Tarih: 17.06.2024 19:22

AK Parti Serik Teşkilatında Bayramlaşma Töreni

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Serik Teşkilatında Bayramlaşma Töreni

 

AK Parti Serik ilçe teşkilatında Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Serik İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen törene AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, AK Parti Serik belediye başkan adayı Doç.dr. Veli Vural, Yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanı hasan Kozan, Belkıs eski belediye başkanı Hümmet Mert ve partililer katıldı.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada, 

Hepinizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Rabbim inşallah tekrardan nice bayramlara hep birlikte sağlık, sıhhat içerisinde çıkmayı nasip etsin. Öncelikle Kemal Çelik vekilimizin selamlarını iletmek istiyorum. Kendisi bir operasyon geçirdi. çok selamı var. Gelemeyeceğini iletti. Onun da selamını sizlere ileteyim. 

Bayramlar öncelikle bizim hem millet olma dileğimizdir. Hem de birlik ve beraberlik içerisinde olmamızı pekiştiren dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği bu vesileyle barışıldığı, yani hem millet olarak hem eş, dost, akraba olarak yeniden pekişmelerin sağlandığı güzel günler, özel günler. 

Bizler de AK Parti teşkilatları olarak Türkiye'deki tüm teşkilatlarımız gibi geleneksel hale gelen bayramlaşma törenlerimizi hem ramazan bayramı, hem de Kurban Bayramı'nda bu şekilde teşkilatlarımızla, mahalle başkanlarımızla işte yönetimlerimizle, meclis üyelerimizle hep birlikte bir aile olma bilincini yaşamaya, yaşatmaya elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. İInşallah bizler bu bayram vesilesiyle hem teşkilatlarımıza, hem cumhurbaşkanımıza inşallah önümüzdeki zamanlarda yine güzel hizmetler yapmayı, birlik, beraberlik içerisinde olmayı temenni ediyorum. Allah Sağlık, sıhhat içerisinde ailelerimizle, sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara çıkmayı nasip eder. 

Hem bu vesileyle de kısa bir bilgilendirme yaparsak biz teşkilat olarak yine geçmişten bugüne görev almış, büyüklerimizi, abilerimizi elimizden geldiğince ziyaret etmeye, onlarla dertleşmeye, istişare etmeye devam ediyoruz. Yine bu süreçten sonra da önümüzde ki zaman diliminde, devam eden süreçte yine büyüklerimize, abilerimize ziyaretler yaparak onlarla hemhal olup istişare içerisinde olmaya devam edeceğiz. Ben bu bayram vesilesiyle buraya katılan gelen, uzaktan, yakından gelen bütün abilerime, ablalarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Vatanımızı, milletimizi bölmek isteyenlere Rabbim fırsat vermesin. Cumhurbaşkanımıza, partimize inşallah hepimizin daha faydalı olup dediğim gibi birlik, beraberlik içerisinde olmayı nasip etsin. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekrardan Kurban Bayramı'nızı Tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Söker ve partililer bayramlaştı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —