Adanademirspor müsabakasına yardımcı antrenör nezaretinde çıkan Serik Spor A.Ş Futbol takımı baştan sona üstün oynadığı müsabakayı ilk yarıda ve ikinci yarıda elde ettiği gollerle 4-0 farklı galip gelerek son haftayı 3 puanla kapatmanın sevincini yaşadı.
Maçın başlama düdüğüyle birlikte konuk ekip karşısında etkili bir oyun sergileyen Serik Spor'da ceza sahası içinde topla buluşan Jeo Pedro Reis Amaral kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu ve takımını 12. Dakikada 1-0 öne geçirdi. Bulduğu golle daha rahat oynayan Serik Spor A.Ş'in gelişen atağında Gökhan Altıparmak topu ağlarla buluşturdu ve 28. Dakikada attığı golle durumu 2-0 yaptı. Gol sonrası gelişen Serik Spor A.Ş atağında rakibini faulle durduran Adanademir spor oyuncusu Ali Fidan 33. Dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Müsabakada başka gol olmayınca ilk yarı 2-0 Serik sporun üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda da üstün bir oyun sergileyen Serik Spor A.Ş'nin gelişen atağında günün başarılı ismi Amaral 56. Dakikada kendisinin ikinci takımının 3. Golünü kaydetti. Ev sahibi ekip karşısında uzun süre 10 kişi oynaya Adanademir spor yakaladığı bir kaz pozisyondan faydalanamazken, müsabakanın 83. Dakikasında bu kez Serkan Emrecan Terzi topu ağlarla buluşturdu ve durumu 4-0 yaptı. Müsabakada başka gol olmayınca Serik Spor rakibi Adanademir sporu 4-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.
Bu sonuçla Serik Spor A.Ş. puanını 16'ya yükseltip puan sıralamasında 11. Sıraya yerleşti. Grupta sadece 1 puanı bulunan Adanademir spor ise grupta son sıradaki yerini korudu.
SAKATLANAN OYUNCULAR UNUTULMADI
Serik Spor A.Ş Futbol takımı ile Adanademir spor arasında oynanan müsabakada atılan gollerin ardından Serik Spor A.Ş kulübü oyuncuları hafta içi sakatlanarak başarılı ameliyat geçiren kaleci İbrahim ve Mesut Can Tunalı'nın formasını ellerine alarak atılan golleri ve galibiyeti takım arkadaşlarına armağan etti.