Tarih: 01.07.2024 09:41

AMBULANS OLAY YERİNDEN GİRİŞ VE ÇIKIŞTA ZORLANDI

Facebook Twitter Linked-in

AMBULANS OLAY YERİNDEN GİRİŞ VE ÇIKIŞTA ZORLANDI

Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan Şahin tepesi piknik alanında her yıl olduğu gibi bu yılda can almaya başladı.

Dün saat 14.00 sıralarında Serik ilçesi Sarıabalı mahallesi Şahin tepesi piknik alanına arkadaşları ile piknik yapmaya gelen İbrahim Er (17), serinlemek için girdiği Köprüçay ırmağında bir anda boğulma tehlikesi yaşadı. 

Arkadaşları ve Vatandaşların ark etmesi üzerine yaklaşık 5 dakika suyun içinde kalan Er’i oradaki vatandaşlar kurtararak suyun içinden bilinci kapalı olarak çıkarttı.

Olay yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Serik devlet hastanesine sevk edildi.

AMBULANS OLAY YERİNDEN GİRİŞ VE ÇIKIŞTA ZORLANDI

Yaralı için olay yerine gelen ambulans ata sonu olması, piknikçilerin kalabalıklığı ve yol kenarına gelişi güzel araç koymalarından dolayı sağlık ekipleri giriş ve çıkışlarda zorlandığını, eğer biraz geç kalsalardı gencin yaşamını yitireceği belirtildi. Zabıta ve Jandarma ekipleri ambulansın çıkışı esnasında vatandaşları sürekli uyarmasına rağmen zor anlar yaşadılar. Piknik alanındaki görevli zabıta ekipleri buraya gelen vatandaşları uyarmamıza rağmen kimse oralı olmuyor dediler.

Suyun tehlikeli olmasına rağmen uyarılara rağmen vatandaşların ırmağa girip boğulma vakaları bu yıl 4 kişi oldu. Bu bölgede her yıl ortalama en az 8-10 kişi boğulma tehlikesi geçiriyor. Zaman zamanda yaşamını yitirenler oluyor.

Orada yapılan müdahalenin ardından Er’in bilinci yerine eldi. Hayati tehlikesi yok.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —