Tarih: 01.08.2024 14:01

ANTALYA SICAĞINA, RICKY MARTIN ESİNTİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan, enerjisi hiç düşmeyen, muhteşem dansları, sempatik tavırları ve Türkçe söylediği 'teşekkürler Türkiye' ile Regnum Carya'yı dolduran 2500 kişinin gönlünü kazanan Ricky Martin, sevilen şarkılarını arka arkaya seslendirdi.

7 kişilik bir dans grubunun, 9 yetenekli müzisyenin sahnede eşlik ettiği Ricky Martin, konserine en sevilen şarkılarından 'Maria' ile başladı. ''Uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye'de sahne aldığım için çok mutluyum. Bu gece hep birlikte partileyeceğiz. Bazen romantik anlar da yaşayacağız. Müzikle size biraz hayatımdan bahsedeceğim. Bu şarkıların büyük kısmı tüm dünyada bir numara oldu sizin sayenizde. Bunun için her zaman minnettarım. İşte bu benim hikayem. Umarım keyif alırsınız. Ben kesinlikle çok eğleneceğim. Sizi seviyorum' diyerek izleyicileri selamlayan Ricky Martin, 'Shake Your Bon Bon', 'She Bangs', 'Nobody Wants to be Lonely', 'Livin'la vida Loca' gibi en sevilen şarkılarını harika bir koreografi ile söyledi.

Dillere marş olan 'Cup of Life' ile tamamlanan gecede Ricky Martin en kısa sürede İstanbul'da da buluşmak üzere sahneden alkışlarla ayrıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —