-
BIST 100
16220,30%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7348,78% 0,18
-
Ç. ALTIN
11826,60% 0,00
Serik’te depreme yardım seferberliği
Antalya’nın Serik ilçesinde Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olan ve 10 şehirde yıkıma neden olan 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası yardım kampanyası başlatan Serik kaymakamlığı, afetzedelere ulaştırılmak üzere vatandaşlardan gelen yardımları bölgeye ulaştırmak üzere topluyor.
handikap girişSerik kaymakamlığı, Serik belediyesi işbirliğinde afet bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım seferberliği başlattı.
Serik ilçesi Çınaraltı meydanı Zabıta binası önünde kurdukları stantda toplayacakları gıda maddesi, battaniye, ısıtıcı, el feneri, pil, uyku tulumu, çadır, bot, mont, temizlik malzemesi ve bebek bezi gibi onlarca kalemdeki yardım malzemesiyle afet bölgesine destek olmayı amaçlıyor.
Serik Kaymakamı Cemal Şahin, “Gece saatlerinde ve bugün öğle vakitlerinde meydana gelen depremler nedeniyle bölgeden alabildiğimiz haberlere göre çok sayıda binanın yıkıldığını öğrendik. İnşallah en az can kaybı ile kurtarırız. Biz kaymakamlık olarak vatandaşlarımıza çağrı yaptık. Elimizden geldiği kadar Serik belediyesi, Muhtarlarımız ve STK başkanlıklarımızca yardım toplamaya başladık. Toplanan yardımları en kısa sürede bölgeye ulaştırmak istiyoruz. Yardımlarla ilgili bir listemiz var o yardımları kabul ediyoruz. Bize yardımda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.”
Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ise, “Bizim vatandaşımız bu konularda çok duyarlıdır. Oradaki insanlara yardım etmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Oradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir an önce bölgeye ulaştırmak için belediye olarak çaba gösteriyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde en az zararla atlatacağımıza inancımız sonsuz.”
Serik kaymakamlığınca vatandaşların yardım malzemelerini Zabıta binasında bulunan ekiplere teslim edebilecekleri belirtildi.
Zafer Alkaya: Önümüzde pembe bir tablo yok. Doğru kararlar almalıyız
Antalya Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışmasında Duyusal Analiz Süreci Tamamlandı
CHP Serik İlçe Başkanı Turhat Serbest bırakıldı
Son Dakika: Başkan Turhat İfadesi alınmak üzere emniyete çağrıldı
RAMAZAN SATRANÇ TURNUVALARI HEYECANI DEVAM EDİYOR
Serik Spor uzatma dakikalarında yıkıldı
Başkan Söker: Siyasi görüşler farklı olabilir ancak devletin başını yok saymak kimsenin haddi değil
Çalıştığı İş yerini 8,5 milyon lira dolandırdı
Serik Spor Pendik sporu ağırlıyor
Serik’te Ebru-Hat ve Naht sanatı sergisi açılışı gerçekleştirildi
AK Gençlerden Serik’te Ramazan Yollarda Etkinliği
Başkan Söker Aşağıkocayatak mahallesi sakinlerine misafir oldu
Kaymakam Şahin öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Söker: Her kapıyı çalıyor, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz
SERGED’den Ramazan ayında birlik ve dayanışma iftarı
Antalya’da Şubat Ayı Güvenlik Ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Vali Şahin, Alanya Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Belek’te şampiyon Liam Murray
Doktor Fuat Bigat için hastanede tören düzenlendi
Milletvekili Çelik ve Başkan Çetin’den Başkan Söker’e ziyaret
Junior World Cup Antalya 3–12 Nisan 2026’da Gerçekleşecek
Atatürk’ün Serik’e gelişinin 96. Yıldönümü coşkuyla kutlandı
Çocuk Doktoru Bigat kanser hastalığına yenik düştü
AK Parti Serik İlçe teşkilatı Gönül Sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi
Kadın Sanatçıların Eserleri Cross (Çapraz) Sergisinde
Vali Şahin: Kadın, Kültürümüzün ve Milletimizin Ana Öğesidir
Konyaaltı İlçesinde Kaçak Alkol Operasyonu
Başkan Söker’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Futsal’da Grup birincisi oldu
Ambulans şoförü Gülser: Direksiyonda saniyelerle yarışıyoruz
Yükleniyor



