Tarih: 26.10.2025 10:34

Sergey Yuran: Kulüpte işler iyi gitmiyor, ayrılmak zorunda kalacağım

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol 1. Ligde mücadele eden Serik Spor Futbol A.Ş kulübünde Pendikspor karşısında alınan 4-0'lık yenilginin ardından basın açıklaması yapan Rus Teknik Direktörü Sergey Yuran, kulüpte ödeme konusunda yaşanan sorunlardan dolayı ayrılabileceğini söyledi. 

Pendispor maçı sonrası basın toplantısına katılan Serikspor'un Rus Teknik Direktörü Sergey Yuran çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Kulüpte işlerin iyi gitmediğini belirten Yuran; "Maçı değerlendirmem zor olabilir. Türkiye de bazı medya kuruluşları da paylaştığı gibi oyuncular da teknik ekip de para almıyor. Takım antrenman yapmadı. Sonuç da belliydi. Sadece maça geldik. Büyük ihtimalle takımdan ayrılacağım. Çünkü bir gelecek, parlaklık göremiyorum. Takım olarak bu maça kadar büyük bir iş çıkardık. Şu an kulüpte büyük problemler var" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —