadı bugün 13 gün kendisinden bir haber yok. Öldü mü yaşıyor mu bilmiyoruz. Oğlumun bulunmasını istiyorum. Oğlum benimle sürekli şakalaşırdı. Herkesi zayıflattım bir seni zayıflatamadım. İnşallah kendisine tekrar kavuşuruz.”

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası Antakya’ya giderek kardeşini aramaya başlayan 38 yaşındaki Şevket Müretoğlu, “Abimin spor salonu eski Antakya diye tabir ettiğimiz eski Emniyet müdürlüğünün olduğu sokakları dar olan bir yerdeydi. Kendi imkanlarımızla aramaya çalıştık. Ama abim hala kayıp. Arama kurtarma ekipleri aradı. Yıkılan binaya girdik. İstanbul itfaiyesi ile Kore’li ekipler abimin bulunduğu spor salonuna girerek arama çalışmaları yaptı. Termal kamera, drone, köpek herşey vardı ama abime ulaşamadık. Spor salonu eksi birinci kattaydı. Spor aletleri demirdi çok fazla çökmemiş içeriye girdiğimizde abimin madalyaları duvarda asılı duruyordu. Camlar kırılmamıştı. Televizyonlar yerinde duruyordu. Her şey yerli yerindeydi. Bunlar bizim umudumuzu artırdı ama spor salonunda kimseyi bulamadık. Çevredeki binalarada bakıldı ama abime ölü yada diri ulaşılamadı. Abimi Antakya’da herkes bilir. Kendisi vücut geliştirme sporu yapıyordu. Bir çok başarısı var. Orada da spor salonu işletiyordu. Depremin sonra en son saat 04.18 de eşi Fikriye’yi aramış. Eşide depremde evden çıkarken telefonunu almadan çıkmış. O yüzden konuşamamış. En son aradığı kişi yengem ama sonra biz aradık telefonuna ulaşılamıyor. Bize umut olan depremden 1 dakika sonra yengemi araması. O yüzden biz spor salonunda olmadığına kanaat getirdik. O esnada dışarı çıkıp sokakta kaçarken başka bir binanın altında kalmış olabilir. Hastaneye gitmiş olabilir belki de bilincini kaybetmiş de olabilir. Biz Türkiye’nin her yerinde abimi aradık. Ama bir türlü kendisine ulaşamadık. Biz yengemin telefonunu 3. Gün enkazdan aldık ve o anda gördük abimin aradığını. Abim aynı zamanda 2012 yılı Türkiye Vücut Geliştirme şampiyonuydu. Antakya ve Hatay’da hocalık ve hakemlik yaptı. Bir çok ünlünün korumalığını yaptı. Sporcu yetiştiriyor. Abimin bir an önce bulunmasını istiyoruz. Ölü ya da diri.”

Eşi Fikriye Özant Müretoğlu, “Kaybolan eşimin bir an önce bulunmasını istiyorum. Çocuklarım çok üzgün. Yiyip içemiyoruz. İnşallah sağ salim bulunur ve gelir. Benim telefonumu aramış biz 3. Gün telefonumu evden aldığımızda gördük ve çok umutlandık. İnşallah Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz.”

Serik Hataylılar yardımlaşma Derneği Başkanı Doğan Elmabaşoğlu, “Tüm ülkemize geçmiş olsun. Acı hepimizin acısı. Deprem sonrası tüm Serik halkı Serik’e gelen depremzedelere çok yardımcı oldular, olmaya da devam ediyorlar. Bizde dernek olarak gelen depremzedeler için her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Enver Aputkan ve çalışan tüm kurumlara teşekkür ederim. İnşallah şu an kayıp olan Ahmet kardeşimizi umut içinde bekliyoruz.”      

Başkan Niyazi Alkan: İlk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyoruz

Başkan Turhat: Atatürksüz müfredat ve Atatürksüz karne istemiyoruz

Serik’te yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Serik’te trafik kazası: 4 yaralı

Cinayet şüphelisi şahıs JASAT ekipleri tarafından yakalandı

Deniz Polisi, Yunanistan’dan Kaçan Akdeniz Fokunu yeniden mavi sularla buluşturdu

Yunus Emre Antalya Şampiyonu Oldu

Serik’te Sağlık Hayat Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı

Vali Şahin Serik'te öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Serik’te okullar arası Basketbol turnuvası final maçlarıyla son buldu

Mehmet Demirözü yuvaya döndü

Söker: Gökyüzündeki gururumuz THY ailesiyle bir araya gelmekten memnuniyet duyduk

Ali Topuz Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi müdürlüğüne atandı

Apartmana kökü koku yayılınca öldüğü ortaya çıktı

Serik Spor A.Ş Konyasporlu Mücahit İbrahimoğlu’nu kadrosuna kattı

Hakkında Kesinleşmiş 22 Yıl 8 ay hapis cezası bulunan şahsın yakalandı

Hakkında Kesinleşmiş 40 Yıl 3 Ay 15 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Manavgat’ta jandarmadan Sahta dişçiye operasyon

Trafiği tehlikeye düşüren Paten kullanıcılarına adli işlem yapıldı

İşyeri sahibine Şantaj yapan 5 şahıs suçüstü yakalandı

Antalya'da 393 ruhsatsız tabanca ele geçirildi: 2 gözaltı

Başkan Söker basın mensuplarıyla bir araya geldi

Pazarcılar Akıllı ile devam dedi

Belek Şantiye alanına döndü

Regnum Dünyaca Ünlü Futbol Kulüplerini Ağırlamayı Sürdürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: ASAT ve ALDAŞ yöneticileri gözaltında

İş kazasında yaralanan genç hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti

Serik’te sahilde Fok balığı görüldü

Bir Okuldan Yükselen Ses: Çocuklar İngilizceyi Sahneye Taşıdı

Alzheimer Hastası şahıs Jandarmanın dikkati sayesinde bulundu

Yükleniyor

Başkan Turhat: Atatürksüz müfredat ve Atatürksüz karne istemiyoruz

Deniz Polisi, Yunanistan’dan Kaçan Akdeniz Fokunu yeniden mavi sularla buluşturdu

Serik’te Sağlık Hayat Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı

Ali Topuz Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi müdürlüğüne atandı

Başkan Söker basın mensuplarıyla bir araya geldi

Pazarcılar Akıllı ile devam dedi

Belek Şantiye alanına döndü

Serik’te sahilde Fok balığı görüldü

Antalya'daki ultra lüks Mardan Palace Hotel el değiştirdi

Başkan Tırık Görevi Devraldı

Başkan Niyazi Alkan: İlk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyoruz

Ali Çetin: Üye sayımız 279 bin 232'ye ulaştı

AK PARTİ SERİK TEŞKİLATI’NDAN TARİHİ ÜYE ARTIŞI

Milletvekili Coşar: Yargı Paketleri, İktidarın Yargı Reformu Adındaki Aldatmacasıdır

Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Başaran: Biz milletin A planıyız hiç kimsenin B planı değiliz

Başkan Turhat: Kapalı kapılar ardında pazarlık sürecin önündeki en büyük engeldir

Çavuşoğlu: Biz hizmet ile onlar yolsuzlukla anılıyor!

Milletvekili Coşar: Söz Var, Tren Yok; Havalimanı Var, Uçak Yok; Hamaset Var, Yatırım Yok

Büyük Önder İçin Mevlid-i Şerif okutuldu

Anahtar Parti, 1. yaşını coşkuyla kutladı

Yunus Emre Antalya Şampiyonu Oldu

Serik’te okullar arası Basketbol turnuvası final maçlarıyla son buldu

Mehmet Demirözü yuvaya döndü

Serik Spor A.Ş Konyasporlu Mücahit İbrahimoğlu’nu kadrosuna kattı

Regnum Dünyaca Ünlü Futbol Kulüplerini Ağırlamayı Sürdürüyor

Cornelia Masters Golf Turnuvası'nda şampiyon Taurus Golf Kulübü

Türkiye Erkekler ve Kadınlar Amatör Açık Golf’un Şampiyonu Richard Teder oldu

2025 TFF Plaj Futbol Ligi Şampiyonu: Çimhan Manavgat Belediyesi

Serik Spor A.Ş ikinci yarıya yenilgiyle başladı

Beşiktaş hazırlık maçını 2-1 kazandı

Serik Hastanesine 11 Adet acil müdahale yatağı kazandırıldı

Kaymakam Şahin’den ilçe sağlık müdürlüğüne ziyaret

Serik Devlet Hastanesinde Organ Bağışı etkinliği düzenleniyor

Serik Devlet Hastanesinde KADES uygulaması tanıtımı yapıldı

KBB Uzmanı Dr. Kara Serik Devlet Hastanesinde göreve başladı

Dr. Bodur Serik Devlet hastanesinde göreve başladı

Serik Devlet Hastanesinde Bir İlk, Anevrizma Ameliyatında Estetik ve Konfor Ön Planda

“Normal Doğum Eylem Planı” hayata geçti

Özkan Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Serik Devlet Hastanesinde '14 Kasım Dünya Diyabet Günü' etkinliği düzenlendi

Bakan Bolat'tan esnafa 4 yeni haber

Başkan Güngör: TOBB nefes kredisinde kredi hacmi 50 Milyar TL’ye yükseltildi

Serik’te Zeytin Hasadı ve Zeytinyağı Üretimi başladı

Başkan Güngör: Manavgat, 24 milyon gecelemeyle rekor kırdı

Nurten Öztürk, Türkiye’de Yılın Sosyal Etki Lideri oldu

Hacısüleyman: Vergiler gelir ve servetten alınmalı

BEYAZ ALTIN 28 TL

Antalya’da 2024 yılında 248 milyon Avro hibe desteği verilecek

Antalya’da Yörük lezzetleri tanıtıldı

Derin Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9